Golfçü Paşa kimseyi inandıramadı.(Tepkiler çığ gibi)

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
AKTÜTÜN Karakolu’nda 17 şehit verildiği sırada Antalya Serik’te golf oynadığı için büyük bir eleştiri yağmuruna tutulan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu’nun ve Genelkurmay’ın çelişkili açıklamaları kamuoyunu ikna etmedi. Babaoğlu’nun Cuma günü öğle saatlerinde başlayan çatışmadan anında haberdar olmadığını ama daha sonra başlatılan her harekatın emrini kendisinin verdiğini söylemesine rağmen Genelkurmay’ın ‘Babaoğlu’nun şehitlerden haberi cumartesi akşam oldu’ açıklaması kafaları karıştırdı.

Taraf gazetesinin 7 Ekim Salı günü manşetini Babaoğlu’na ayırmasından sonra Hava Kuvvetleri Komutanı, Hürriyet gazetesinden Metehan Demir’e konuştu. Demir 8 Ekim’de yayımlanan haberinde Babaoğlu’nun şehitlerin haberini golf sahasında aldığını yazdı.

PAŞA İFADE DEĞİŞTİRDİ

DEMİR’İN haberinde Babaoğlu’nun şu sözlerine yer verildi: ‘Şehitlerimizin haberi bana o gün doğal olarak anında ulaşmadı ama sonrasında başlatılan her harekatın emrini Ankara ile koordine ederek bizzat ben verdim.’

Tartışma devam ederken Genelkurmay 8 Ekim’de yazılı bir açıklama yaparak Babaoğlu’nun Aktütün baskınını Cumartesi akşam saatlerinde aldığı belirtti.

Aynı gün Babaoğlu, Milliyet gazetesinden Fikret Bila’ya bilgi verdi. Bila 9 Ekim tarihli köşe yazısında Babaoğlu’nun şu sözlerini yayımladı: ‘Hafta sonu izinli olarak bu turnuvaya katıldım. Bayraktepe’deki hain saldırı ve şehitlerimizle ilgili haberi cumartesi günü akşam saatlerine doğru aldım.’

MEDYA iKNA OLMADI

HÜRRİYET, olayla ilgili haberi ‘Havacı Paşa’nın haberi yokmuş’ başlığı altında Genelkurmay’ın ‘Komutanımız Antalya’da bulunduğu sırada cumartesi akşam saatlerine kadar şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır’ açıklamasına yer vererek, ‘Oysa cuma öğleden sonra gerçekleşen saldırıyı, Genelkurmay, cumartesi sabah 09.00’da medyaya bildirmiş, TV’ler o anda canlı yayına geçmişti’ dedi.

MİLLİYET ‘Komutan cumartesi akşamı duymuş’ gibi kinayeli başlıkla verdiği haberde Genelkurmay’ın açıklamasına yer verdi.

VATAN ‘Haberi yokmuş’ manşetiyle duyurdu. ‘Türkiye Cumartesi sabahı 9.30’da şehit haberleriyle sarsılırken Antalya’da golf oynayan Hava Kuvvetleri Komutanı acı haberi saatler sonra öğrenmiş’ ifadelerine yer verdi.

RADİKAL olayı ‘Genelkurmay bu açıklamaya inanmamızı mı bekliyor’ başlığıyla verdi.

BUGÜN ‘Savaş Çıksa haberi olmayacak’ başlığı ile verdiği haberde şu ifadelere yer verdi: Aydoğan Paşa’nın, Aktütün’de 17 yiğidin şehit olduğunu olaydan yaklaşık 30 saat sonra öğrendiğini bizzat Genelkurmay açıkladı

ZAMAN, ‘Genelkurmay’dan inanılmaz(!) açıklama’ başlığını kullanırken, ‘Genelkurmay, Aktütün baskını sırasında ve sonrasında golf oynayan Babaoğlu’nu savunurken komutanın saldırıdan bütün dünyadan sonra haberdar olduğunu açıkladı’ dedi.

Halefi de o turnuvadaymış!

Köşe yazarları Org. Babaoğlu’nun golf turnuvasına devam etme gerekçelerini ciddi bulmadı. Kimi istifasını isterken, bazıları da paşanın itibarının zedelendiğini kaydetti.

