Google Bizi Daha Çok Seviyor :)

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
logo_plain.png

HackHeLL.Com Olarak Google Bizi Artık Daha Çok Seviyor : )

Nedenmi?

Açıklıyayım;

Seo ile uğraşanlar yada googleyi yakından tanımak isteyenler bilir. Google amcamız sevdiği sitenere ne yapar? Pr verir yada Şöyle bi torpil geçer =) ;

hackhell-google-in-love1.JPG

Resimde Gördüğünüz Extra Linkleri Googleye para vererek ekletemezsiniz. Bana birkaç yüz ytl vererek yine ekletemezsiniz. Saadece kaliteli sitelere googlenin geçtiği bir torpil olan bu özellik gördüğünüz gibi googlede hackhell araması ile sizlerle =)

Bitmedi!

Yine Kendisi Çok sevdiğim bir İnsan Olan Google
Bizi Öneriyor! Nasılmı ?

İşte Şöyle:

Googleye Girin Hell diye bi arama yapın . En altta önerilenlerde nemi göreceksiniz?
hackhell-google-in-love2.JPG

Biz HackHeLL =) Google hell değilde o hackhell olmasın diyor.

Neden Çünki Bizi Seviyor =)

Başka Bir Aşk Maceramızda görüşmek dileği ile.
hellboy726 ... :goz:

güzel bir haber bu yaşasın en sonunda yabancı biri bizi seviyor. bu günleri de mi görecektik! baksanıza daha yakın geçmişte misak-ı milli sınırlarımız dahilinde bir kürdistan gösteren google earth bize kıyak geçiyo. enteresan! kıyak geçmemi yarım elma gönül alma mı ben anlayamadım

logo_plain.png

HackHeLL.Com Olarak Google Bizi Artık Daha Çok Seviyor : )

Nedenmi?

Açıklıyayım;

Seo ile uğraşanlar yada googleyi yakından tanımak isteyenler bilir. Google amcamız sevdiği sitenere ne yapar? Pr verir yada Şöyle bi torpil geçer =) ;

hackhell-google-in-love1.JPG

Resimde Gördüğünüz Extra Linkleri Googleye para vererek ekletemezsiniz. Bana birkaç yüz ytl vererek yine ekletemezsiniz. Saadece kaliteli sitelere googlenin geçtiği bir torpil olan bu özellik gördüğünüz gibi googlede hackhell araması ile sizlerle =)

Bitmedi!...

kanka çok gururlandım. resimdeki Hile Programları Ve Eklentiler isimli alt forum bizim moderatör olduğumuz alt forum... la gururlandım :D

diğer yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum :D kıskanmasınlar, inşallah bigün onlarında alt forumları eklenir

Emotion_1.gif

bu çalışma için sanada teşekkürler kanka. eline sağlık.

Biz de google ı seviyoruz zaten
Bu alemde bize yardımcı olan bi google bi hackhell
O yüzden bu aşk beni çok mutlu etti :D
Allah mesut etsin :D

kaLite her yerde beLLi oLuyor tabiKi ..
tabi bu kaLitenin icinde her haK eden oLmasada ..

Çoğu sitenin ayrıntıLarını görmüştüm böyLe ama hiç merak etmemiştim niye böyLe ayrıntıLı çıkıyo diye..;)
Ama bunu bizim çoktan haketmiş oLmamıs Lasımdı googLe geç kaLmış..=)

Gururlandık:cool:

Google'ın Hackhell.com'a yaptığı bu yenilik, Hackhell.com ' un Kaliteli ve Beğenilen Sitelerden Olduğun'dan, Google'da Hackhell'ı dısa acılmada yardımcı OLuyor.. (=

Biribizidurdursun.. :D

Geri