gladio nedir?

Reis kitabında okumuştum o kitab Abdi İPEKÇİ yi öldüren abdullah çatlı nın hayatını ve gladiyoyu anlatıyordu ama pek fazla ilgilenmemiştim o kitapla yanlız kapağında yazan bir yazıyı hatırladım orda
kitabın adı altında ise abdullah çatlı için "Gladio'nun Tetikçisi" yazıyordu

Güzel ve yararlı bilgi olmuş, tebrik ederim arkadaşım. Ayrıca bu gibi faydalı araştırmalarının devamını dilerim. Bunları bizimle paylaşmaya devam edersin umarım.

yaw benim kurtlar vadisine açtığım her konuda bi oynamamı yapılır yaaa. başka konuyla birleştirmekte neymiş madem aynısı kapatın gitsin. ve zaten benim verdiğimden daha farklı bilgiler verilmemiş kapatılması lazımdı ve ilk önce ben açtım

diziyi bırakıp gladio nedir diye baktımö bende gerçkten tarihimiz ne kadar zayıf ya..

gladio devlet adamı demektir. Zaten bu kurtlar vadisinde anlatılan ların hepsi türkiyenin yaşana gerçeği başka bişey değildir..

gladio devlet adamı demektir. Zaten bu kurtlar vadisinde anlatılan ların hepsi türkiyenin yaşana gerçeği başka bişey değildir..

kardeş gladyo devlet adamı demek değil devlete yabancı ülkelerin özellikle A.B.D. nin özel servisinin devletin üst makamlarına yerleştirdiği adamlara gladyo deniyor kısaca

Gladio,abd nin nato ülkelerinin hükümetlerinin sscb ye yakınlaşması durumunda ülkelerde karışıklık ve kaos çıkartıp yönetimi elegeçirmek,istihbarat ve kendi nüfuz alanlarını yaratmak için çıkarttığı bir oluşum.

Sonuçta kötü bişey

Geri