Google Adsense Ne kadar Kazanılır

omr

New member
Reaction score
0
arkadaşlar google adsense ile hangi siteden ne kadar kazanıyorsunuz aslınad kadının yaşı işçinin maaşı işyerinin cirosu sorulmazmış ama merak ve ona göre bilgi açısından soruyorum hem herkez içinde bi başlangıç olur ortalama kaç ziyaretçiye kaç tıklama ve kazanç evet bekliyoruz...:hhman:

sitenin içeriğine ve diline bağlı :) site park gibi :) çok para kazanılıyor emin olabilirsin :)

sanırım 50 $ olunca hesabına aktarılıyor, yoksa para çekemiyorsun, bildiğim kadarıyla böyle ama ne kadar kazanılacağını bilmiyorum heralde nereye gidersedir.

valla belli olmuyor bunun için sabit bir rakam yok. Gösterilen reklam sayfalarına tıklama oranına göre ve de bu tıklamalara göre siteler ne kadar çok kazanırsa dolaylı olarak sende çok kazanıyorsun.
1000 tıklamaya göre kazanç hesabı yapıyor google. Bu rakamda bazen 0,5$ iken bazen bakıyorsun 5$ oluyor. Sabit bir rakam yok dediğim gibi.
Günlük tekil ziyaretçi sayısı 100, açılan sayfa sayısı da 250-300 den az ise pek bir şey kazandırmaz google. Yani yılda yüz veya iki yüz dolar en fazla.
Google dan iyi para kazanmak için günlük tekil ziyaretçi sayınız 500 gibi olan site ayda bir maaş getirebiliyor..
Sanırım biraz fikir vermişimdir..
Saygılar..

vallah ben kendi sitem ile günde 5$ ve 8$ kazaniyorum günlük tekil ziyaretcim sayim 4000 - 5000 ediyor... hem hergün ayni degil baska oldugu icin degisiyor...

internet uzerinde "tiklama başina reklam" olayinin her turlu sacma oldugunu kanitlamiş sacma sapan reklam $eysi. efendim tiklama birim fiyati nedir bilmiyorum ama sitenizden yapilan tiklamalar sonucunda 100$ bir bakiyeye ula$madiginiz surece degil dolar, kuruş alamiyorsunuz.

50$'yi gecince kale aliniyor, 100$ ve ustunde size bir cek gonderiliyor. abd'den yola cikan bu cek size yakla$ik 30 gun sonra ula$iyor. sonra bu ceki alip bir bankaya gidiyor, ceki kabul edip etmediklerini soruyorsunuz (edilmeme gibi bir ihtimal var). eger ediyorlar ise bir usd hesabi actiriyor ve yakla$ik 3 hafta kadar bekledikten sonra (uluslararasi mevzular, işlemler) paraniz kesilmi$ bir şekilde hesabiniza yatiyor. mesela birininki 26 ytlkesilmiş. sonra bu kadar zahmetten sonra $100-26 ytl ile yat, kat, hatta ada satin alip "ya$şşasin google" diyorsunuz. ote yandan 3 hafta dilenseniz yaklaşik ayni parayi cikarirsiniz. ne gerek var siteymi$ reklammiş..

30,449 gösterim ve 69 klik size 8.53 dolar olarak geri dönmekte.

yaklasık 1300 dolarınızın üstüne yatmakta sakınca görmeyen sistem. o yüzden ese-dosta tıklatıp para kazanayım mantığına girmeyin derim. türk sitelerine de cok az ücret vermekte cünkü reklamcılar aynı sekilde google'a fazla para vermemektedirler. ingilizce içerikli bir sitede rahatlıkla 3-4 kat para kazanabilirsiniz. reklamda bir baska önemli özellik, sitenizin içeriği. eğer para getirmeyecek bir siteniz varsa edebiyat, şiir vs fazla para kazanamazsınız ama iş dünyası, bilgisayar vs gibi konularda sirketler reklamını daha önce gösterebilmek için ücretleri artırabiliyor. iste o zaman voleyi vuruyorsunuz.

türk internetinin çöplüğe dönüşmesini sağlamış program. açtığınız sitenin ertesi gün birkaç kopyasını görmeniz ve ardından google'ın sizi duplicate content yüzünden banlaması olasıdır. google aramalarında secret keywords kullanılması ile alakasız sonuçlar almanızın temel sebebi.

türkçe gibi lokal içerikli sitelere neredeyse cent bazında ödemeler sözkonusu olduğundan birkaç ayda tümtürk webmaster'lar tarafından sitelerine eklenildiği gibi kaldırılan online reklam aracıdır adsense..

[ RigaL ]' Alıntı:
internet uzerinde "tiklama başina reklam" olayinin her turlu sacma oldugunu kanitlamiş sacma sapan reklam $eysi. efendim tiklama birim fiyati nedir bilmiyorum ama sitenizden yapilan tiklamalar sonucunda 100$ bir bakiyeye ula$madiginiz surece degil dolar, kuruş alamiyorsunuz.

