..::|| Google Adsense Birliği ||::..

tamam dostum pm at sistemi kuralım

Ben de önceden bir gruptaydım beni de alırsanız sevinirim

Gerçekten tecrübesiz oldukları belli yapında sonucu görün ban direk

arkadaşlar bazılarınız dogru soyluyor da anlamadıgım nokta su google aynı ip den gelen ziyaretcıye bakmıyor mu? Yanı aynı ip den tıklama cok olursa banlamıyor mu ?Dusunun ku böle bir grup kurdunuz vede 100 kişi var bu kişiler gunde sadece 1 kere tıklasa gunluk 100 tıklama ertesi gun modemi kapatıp acmınca ip degısmıyor mu her gun bı kere modemı kapatıp acmak yetecek yanlıs mıyım? ip degısmıcek mı sonucta ? gunluk 100 kısıden ayda 30000 tıklama yapar ki baya güzeldir yanıldıgım noktaları solersenız sevınırım

arkadaşlar bazılarınız dogru soyluyor da anlamadıgım nokta su google aynı ip den gelen ziyaretcıye bakmıyor mu? Yanı aynı ip den tıklama cok olursa banlamıyor mu ?Dusunun ku böle bir grup kurdunuz vede 100 kişi var bu kişiler gunde sadece 1 kere tıklasa gunluk 100 tıklama ertesi gun modemi kapatıp acmınca ip degısmıyor mu her gun bı kere modemı kapatıp acmak yetecek yanlıs mıyım? ip degısmıcek mı sonucta ? gunluk 100 kısıden ayda 30000 tıklama yapar ki baya güzeldir yanıldıgım noktaları solersenız sevınırım

Kardeş eğer bi grup kurup her gün birer reklama tıklarsan hiçbişey olmaz.Ama hergün tıklamadan önce çerezleri sileceksin.
Size tavsiyem en fazla bir reklamına tıklayın.
Bir günde çerezleri silip modemi kapatıp birden çok tıklarsan banlanırmısın bilmiyorum.Bana göre banlanmazsın.Ama google'ın da internet devi olduğunuz unutmamak gerekir.Banlanma ihtimalide var.

Bu arada google a adsense birliği yazınca 1. sıradasınız.
Bunuda dikkate alın.

Sevgili arkadaşlar bizde 3 kişi olarak bu şekilde bir grup kurmayı düşünüyoruz. Ama Adsense değil Adtech'te. Adtech sitenin içeriğine bakmadan sitenizi anında onaylıyor. Adsense'de grup kurarsanız banlanabilirsiniz ama Adtech'te banlanma riski yok. Bir websitesi kurmak 3 dakikalık iş. 250 kişilik grup oluşturmayı planlıyoruz. Bu şekilde günde 30 dk ayırarak aylık 250-300 $ kazanacağız. Lütfen msn'imi ekleyin:

[email protected]

Hesabınız banlanmasın tehlikeye atılmayın arkadaslar. gerek yok.

Geri