Google AdwordsGenelde (107TL imiş) kupon kullanımı..

//:U.N.G.O.O.D

Altın Üye
Reaction score
0

Birçok firma ve Google Adwords’ün kendisi Adwords uygulamasını deneyebilmemiz için bize deneme kuponları gönderebiliyor. Bu kod genelde 107TL içermektedir. 107TL’nin 7TL’sin aktivasyon için kullanıyoruz ve geri kalan 100TL ile reklam kampanyamızı yayınlıyoruz. Bu yazıda bu kodu nasıl kullanacağımızı adım adım anlatmaya çalışacağım.

1. İlk olarak bir Google Adwords hesabınız olmalıdır. Eğer bir hesabınız varsa 4. adımdan devam edebilirsiniz.

2. Google Adwords adresine gidin. Hesabınız varsa giriş yapın, eğer yoksa “Şimdi başlayın” butonunu tıklayın.

3. Gelen sayfada kendinize uygun seçenekleri doldurarak kaydınızı tamamlayın ve eposta adresinize gelen onay mailinideki bağlantıyı tıklayarak hesabınızın aktive olmasını sağlayın. Ardından 2. adımı uygulayın.

4. Faturalandırma > Fatura tercihleri menüsüne gelerek ilk fatura ayarlarını yapacağımız sayfaya ulaşınız. Bu işlemler sırasında Adresimizi gireceğiz, Ödeme türümüzü belirleyeceğiz ve kodumuzu gireceğiz.

5. İlk ekranda ülkeyi seçip devam edebilirsiniz.

6. Sonraki ekranda ödeme türü seçeceksiniz. Ben Banka havalesini seçerek devam ettim. Kendinize uygun ödemeyi seçerek sonraki adıma geçiniz.

7. Adres bilgilerimizi gireceğimiz sayfaya ulaştık. Gerekli alanları doldurduktan sonra “Bir promosyon kodunuz mu var?” kısmını tıklayarak elimizdeki kodu girin. Diğer alanlarıda doldurarak “Kaydet ve Etkinleştir” butonunu tıklayabilirsiniz.

8. Kodunuzun başarıyla etkinleştirildiğine dair mesajı gördükten sonra kullanıma başlayabilirsiniz. (not: miktarın panele yansıması minimum 15 dakika kadar sürebilmektedir.)

Artık istediğiniz reklam kampanyasını yayınlayabilirsiniz. İyi reklamlar :)

Geri