Yılmaz Özdil (HÜRRİYET): ... Turnuvaya 10 golfçü katıldı. Orgeneral 9’uncu oldu. Uçak uçuracağına golf oynuyor. Onu da anca bu kadar oynuyor. İstifa etmesi lazım. Ama etmez. Görev süresinin biteceği Ağustos’a kadar bekleyecek. O gidince, yerine kim gelecek? Harp Akademileri Komutanı... Orgeneral Hasan Aksay. Bak, ondan umutluyum. Çünkü müstakbel Hava Kuvvetleri Komutanımız, aynı turnuvada 5’inci oldu!

Umur Talu (SABAH): Genelkurmay Başkanı ‘golf oynamak isterdim ama Türkiye öyle bir yer değil’ demişken. Lakin, Hava Kuvvetleri üs ve tesislerine, ‘golf sahaları’ yaptırılabilmesi mesele. Tanık askerlerin bildirdiği üzre...

Reha Muhtar (VATAN): Golf gayet asil bir spor. Ancak gördüğüm bu sporu yapanların, gittikleri yeşil araziye uyup ‘arazi olup’ araziden bir türlü dönemedikleridir. ‘Arazi olmak’ deyimi golf için kullanılmasa da, golf için araziye çıkan kolayca arazi olabilmektedir. Operasyonel görevler, cep telefonu kapatmayı, yeşilliklerde delik delik dolaşmayı kaldırmazlar.

Can Ataklı (VATAN): Hain teröristler Aktütün’de karakol basıp 17 askerimizi şehit ederken Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu Antalya’da golf oynuyormuş. General, haberi 2. delik için sıra beklerken öğrenmiş. ...jetler uçarken generalin sporuna devam etmesi hiç hoş olmadı. Keşke tatilini kesip Ankara’ya dönseydi. Yapacağı iş aynı olacaktı belki ama kamuoyu önünde itibarı zedelenmeyecekti.

Ali Bayramoğlu (YENİ ŞAFAK): Kimse orduyu yıpratmaktan söz etmesin. Hukuk devletlerinde düzen böyledir. Yetkililer bu yetkilerinden ötürü sorumludurlar ve hesap verirler. Birileri hesap vermeli.

Fatih Altaylı (HABERTÜRK): Golf Kuvvetleri Komutanlığı... Komutan baskın sırasında golf oynuyor olabilir. Ama baskın sürer, şehitler verilir, operasyonlar yapılırken komutanın golf sopasını elinden bırakmaması en hafif tabiriyle ‘Saygısızlıktır.’

Türkiye golf ülkesi değil

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, göreve geldikten sonra düzenlediği iletişim toplantısının ikinci bölümünde televizyon ve haber ajanslarının temsilcileriyle bir araya gelmişti. Toplantıda Hollanda Genelkurmay Başkanı Korgeneral Peter van Uhm ile yaptığı bir konuşmayı aktaran Başbuğ, Hollandalı muhatabının kendisine ‘Boş zamanlarında golf oynadığını’ söylediğini aktardı ve ‘Ben de golf oynamak isterdim ama Türkiye öyle bir ülke değil’ demişti.

http://www.cafesiyaset.com/haber/20081010/Golfcu-Pasa-kimseyi-inandiramadi.php

Paşamız diyorki" haberim yoktu"

sevgili paşam zaten haberin olsaydı bu terör 30 yıldır ülkenin balına bela olmazdı.

haberin olmadığı için 30 yılda sürer 130 yılda devam eder

Bide demişki kalkıp orayamı gitseydim zahmet etme paşam masum binlerce asker orda canını versin sen milletin paralarıyla golf sahası yaptırıp keyif çat atılsın bu herif ordudan

tayyip diyarbakırda kürt sorunu vardır demişti .başbakan bunu derse olay imam cemaat ilişkisine döner . paşada o kadar asker varken benmi gideyim demişti . işte imam işte cemaat

Hafta sonu izinli olarak bu turnuvaya katıldım. Bayraktepe’deki hain saldırı ve şehitlerimizle ilgili haberi cumartesi günü akşam saatlerine doğru aldım.’

akşamda herif görevine döndü zaten . daha niye adamın üstüne gidiyorlar anlamıyorum . 9 tane golf sahası yapıldığı iddia ediliyor hani nerde yapılmış bu 9 golf sahası . bu haberleri ortaya atanlarda yobaz basını değilmi ?

adam izindeymiş bilmem ne .

