goldmaster dt emu yazlımı

umut55

New member
Reaction score
0
goldmaster 30700mx emu yazlımı cıktımı acaba dt için bilgi verirseniz sevinirim)):mad:

yerli makinalara dt emunun gelmesi çok zor.

ama sonucta acan cihazkar peynir ekmek gibi satılıyor cihazımı değişsek acaba)))

hangi cihaz açıyor arkadaşım eklenti olmadan hiçbir cihaz açamaz

cozerse humax-draembox vs cozer kı ondan da emın deıllım tam olarak :)

goldmaster vs peynır ekmek gıbı satılır tabii adullt yayın acıyo coguu guzel kardesım benım ondan satılıyo :))

mantoman' Alıntı:
cozerse humax-draembox vs cozer kı ondan da emın deıllım tam olarak :)

goldmaster vs peynır ekmek gıbı satılır tabii adullt yayın acıyo coguu guzel kardesım benım ondan satılıyo :))

kardeşim classic kanalları açan var hepsi açıyor ama konuımuz dt olduğu için açan vermı diye sordum ben duymadım öle modüllü açılanları:Sopa

aciko yazılımla acıyor mesela

Dt yi Emu ile acan receiverlar

Merhaba Arkadaşlar;

Biliyorsunuz şu an Dt bazı cihazlarda emu ile seyredilmekte.bende size buradan bu cihazları ve güncel yazılımlarıyla paylaşıma sunacağım.
Yazdığım cihazlar dışında DT yi opos ve modülsüz açan cihaz bulunmamakta ve yeni bir gelişme olursa bu bölümden takip edebilirsiniz.
Akai 8500-9000-9500
Atalanta 340-345
Aciko 3224
Taplin 8100-8800-9900cxcı
Satech 2100-3100-4100
s2
Arrox Tiger X dreamsoft ile

(Alıntıdır)

vayy be dt iflas bayragını diker yakında :D:D

ancak şifreleme sisteminde bi değişikliğe gidecegi kesin bu kdar insan izliyo mutlaka haberleri vardrı

mantoman' Alıntı:
vayy be dt iflas bayragını diker yakında :D:D

ancak şifreleme sisteminde bi değişikliğe gidecegi kesin bu kdar insan izliyo mutlaka haberleri vardrı
beter olsunlar.:eek:ut:
zamanında satış yapmak uğruna şampiyonu belirleyen dt şimdi tırmalısın bakiyim yeni şifreleme diye:hhman:

Geri