Gitar Akorları

ewt arkadaşlar bende destekliyorum sizi..daha yeni yeni çalmaya başlayan birisi olarak bana yardımınız olur inşallah..

destek sağlam yerlerden gelmeye başlamış be yaww:D

hadin arkadaslar daha cok measj göderelim actıralım:)

yalnız mod arkadaşlar fazla desteklemior sanırım :(çünkü sadece mavercik ve t-mac msj atıo ondan böle düşündüm eğer yanlış düşündüysem özür dilerim kimsenin günahını almak istemem benim günahım bana yeter:D

benden de destek var bu konuda ... neden olmasın ...
+1 :)

Bende destek veriyorum ahada açılsın +1

Yönetimmmmm Duy biziiiii biz paylaşım yapıp tüm akorları paylaşıp konser yapıcaz

Eğer siz bişiyler yapmıcaksanız mesela müzik böümüne bi başlık açalım onu sabitleyin ama bi cwp verin lütfen ben buradaki istekli arkadaşları görünce gerçekten çok sevindim ve belkide hackhelle en fazla yardımım olabilebilecek konuyu bulduğuma şükrü ettim ama bi cevap yada herhangibirşey yok hala:(

Millet unuttunuz bu konuyu herhalde hergün bekliom ama bi cwp veren yok tahmin ediorm sanırım şu vip sizi baya bi meşgul edio ama biz sadece boş bi forum sayfası istioz sadece bu o kadar zormu kiii:(

Bende Gitar Çalıyorum Paylaşarak Bilgi Yelpazemizi Genişletebiliriz
Forum Açılırsa Bende Çok Yardımcı Olabilirim Akorların Dışında Orda Düzeyde Gitar Biliyorum Tam Doğaçlama Başlarken Kursu Bırakmıştım. Forum Açılırsa Elimden Geldiğince Herkeze Yardımcı Olabilirim.

ya uzun zamandır ilgilenemedim hackhell'le
ama gördüm ki istek var galiba..ben elimden geldiğince yardımcı olurum bu işi pro olarak yapmıyorum ama yapan arkadaslar varsa onlardan destek alıp ilerletmek isterim..

yönetim uygun görüp açılırsa elimizden geleni yaparız bu konu hakkında...

saygılar....

ben proyum baba merak etmeyin akorları vermekten ben bıkmam siz anaaa yine akor vermiş dersiniz o derece......:)

illuminati' Alıntı:
ben proyum baba merak etmeyin akorları vermekten ben bıkmam siz anaaa yine akor vermiş dersiniz o derece......:)
VFerrr hocam ver arkandayım da Dark aç abi su bolumu yaaa bak yeni yeni oğreniyoz zaten su veledi daha sol majör yapamıyom ben bea :):)

serce parmagam gitmiyoo a.q ne zormus :D

DarK_BlaDe' Alıntı:
VFerrr hocam ver arkandayım da Dark aç abi su bolumu yaaa bak yeni yeni oğreniyoz zaten su veledi daha sol majör yapamıyom ben bea :):)

serce parmagam gitmiyoo a.q ne zormus :D

Az Çekmedim Serçe Parmaktan Ama Sırf Serçe Parmak İçin Bi Alıştırma var Biraz Kastırıyo Ama Sonra Şerçe Parmağını Yerinde Tutamıyosun :) (Şuan Yazamıyorum Gitarda Çalmam Gerekiyo (Bizimkilerde Uyuyo Yarın Yazıcam)
Gitar Bölümü Açılırsa Daha Çok Faydamız Olucak !

selam, sol majörü serçe parmak yerine
işaret parmağı, orta parmak ve yüzük parmağıyla yaparsanız
küçük parmağınız süslemeler için boş kalır. ben yıllardır öyle yapıyorum.
gitarda önemli olan pratiktir.kolay gelsin

arkadaşlar bölüm müzik genle açılmıştır hayırlı olsun

yalnız arkadaşlar bu kadar istekli arkadaş görünüo kimse bakmamış bile oraya akor koydum o kadar rapidledik koyduk düzgün olsun yaptığımız iş die ama ne bi tşk ne bi mesaj hiç bişey yok anlamadım valla MÜZİK GENELDE açıldı topic eğer destek olursanız sabitlenir konu bizde rahat rahat işimizi yaparız saygılar BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN....

gıtar calmasamda vocal gecmısıme dayanarktan muzıkle ılgılenen herkezı desteklıyorum... muzık zevklerımız uyusmuyo olsada herzaman yanınızdayım.. yaşasın (u.s.a technical Grindcore)

eyw dostumda sözde bölümü açtık ama uğrayan falan yok:(

banada yollarsan sevinirim ama ben cok az biliyorum saol şimdiden

arkadaşlar lütfen paylaşımlarınızı müzik genele yapın

bide müzik bölümün mod arkadaşı orda gitar akorları için sabit bir konu açarsan seviniriz. . .

Geri