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları tarafından 07 Ekim 2008 sabahı erken saatlerde Irak'ın kuzeyinde Avaşin Basyan ile İki Yaka Dağları ve Buzul Dağı bölgelerinde tesbit edilen 21 ayrı hedefe yönelik hava taarruzu icra edilmiştir.

Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur
http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_Basin_Aciklamalari/2008/BA_47.html

bakın o adam izindeyken de gene biseyler yapılabiliyormuş . hala ısrarla izinde ne arıyor . o kadar şehit verdik nerde bu hava kuvvetleri gibi saçma şeylerle uğraşmayalım . adam kara kuvvet komutanı değil jandarma değil . o adam anca operasyonu yönetir . oda akşam saattelerinde görevinin basına geçmiş zaten .

ya bu dinci yobaz basın yokmu .allah korusun bunların eline allah düşmanımı düşürmesin

akşamda herif görevine döndü zaten . daha niye adamın üstüne gidiyorlar anlamıyorum . 9 tane golf sahası yapıldığı iddia ediliyor hani nerde yapılmış bu 9 golf sahası . bu haberleri ortaya atanlarda yobaz basını değilmi ?

ya bu dinci yobaz basın yokmu .allah korusun bunların eline allah düşmanımı düşürmesin

MEDYA iKNA OLMADI

HÜRRİYET, olayla ilgili haberi ‘Havacı Paşa’nın haberi yokmuş’ başlığı altında Genelkurmay’ın ‘Komutanımız Antalya’da bulunduğu sırada cumartesi akşam saatlerine kadar şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır’ açıklamasına yer vererek, ‘Oysa cuma öğleden sonra gerçekleşen saldırıyı, Genelkurmay, cumartesi sabah 09.00’da medyaya bildirmiş, TV’ler o anda canlı yayına geçmişti’ dedi.

MİLLİYET ‘Komutan cumartesi akşamı duymuş’ gibi kinayeli başlıkla verdiği haberde Genelkurmay’ın açıklamasına yer verdi.

VATAN ‘Haberi yokmuş’ manşetiyle duyurdu. ‘Türkiye Cumartesi sabahı 9.30’da şehit haberleriyle sarsılırken Antalya’da golf oynayan Hava Kuvvetleri Komutanı acı haberi saatler sonra öğrenmiş’ ifadelerine yer verdi.

RADİKAL olayı ‘Genelkurmay bu açıklamaya inanmamızı mı bekliyor’ başlığıyla verdi.

Halefi de o turnuvadaymış!
Köşe yazarları Org. Babaoğlu’nun golf turnuvasına devam etme gerekçelerini ciddi bulmadı. Kimi istifasını isterken, bazıları da paşanın itibarının zedelendiğini kaydetti.

Yılmaz Özdil (HÜRRİYET): ... Turnuvaya 10 golfçü katıldı. Orgeneral 9’uncu oldu. Uçak uçuracağına golf oynuyor. Onu da anca bu kadar oynuyor. İstifa etmesi lazım. Ama etmez. Görev süresinin biteceği Ağustos’a kadar bekleyecek. O gidince, yerine kim gelecek? Harp Akademileri Komutanı... Orgeneral Hasan Aksay. Bak, ondan umutluyum. Çünkü müstakbel Hava Kuvvetleri Komutanımız, aynı turnuvada 5’inci oldu!

Umur Talu (SABAH): Genelkurmay Başkanı ‘golf oynamak isterdim ama Türkiye öyle bir yer değil’ demişken. Lakin, Hava Kuvvetleri üs ve tesislerine, ‘golf sahaları’ yaptırılabilmesi mesele. Tanık askerlerin bildirdiği üzre...

Reha Muhtar (VATAN): Golf gayet asil bir spor. Ancak gördüğüm bu sporu yapanların, gittikleri yeşil araziye uyup ‘arazi olup’ araziden bir türlü dönemedikleridir. ‘Arazi olmak’ deyimi golf için kullanılmasa da, golf için araziye çıkan kolayca arazi olabilmektedir. Operasyonel görevler, cep telefonu kapatmayı, yeşilliklerde delik delik dolaşmayı kaldırmazlar.

