Gizli dosyaları görmeiyorum

poetstrawberry

New member
Reaction score
0
ılk once yardımınız ıcın sımdıden tesekkurler
Benım sorunum gizli dosyaları goremıyorum...
hemen bana araclar bolumunden aktıf edın demeyın cunku o ıslemı yapıyorum
araclar bolumunden klasor seceneklerı dıyorum oradanda gizli dosyaları goster dıyorum sonra uygula ve tamam dıyorum ama olmuyor aynı ıslemı yapmak ıcın aynı yolu ızlıyorum bıraz once degıstırmeme ragmen gızlı dosyaları gosterme ıkonunun aktıf oldugunu goruyorum anlıcanız gene basa donuyorum

acaba bu bır vırusmu ??
yada sıstemsel bır sorunmu bu konuda yardımlarınızı rıca ederım

dostum "autorun.inf" denen illet olsa gerek...

"combofix" adlı yazılımı indir ve çalıştır...kesin çözüm
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011

"bide a-squared anti-malware" var, bu da kesin çözüm...

kolay gelsin

not = combofixi çalıştırmadan önce virüs programını pasif duruma getir ve combofixte çıkan seçenerklere evet de... not defteri açılıncaya kadar bekle

benimde başıma gelmişti sunları yaptım işe yaramıştı.........

başlat çalıştıra regedit yazın.
hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entVersiyom\explorer\advenced\folder\hidden\nohidd en bolumunden CheckedValue'ye çift tıklayın ve degerını 2 yapın ve
hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entVersiyom\explorer\advenced\folder\hidden\showal l bolumunden CheckedValue'ye çift tıklayın ve degerını 1 yapın. bu 2 işlemden sonra sonra gizli klasorlerı gozter dediğinizde gösterir gizle dediğinizde gizler.

Arkadaslar ılgınız ıcın cok tesekkurler sımdılık sorunumu "combofix" cozdu cok sevındım cunku daha oncede karsılastım ama sızlere danısmadan format cektım pc ye :(
sımdı ıse sayenızde bır sey daha ogrendım
allah razı olsun
cok tesekkurler

bırde bu amvo nedır ,???
ve nasıl kapmıs olabılırım sızce ???

dostum bak "autorun" hiçbi virüs programının silemediği bi lanet...

bildiğim kadarıyla tabi...kaspersky engelliyor ama silemiyor (bir rivayete görede nod32 siliyormuş ama ben nod32nin sildiğini görmedim...)

bu virüs flashdisklerle yayılan bişey, ve son zamanlarda çok yaygınlaştı...

flashdiskini korumaya çalış yeter...

buradaki mesajlari inceleyin konunuz hakkinda gerekli bilgi mevcut,(ilgili konunun 6. mesaji)

amvo.exe virusu 2-2.5 sene once yayilmaya baslamis flash disklerden yayilan bir virusun ilk atalarindan,
flash disk' lerin otomatik calisma sistemine isleyip, takilan sistemde flash bellek kullanilinca bulasir,

kolay gelsin

buradaki mesajlari inceleyin konunuz hakkinda gerekli bilgi mevcut,(ilgili konunun 6. mesaji)

amvo.exe virusu 2-2.5 sene once yayilmaya baslamis flash disklerden yayilan bir virusun ilk atalarindan,
flash disk' lerin otomatik calisma sistemine isleyip, takilan sistemde flash bellek kullanilinca bulasir,

kolay gelsin

ewet ya dun gece gene denedım benım flash dıskı taktım olmadı ama sabah bır daha denedım ust uste taktım cıkardım :D
ve basardım. sorunu buldum :(
galıba falsh dıskı cope atıcam :(

Güvenlik için xp nin auto run seçeneklerini kapatın başınız ağrımaz

arkadaşlar bnce combofix programı gizli dosyaları açmaya birebir herkese tavsiye ederim hatta hatta bilgisayardaki diger bulaşmış virüsleri ve hataları tespit edip karantinaya alıyo bunları silmekte senin elinde tabi bence çok süper bişi arkadaşlarda varmış ben başka yerden bulmuştum

Geri