50$'yi gecince kale aliniyor, 100$ ve ustunde size bir cek gonderiliyor. abd'den yola cikan bu cek size yakla$ik 30 gun sonra ula$iyor. sonra bu ceki alip bir bankaya gidiyor, ceki kabul edip etmediklerini soruyorsunuz (edilmeme gibi bir ihtimal var). eger ediyorlar ise bir usd hesabi actiriyor ve yakla$ik 3 hafta kadar bekledikten sonra (uluslararasi mevzular, işlemler) paraniz kesilmi$ bir şekilde hesabiniza yatiyor. mesela birininki 26 ytlkesilmiş. sonra bu kadar zahmetten sonra $100-26 ytl ile yat, kat, hatta ada satin alip "ya$şşasin google" diyorsunuz. ote yandan 3 hafta dilenseniz yaklaşik ayni parayi cikarirsiniz. ne gerek var siteymi$ reklammiş..

yaklasık 1300 dolarınızın üstüne yatmakta sakınca görmeyen sistem. o yüzden ese-dosta tıklatıp para kazanayım mantığına girmeyin derim. türk sitelerine de cok az ücret vermekte cünkü reklamcılar aynı sekilde google'a fazla para vermemektedirler. ingilizce içerikli bir sitede rahatlıkla 3-4 kat para kazanabilirsiniz. reklamda bir baska önemli özellik, sitenizin içeriği. eğer para getirmeyecek bir siteniz varsa edebiyat, şiir vs fazla para kazanamazsınız ama iş dünyası, bilgisayar vs gibi konularda sirketler reklamını daha önce gösterebilmek için ücretleri artırabiliyor. iste o zaman voleyi vuruyorsunuz.

türk internetinin çöplüğe dönüşmesini sağlamış program. açtığınız sitenin ertesi gün birkaç kopyasını görmeniz ve ardından google'ın sizi duplicate content yüzünden banlaması olasıdır. google aramalarında secret keywords kullanılması ile alakasız sonuçlar almanızın temel sebebi.

türkçe gibi lokal içerikli sitelere neredeyse cent bazında ödemeler sözkonusu olduğundan birkaç ayda tümtürk webmaster'lar tarafından sitelerine eklenildiği gibi kaldırılan online reklam aracıdır adsense..

kesinlikle katılıyorum ve de internetin bu sayede ÇÖPLÜK olmaına yol açtıı için bu şekilde hile yapmaya çlışan arkadaşları en şiddetli duygularımla kınıyorum.

internet daha az yaygınken msnden ya da yahoo dan arama yapar aradığımızı bulmak 2-3 dk sürerdi.(az kaynağın olmasına rağmen) şimdi kaynak bol ama en az bi iki sayfa aranmış sayfalar arasında ilerlemek buna ek olarak dikkatli olmak gerekiyo.bazen öle fake siteler çıkıyo ki bu kadar alçalmaya gerek olmadığını (ülkece ve bireysel olarak) düşünüyorum.bunlar hergeçen gün artıyo ve artacakta.adsense her nekadar yemese de bazıları yediriyo demekki ve devam ediyo.

neyse fazla uzun yazdım,lütfen içeriğe uygun taglar yazalım yazdıralım diyorum

sosyal mesajımı da verdim,gönlüm rahat :)

Özgün içerik vede sabır : )

yeri geliyo 5-6 bin $ google çeki bozduruyorum

bu sana bağlı bişey daha doğrusu sitene hitine içeriğini :)

5-6 bin mi ... abicim daha geniş ayrıntı verirmisiniz? elbette ki hit önemli ama her üye de tıklamıyor ki reklamlara... aldıklarının karşılığında bir tık yapmaya üşeniyirlar siz nasıl bunu sağlıyorsunuz?

Arkadaslar benim sitem var Günlük 100 Kişi Ugramior ama ingilizce günlük karım 18 -25 dolar arasında :)

2 ayda 250 dolar

arkadasım benım dün sayfamda 900 gösterim vardı 1 dolar 25 cent para vermiş tıklamalar az sanırım.

[ RigaL ]' Alıntı:

Birader bilmediğin konularda saçma sapan şeyler söleyip bilmeyenleri aldatma google adsense kafasını kullanan sitesine güvenen biri için çok ii bişi ayda 250-300 $ civarı bi parayı sorunsuz kesintisiz olarak googleden alan biri olarak yazıorum bunları saygılar......

Özetle bilmediğiniz konularda insanlara yanlış bilgi vermeyin...

Serserda' Alıntı:
yeri geliyo 5-6 bin $ google çeki bozduruyorum

bu sana bağlı bişey daha doğrusu sitene hitine içeriğini :)
5-6bin mi?
Sitenin Dili ney?
İçeriği ney?
Ziyaretçi Sayısı?
Tıklayanların Oranı?
biraz bana sallama geldi ama

yılda 30m. $ megaupload için az bile.

abi sen yakında google'ı bilem satın alırsın :durdurun

Geri