Can Ataklı (VATAN): Hain teröristler Aktütün’de karakol basıp 17 askerimizi şehit ederken Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu Antalya’da golf oynuyormuş. General, haberi 2. delik için sıra beklerken öğrenmiş. ...jetler uçarken generalin sporuna devam etmesi hiç hoş olmadı. Keşke tatilini kesip Ankara’ya dönseydi. Yapacağı iş aynı olacaktı belki ama kamuoyu önünde itibarı zedelenmeyecekti.

Fatih Altaylı (HABERTÜRK): Golf Kuvvetleri Komutanlığı... Komutan baskın sırasında golf oynuyor olabilir. Ama baskın sürer, şehitler verilir, operasyonlar yapılırken komutanın golf sopasını elinden bırakmaması en hafif tabiriyle ‘Saygısızlıktır.’

http://www.cafesiyaset.com/haber/200...andiramadi.php

Arkadaşım çok haklısın bu YOBAZ ve İRTİCACI basının eline düşersen yanarsın :)

sana bir soru ?

yukardaki yazarlardan ve gazetelerden hangilerinin YOBAZ olduğunu söylesende bizde öğrensek:)

Bu işin yobazı aydını kalmadı artık... Benim böle adamlar yüzünden orduya güvenim kalmadı...

tayyip diyarbakırda kürt sorunu vardır demişti .başbakan bunu derse olay imam cemaat ilişkisine döner . paşada o kadar asker varken benmi gideyim demişti . işte imam işte cemaat

Hafta sonu izinli olarak bu turnuvaya katıldım. Bayraktepe’deki hain saldırı ve şehitlerimizle ilgili haberi cumartesi günü akşam saatlerine doğru aldım.’

adam izindeymiş bilmem ne .

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları tarafından 07 Ekim 2008 sabahı erken saatlerde Irak'ın kuzeyinde Avaşin Basyan ile İki Yaka Dağları ve Buzul Dağı bölgelerinde tesbit edilen 21 ayrı hedefe yönelik hava taarruzu icra edilmiştir.

Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur
http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_Basin_Aciklamalari/2008/BA_47.html

bakın o adam izindeyken de gene biseyler yapılabiliyormuş . hala ısrarla izinde ne arıyor . o kadar şehit verdik nerde bu hava kuvvetleri gibi saçma şeylerle uğraşmayalım . adam kara kuvvet komutanı değil jandarma değil . o adam anca operasyonu yönetir . oda akşam saattelerinde görevinin basına geçmiş zaten .

haberi verenleri iyi okumamaşsın galiba..bak ismi geçip paşayı eleştirenler hasan karakaya falan değil haa:) fatih altaylı-can ataklı-reha muhtar gibi kemalist ve kominist kafadakiler bile eleştirmiş ama bakıyorum ordu sözcüsü görevi tek sana kalmış anlaşılan..
bu mazeretleri o paşacığım gitsin millete anlatsın şehit analarına anlatsın..

yazıyı okumayı deniyelim arkadaslar =)

bunu ülkeden atmak lazım hatta bi adaya kapatıcan bitane golf sahası yapıcan ölene kadar oynasın p...

Arkadaşım çok haklısın bu YOBAZ ve İRTİCACI basının eline düşersen yanarsın :)

sana bir soru ?

yukardaki yazarlardan ve gazetelerden hangilerinin YOBAZ olduğunu söylesende bizde öğrensek:)

bana o gösterdiğin yazılarda 9 tane golf sahası nerde yapılmış onu göster .varsa dahi 9 tane golf sahasının nerde olduğunu ve kimin onları ne niyetle yaptırmış olduğunu göster o yazarların yazılarında .

ben yobaz basını derken bu 9 golf sahası iddiasını gündeme tasımak için can siparene mücadele veren yobaz sözde dinci basından bahsettim . senin konunda benim sorumla ilgilide bir tane açıklama yok . aklınca cevap vermiş oldun şimdi bana tebrik ederim seni yani bravo :eek:ha:eek:ha:eek:ha

