Gittikçe ÖzüMe DöNüyorum...

-ZeYNA-

♥ŞiiR PeRi'Si♥
Altın Üye
Reaction score
1
38g.jpg
​
Gittikçe özüme dönüyorum...sen bana yaklaştıkça içime düşüyorum..sanki bir perde varmış kendimle aramda,geldin,perdelerimi açıyorum..​
A_kogo__by_wyrazobcy.jpg

gün ışığı giriyor artık odama..gittiğinde kimseler açmasın diye sımsıkı kapattığım perdelerimi sandığa kaldırdım.mumlarımı yaktım..tüm ışıklarımı açtım tekrar..​
4589_97549419107_39138999107_2607259_7894132_n.jpg
​

öyle içime işlemiş ki hasretinin kokusu,onu çıkarmaya çalışıyorum şimdilerde...ama bir parça kalsın orda istiyorum..belki tekrar gidersen,hasretinle hasret gideririz diye..sonra kızdığını seziyorum hasretini kabullendim diye..hepsini söküp çöpe atıyorum..​
op.jpg

kimbilir nerelerde dolaştın ben sensizken..hangi dağın ardına ulaştın..neler aradın da bulamadın..bilmiyorum..bilmek istemiyorum...​

bahaneler,sudan sebepler ya da gerçek nedenler umrumda değil..varsın ya,sadece varlığın umrumda..​

öyle berrak bir nehirmişim ki sen yanımdayken..gittiğinde kuduran denizler gördüm gözlerimde..kendini asan limanlar gördüm..gemilerinin dönüşüne izin vermeyen...​

ama ben yapmadım..babil in asma bahçelerinde kendimi asmadım!çünkü kızardın,çünkü kıyamazdın,çünkü döndüğünde bulamazdın..döndüğünde "beni bul.." diye sana bağışladım canımı...​

11_12_2008_0712627001228986986_raquel_pellicano.jpg

yokluğun o denli canımı yakarken öyle bir inanmışım ki döneceğine,yoluğunla varlığın aşık olmuş birbirine..​

bak yanılmadım..tüm rüzgarlarınla yanımdasın yine..
aslında biraz kızıyorum içime,gittiğini düşündü diye..gitmemişsin oysa,susmuşsun sadece...karanlıkta hissettiğim nefes gerçekten seninkiymiş,yanılmamışım...​

dağınıklığımın orta yerinde hiç şikayetlenmeden yaşayabilmeni öyle çok seviyorum ki...iyi ki varsın can dostum...​

hadi girdiysen kapat kapılarımızı...içeri rüzgarlar girmesin bizimkilerden başka..fırtına çıkar sonra...​

4619797082c198c5abefl7.jpg

alıntı​

Ama ben yapmadım..babil in asma bahçelerinde kendimi asmadım!çünkü kızardın,çünkü kıyamazdın,çünkü döndüğünde bulamazdın..döndüğünde "beni bul.." diye sana bağışladım canımı...​

Bu söze bittim Eline sağlık çok güzel..

Güzel yüreğine Sağlık arkadaşım

Yüreğine sağlık DeLLy =)

Aysh gelinlikli resime bittim
özüne sağlık Meleğim harika bir paylaşım :)

Geri