Gizli İslamlaşma...

Camurbskni

Banned
Reaction score
0
Gizli İslamlaşma...

thumbnail.php

Thomas Kossendey’i tanır mısınız!.. Pek sanmıyorum... Belki adını duyanlar, ne iş yaptığını bilenler vardır ama sayıları azdır... Thomas Kossendey, Almanya Savunma Bakanlığı Müsteşarı... Hıristiyan Demokrat Milletvekili... Türkiye-Almanya Parlamentolararası Dosluk Grubu Başkanı...

Kossendey, Deutsche Welle’yle yaptığı söyleşide “Türkiye’de gizli İslamlaşma tehlikesi” olduğunu vurguluyor.

Welle, Kossendey’e soruyor:

“Türkiye’de İslamlaşma tehlikesi görüyor musunuz?”

Kossendey:

“Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi bir sembol olan türbanı aşacak içerikte bir anayasa değişikliği yapmasını dilerdim.

Bu tutum Avrupa’da sempatiyle karşılanmadı; Türkiye’de ise karışıklık yarattı.”

Devam ediyor Kossendey:

“... Anayasa Mahkemesi’nin laiklik çizgisinde aldığı karar kuşkusuz siyasiydi.”

Hıristiyan Demokrat Milletvekili Kossendey “yasa ve yönetmeliklerin İslamlaşmaya yol açtığının söylenemeyeceğini” belirtip ekliyor:

“İstanbul’un bazı semtlerinde başörtüsü takan kadınlar, takmayanlara göre daha rahat ediyor. On yıl önce durum farklıydı.

Bence gizli İslamlaşma, yukarıdan gelen İslamlaşmadan daha tehlikeli.

Yukarıdan verilen emirle gerçekleşen İslamlaşmayla siyasi yöntemlerle mücadele edilebilinir.

Gizli İslamlaşma ve bunun sonucunda ortaya çıkan toplum baskısıyla siyasi olarak mücadele etmek neredeyse olanaksız.”

Şimdi biraz düşünelim...

İsterseniz Fethullah Gülen’e gelelim...

Önce, unutmadan küçük bir not aktarayım:

AKP’yle ipleri koparan, siyasete atılacağını söyleyen Abdüllatif Şener, eşi ve çocuklarıyla Abant’a gitti...

Abant’ta Fethullahçı müritler ve yandaşları “Kürt sorunu”nu tartışıyorlardı.

Bir gazete şu haberi verdi:

“Şener’e Fethullah Gülen vetosu...”

Şener, Abant’taki toplantıda çağrılı olmadığı halde konuşmak istemiş; Fethullahçılar da “hayır” demiş...

Şener’e telefonla ulaşıp sordum, eski bakan “Yok öyle bir şey” deyip şunları söyledi:

“Öyle bir talebim olmadı. Ben zaten hiçbir Abant toplantısına bugüne dek katılmadım. Ailemle tatile gittim. Yöneticilerle karşılaştım. Konuşmacıları uzaktan gördüm.”

Türkiye’de Fethullahçılar el üstünde tutuluyor; Tataristan’dan ise sınır dışı ediliyor...

Bol para var Fethullahçılarda, harca harca bitmiyor...

Hollanda’da NOVA TV’de Fethullah Gülen’le ilgili yayın parlamentodaki büyük partileri ayağa kaldırdı...

Sosyalistler, liberaller, İşçi Partisi ve Hıristiyan Demokratlar Fethullahçılar için derin bir araştırma isteyecekler...

Programda Türk dilleri ve kültürü uzmanı Prof. Dr. Erik Jan Zurcher, HITB Başkanı Mustafa Ayrancı, eski Fethullahçı bir genç, mürit Gürkan Çelik ve ben...

Çekim çok önceden yapılmıştı...

Erik Jan Zurcher Fethullahçıları şöyle değerlendirdi:

“Çocukların beyinlerini yıkıyorlar. Bunlar tarikat, takıyye uyguluyorlar.”

Hollanda’daki kurumlar ve kuruluşlar bilgisiz. Fethullahçıları araştırmadan büyük paralarla destekliyorlar.

Fethullahçılar Hollanda’da bakanlıklardan ve belediyelerden çok yüklü paralar alıyor...

Nereye gidiyor Avro’lar?

Bilen var mı?

Son söz de yine Zurcher’in:

“Beyni yıkanan çocuklar demokrasiye karşı tavır alıyorlar. Çünkü böyle eğitiliyor bu çocuklar. Dışarıda kendileri modern, hümanist. İçeride ise gerici ve ortodoks İslamist.”
http://www.hakimiyetimilliye.org/index.php?news=2806

bütün dünya fetonun ne olduğunu biliyormuş yani:)

bizim memlektte bilen bilmiyorum diyor,

adamlar iyi örgüt kurmuş ve bunun adı ergenokon olmayacak,

hele türkiye için hiç iyi sonuçlar doğurmayacak

ve

son yüzyılın terörden bile en tehlikeli örgütü oldu bu fethullah sempatisi...

bizler se millet olarak etrafımızdakilere şunu sormalıyız..

Tehlikenin farkındamısın????

Yahu yerim tarikatını fethullahını arkadaş ya , Solcular bir olta attılar gele gele komünistler , sosyalistler geldi ki şu zamana göre düşünürsek aynı fikirde olup birbirini vuracak kadar gerildi insanlar. Bir diğer tarafta ise fethullah bi olta attı ama o daha akıllı çıktı üstüne yem bıraktı. Siyasi amacını öyle bir kabuğa sarıp milleti kendine çekti ki millet anlayamadı bile neden çünkü en ince damarına değindi. O da islamiyet. Bir başka değiş ile İslamiyeti kullandı. Burada bana karşı çıkanlar olabilir yok hocaefendi öyle böyle terbiyesizlik yapma çarpılırsın yamulursun falan. O zaman neden polis teşkilatına ait IŞIK EVLERİ var ???? Zamanında teklif de geldi bana hem hocalardan hem de komiserlerden.TSK'nın içinde bulunan daha doğrusu içeri sızan öğrenciler de mevcut zaten büyük çoğunluğunu astsubaylar oluşturuyor.... Burada sorun islamlaşma falan değil arkadaşlar. 1979 İran sonrası Humeyni İran'ın içine resmen sıçtı. Dini alet etti korkuttu ama bi şekilde yaptı. Türkiye'deki amaç da burada. İran küçük olduğu için ve günümüzde fikir akımları pek ortaya çıkmadığı için toplumun her kesiminde tepkiler de aynı tebrikler de aynı. Fakat Türkiye'de öyle bir durum var ki kuyuya atılan taşı almak için milyonlarca insan kuyuya iner. Sonra da bir bakarsın ki göklerde amerikan , fransız , yunan , rus uçakları tepemize tepemize bomba yağdırır....

Geri