Yobaz basın demek yanlıs olur,HÜKÜMET YALAKASI MEDYA daha dogru olur,bencede adamın üstüne nasıl gidiyorlar ,ergenekon la baslayan askeri yıldırma politikası böyle kötü bir olaylada devam ediyor.Kimse RT ERDOGANIN APO YA SAYIN ,SEHİT LERE DE KELLE DEDİGİNİ HATIRLAMIYOR.Hatırlamaz tabi cabuk unutan bir milletiz ya bu boyle gelir boyle gider,SİZİ ASLA UNUTMAYACAGIZ DİYORUZ ,1 hafta gecmeden unutuyoruz.

Bu medya AKTÜTÜN DE GEBEREN TERORISTLERIN LEŞLERİNİ GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN ALMAYA GELEN 100 LERCE TERÖRİST (YANDASI GÜYA) TEN BAHSETTİ Mİ ?BEN SADECE İMALI İMALI PAŞAM BU MUDUR YANİ ,PASAM İŞTE BUDUR GİBİ HÜKÜMET YALAKASI MEDYA TAVRI GORDUM TV LERDE.Bu haberi 6.7.sayfa da gördüm ,kimsede göstermiyo durumuyo doğu daki sorun sadece terör degil,KALLEŞLİKTE VAR.

haberi verenleri iyi okumamaşsın galiba..bak ismi geçip paşayı eleştirenler hasan karakaya falan değil haa:) fatih altaylı-can ataklı-reha muhtar gibi kemalist ve kominist kafadakiler bile eleştirmiş ama bakıyorum ordu sözcüsü görevi tek sana kalmış anlaşılan..
bu mazeretleri o paşacığım gitsin millete anlatsın şehit analarına anlatsın..

ben orda golf sahalarına değinmek istedim . asıl siz beni anlamamışsınız .

yazımı hemen bisey bulur cvp veririm edasıyla alıntıladığınızdan dolayı anlayamıyorsunuz . biraz daha sakin kafayla okuyun ve cevap verin . panik yapmanıza gerek yok

o 9 golf sahası haberlerini yapan ama bununla ilgili doğru dürüst bir sey sunamayan yobaz basınınaydı benim lafım . söylesinler bakalım nerdeymiş bu 9 tane golf sahaları. kimler ne için yapmış varsa . hadi bakalım .

ben ordumun sözcülüğünü yapmaktan şeref duyarım ve ordu düşmanı yobaz basınına orduma iftira atma şansını vermem .

paşa golf oynuyomuş haberi olduğu günün akşamıda görev başına geçmiş . adamı yerden yere vuran kabahati ona yıkmaya çalışan ancak akp nin terörü meşru kılması hakkında tek kelime konusmayana bu hakkı tanımam kaale almam. onların yazılarını buraya tasıyıp savunanlarıda kaale almam ancak konuyada cevap hakkımı kullanırım . anlıyormusun looooopsed

Yobaz basın demek yanlıs olur,HÜKÜMET YALAKASI MEDYA daha dogru olur,bencede adamın üstüne nasıl gidiyorlar ,ergenekon la baslayan askeri yıldırma politikası böyle kötü bir olaylada devam ediyor.Kimse RT ERDOGANIN APO YA SAYIN ,SEHİT LERE DE KELLE DEDİGİNİ HATIRLAMIYOR.Hatırlamaz tabi cabuk unutan bir milletiz ya bu boyle gelir boyle gider,SİZİ ASLA UNUTMAYACAGIZ DİYORUZ ,1 hafta gecmeden unutuyoruz.

Bu medya AKTÜTÜN DE GEBEREN TERORISTLERIN LEŞLERİNİ GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN ALMAYA GELEN 100 LERCE TERÖRİST (YANDASI GÜYA) TEN BAHSETTİ Mİ ?BEN SADECE İMALI İMALI PAŞAM BU MUDUR YANİ ,PASAM İŞTE BUDUR GİBİ HÜKÜMET YALAKASI MEDYA TAVRI GORDUM TV LERDE.Bu haberi 6.7.sayfa da gördüm ,kimsede göstermiyo durumuyo doğu daki sorun sadece terör degil,KALLEŞLİKTE VAR.

