Google.com XSS [ Kisaca Acik =) ]

yihuhuhaahaha biras çaktım gibi...:)
fake mail olayımı?

fake fake ama yani biri bana bunu yapsa ben bile yiyebilirdim bunu okumasam beh D:D:D:D

ben yeni olduğumdan heralde pek bişi anlamadım linkin devamına adres yazdım açtı:()

şimdi ne yapmamız gerekiyo ben onu anlayamadım açıklayacak bir baba yiğit varmı ısrarla soruyorum :D

Guzel.. ayni acik gecen haftaya kadar microsfot.com da wardi ama kapattiLar.. bundan sonraki hedefim googLe :)

Myz' Alıntı:
şimdi ne yapmamız gerekiyo ben onu anlayamadım açıklayacak bir baba yiğit varmı ısrarla soruyorum :D

Arkadaşım fake bir siteyei kolaylıkla yedirebiliyorsun kurbana çünkü kurban googleu görünce sazan gibi atlıyor

DeneniceK Bir Sey degiL Fake maiLe Link Veriyorsunuz yada Kod caListiriyorsunuz... Bu kadar basit !

:) ... en son phara0h acıklamayı yapmıs gerısını sız dusunun cok güsel açıklama yapmısın pahar0h saolasın .

mesela hangi kodları çalıştırısın veya fake mail de google fakesi nerde var ?

Ehuehuehuehu yaptimda ondan gülüom sanmayin.. Bisicik anlamadimda ona gülüom :D

HiMs...GüZeL aÇiK aSLiNDa :D

PaYLa$TiĞin iÇin SaĞo£.

Valla ben anlamadım ... Fake maili nasıl yollıcaz kurban neden atlıcak herkes çok güzel açıklamışın demiş ama bide bu işe yeni başlayanları düşünmek lazım .... Lütfen yardım edin...Biri şunu açıklasın!!!!

Geri