ali06can
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
evet arkadaslar tekrar aranıza ihmallerle dolu bir olayı anlatacağım cafeye gitmiştim arkadasları görmek için baktım bizim bi arkadas pazar yapıyo dedi ki bana iki dkk pc nin basında durda itemlere bişi olmasın ben bi wc ye gitcem dedi bende oturdum öle itemlere filan bakıyom eziklerle kaynatıyom neyse yanıma ufak bi cocuk geldi dedi ki abi hangi server bende dedim arkadasın charı filan derken muhabbet koyulastı cocuk yeni baslamıs belli invertory de 1 tane +7(+1 rebirt) md (mirage dagger) var dedim ki cocuğa bunu çöpe atayımmı dedim cocuk dedi abi manyakmısın o çöpe atılırmı çöpün üstünde koydum bekliyom basayımmı filan diye (char merchant modunda olunca charın invertory de deişiklik yapamıosun ya ona güveniyom bende)merchanttada +7 cleaver var neyse ben böle cocukla kaynatırken biri gelmiş +7 cleaver ı cekmiş bende basıyom bak enter a dedim ve bi bastım baktım +7 md ßß sonra arkadas geldiğinde sordu +7 md nerde yok cok acayip kötü olmuştu bu oynu hata yapmadan ne zaman oynıycam ben ya :vur:vur