güzel bir yorum . benim anlatmaya çalıştığım şeyi dile getirmişsin güzel bir şekilde . ama anlamazlar kiiiii :vur:vur:vur:vur:melek

alıntı.....emrah...
ben orda golf sahalarına değinmek istedim . asıl siz beni anlamamışsınız .

yazımı hemen bisey bulur cvp veririm edasıyla alıntıladığınızdan dolayı anlayamıyorsunuz . biraz daha sakin kafayla okuyun ve cevap verin . panik yapmanıza gerek yok

o 9 golf sahası haberlerini yapan ama bununla ilgili doğru dürüst bir sey sunamayan yobaz basınınaydı benim lafım . söylesinler bakalım nerdeymiş bu 9 tane golf sahaları. kimler ne için yapmış varsa . hadi bakalım .

ben ordumun sözcülüğünü yapmaktan şeref duyarım ve ordu düşmanı yobaz basınına orduma iftira atma şansını vermem .

paşa golf oynuyomuş haberi olduğu günün akşamıda görev başına geçmiş . adamı yerden yere vuran kabahati ona yıkmaya çalışan ancak akp nin terörü meşru kılması hakkında tek kelime konusmayana bu hakkı tanımam kaale almam. onların yazılarını buraya tasıyıp savunanlarıda kaale almam ancak konuyada cevap hakkımı kullanırım . anlıyormusun looooopsed

------------------------------------
ben anlayışsız falan değilim bak kaçıncı kez diyorum,sorumlu AKP ise dav açın asın kesin vurun öldürün bana ne diyorum,ama bu işin sorumlusu ihmali vurdumduymazlığı tamamen paşaya aittir o kesin.illa golfçüye değil ,golfçüye ulaşamayan koordine sağlyamayan haber edemeyen ve tüm bu olumsuzlukların baş sorumlusu genelkurmaydır diyorum,adamın golf sahası kaç tane açmış ben bilmem ama açılması çabasında olduğunu kendisi söylemiş fatih ALTAYLI' ya yalansa onun yalanı.bende diyormki illa golf sahasına gerek yok,bu yeme dünyasında kral gibi yaşayan ordumuzun üst rütbesi ne iş yapar diyoruım..? el-cevap? yokkkk..olamazda zaten..

ben anlayışsız falan değilim bak kaçıncı kez diyorum,sorumlu AKP ise dav açın asın kesin vurun öldürün bana ne diyorum,ama bu işin sorumlusu ihmali vurdumduymazlığı tamamen paşaya aittir o kesin.illa golfçüye değil ,golfçüye ulaşamayan koordine sağlyamayan haber edemeyen ve tüm bu olumsuzlukların baş sorumlusu genelkurmaydır diyorum,adamın golf sahası kaç tane açmış ben bilmem ama açılması çabasında olduğunu kendisi söylemiş fatih ALTAYLI' ya yalansa onun yalanı.bende diyormki illa golf sahasına gerek yok,bu yeme dünyasında kral gibi yaşayan ordumuzun üst rütbesi ne iş yapar diyoruım..? el-cevap? yokkkk..olamazda zaten..

akp yi vurup kesemezsin . sana yazdığım o maddeler yasal maddeler ama ordunun ve diğer güçlerin elini bağlayan teröre yasal zemin hazırlayan maddeler . meclisten oy çokluğu ile tek basına geçirdiği maddeler . yasa olduğu içinde bisey diyemezsin . ama ne var ki yasalar işe yaramıyor . akp uyum süreci diye memleketi mahvetti .

erdal sarızeybek ne diyor .

türk ordusu polis teşkilatı sistemleri fransadan alınma . fransada arama yapma göz altına alma sorgu şüpheli bir durumda konut araması serbest türkiyede yasal olarak serbest değil . savcıdan izin almadan hiç bisey yapamazsın diyor .mesela pkk lıyı kovaladın bi eve girdi . sen giremiyorsun . hemen savcıyla haberleşceksin oda okey vercek öyle girceksin tabi ondan sonra evde o pkk lıyı bulabilirsen helal olsun sana . pkk ya kursun sıktınmı onun pkk olduğunu ispatlayamazsan ceza yatıyorsun ve tanıdıklarımda var .bunuda akp nin cmukundan almıslar . adam herseyi anlattı kanıtladı dün siyaset meydanında . ya biraz biseyler izleyin biraz genel kültürünüz artsın ne diyim size yaw

cezalı kim varsa allah belasını versin cezaları verilsin de diyorsun bana . al işte dedim . değişen ne oldu hayret biseysin ya :vur

Hafta sonu izinli olarak bu turnuvaya katıldım. Bayraktepe’deki hain saldırı ve şehitlerimizle ilgili haberi cumartesi günü akşam saatlerine doğru aldım.

Bu adam kim Allah aşkına kilimcinin köroğlumu Genelkurmay Cumartesi Sabaj saat 09:00'da medya aracılığı ile tğm TÜRKİYE'ye çatışmayı duyurmuşken bu generale haber verilmemiş olması nasıl bir manteliteye sığar

Buna kim inanır
Cumartesi sabah saat 11:00'da şerefsizlerin saldırısından çöpçüsünden en üst düzey yöneticisine kadar herkezin bi şekilde haberi olmuşken bu şahsın haberi olmamış

He bide buna inanmamız bekleniyo ya ne diyim
Ayıp desen ayıptanda öte bişey bu

alt_banner.jpg

BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 08 Ekim 2008

SAAT : 17:30

NO : BA - 48 / 08

Son günlerde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Aydoğan BABAOĞLU ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında haberler yer almaktadır.

Hava Kuvvetleri Komutanımızın Antalya’da bulunduğu sırada, 4 Ekim 2008 Cumartesi günü akşam saatlerine kadar olan sürede, Bayraktepe bölgesinde meydana gelen çatışma sonucunda verilen şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır.

Gerçeğin böyle olmasına rağmen konunun teyit edilmeden Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratma amaçlı olarak kullanılması üzücü ve düşündürücüdür.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_Basin_Aciklamalari/2008/BA_48.html

alt_banner.jpg

BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 08 Ekim 2008

SAAT : 17:30

NO : BA - 48 / 08

Son günlerde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Aydoğan BABAOĞLU ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında haberler yer almaktadır.

Hava Kuvvetleri Komutanımızın Antalya’da bulunduğu sırada, 4 Ekim 2008 Cumartesi günü akşam saatlerine kadar olan sürede, Bayraktepe bölgesinde meydana gelen çatışma sonucunda verilen şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır.

Gerçeğin böyle olmasına rağmen konunun teyit edilmeden Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratma amaçlı olarak kullanılması üzücü ve düşündürücüdür.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_Basin_Aciklamalari/2008/BA_48.html

yaww mütareke basınının veya yobaz basının haberlerine inanmak varken kim inanır senin tsk nın haberin asıl çarptırılmamış kaynağına :vur

iyi işte kendi basın açıklamalarıyla genelkurmay işin vehametini gizliyememiş. 36 saat lik sürede komutanın haberinin olmaması ayrı bir disiplinsizlik ve hamakat örneği olmuyormu bu basın bülteniyle. kendi ağzıyla kendini küçültmüş g.kurmay.çok yazık ..kimsenin orduyu bu şekilde koordinesiz ,bilgisiz ,istihbaratsız bir şekle sokmasına müsade edilmemelidir..

iyi işte kendi basın açıklamalarıyla genelkurmay işin vehametini gizliyememiş. 36 saat lik sürede komutanın haberinin olmaması ayrı bir disiplinsizlik ve hamakat örneği olmuyormu bu basın bülteniyle. kendi ağzıyla kendini küçültmüş g.kurmay.çok yazık ..kimsenin orduyu bu şekilde koordinesiz ,bilgisiz ,istihbaratsız bir şekle sokmasına müsade edilmemelidir..

askerlik yaptıysan askerde emir komuta zinciri var olduğunu bilmen gerekir.emekli olmuş yada izinde olan bir komutan sorumlu tutulamaz çünkü onun bıraktığı boşluğu bir başka komutan devralır eğerki hiç komutan kalmazssa en kıdemli asker bu görevi yapar.

izinde olan emekli olan yada şehit olanlar istihbaharattan kordinesizlikten eleştirilemez çünkü artık görevde değildir görevi kısa süreli yada tamamen bitmiştir.

Geri