Gitar Akorları

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
İçimizde müzikle uğraşan arkadaşlar kesin vardır.Mesela benim haytım gitar oldu.Bi bölüm açsak ben gitar akorları konusunda çok yardımcı olabilirim yani hem öğrenmek isteyen arkadaşlara püf noktalarla vede yardımcı olabileceğimiz her konuda oluruz. . .(biliorm bunlarla ilgili bi çok site var ama bizde yelpazemizi genişletelim dimi:))İlginize Şimdiden teşşekkürler

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR....

illuminati katılıyorum sana.ben de gitar da cok ii sayılmam ama en azından herseyi calabliyorum..bu konuda sana elimden geldiğince destek olurum yeni başlayanlara el alıştırmaları falan verebiliriz..yeni akorları heryede bulmak kolay ama eski parcalar var onları da bulan buraya koyar...yani sdestekliyorum seni

kardeş istediğin kadar şarkı var elimde hatta yeter artık böghhhh falan dersin...eee haftada 3 konser verioz artı haftada 4 akşam canlı müzik benim amacım paylaşım yapmak yani nese desteklerini beklerim o zamn inş kabul edilirde bizde bi işe yararız:D:D:D

dostum ben senin kadar pro degilim valla onu baştan söyliyim ama yardım konusunda yaparım bişeyler..sana da danışarak farklı bişeyler ögrenirsem ne mutlu bana.neyse bu konu kabul olsun da biz de kolları sıvayalım girişelim işe..daha cok destek gelir inşallah....

benden +1 size bende gitar konusunda yeniyim daha yeni yeni oğreniyoruz bana da yardımcı olabilirsiniz !!!! iyi forumlar

T-Mac yardımcı oluruz tabi..foruma bizim de katkımız olursa cok sevinirim ben kendi adıma...

ya şimdi hackten falan anlamıoz bari bunu yapakta bizde sineklenip durmayalım bi işe yararız...

dostum bende katılmak ıstıyorum amator olarak gıtar calmaya basladım akor basıyorum yanı bana cesıtlı alıstırmalar yollarmısın=???tesekkurler.

o zamn mod arkadaşlara bi duyuru yapalım açalım şu bölümü kimse gelmesin ben yine idare ederim ki eminim bu bölüm açıldıktan sora biçok arkadaşımızda gitar merakı başlıcak ve hackhell konser ekibi kurulacak(hayale bak beeeeee:D:D:D:D:D:D)

VALLA bende öle bi ara başladım bıraktım 3 5 bişi çalabiliyoruz bizde bekleriz yardım :)

dostum gelin acalım ilgili olan var galiba gitara..hackhell'de gitar sevgisi de olsun guzel olur..Grup HH..aha cok hos oldu:D

babacanlar bunlar önce sizin sonra yöneticilerin elinde e bi zahmet ilgili yerlere;)

:D:D:Dhehehe senin aklın sapıklıktaysa ben napıım sen bizim arkamıza geçmen işini bilin o konularda:)nese saol destek istiorz destekkkkkkkkkk:(

benden de bu konuya destek var....profesyonel gitar çalardım..şimdi ise hobi olarak devam ediyorum...paylaşım konusunda ise destek veririm...klasik-akustik-elektro gitar çalarım...bölüm açılırsa elimdeki akorları paylaşırım;)

illuminati senin kadar usta olmasam da kendimce bişiler çalabiliyorum :)
Amatör olarak elektro çalıyorum bende ;) Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Hemde sizin gibi üstad'lar sayesinde kendimi daha da geliştirmiş olurum.

Kısacası bende destekliyorum seni.. :D

saolunda bişeyi anlamadım demişinki klasik-akustik-elektro çalabilirim fark ne????hepsinde mantık ve sistem aynı die biliyorum yoksa 8 yıldır benmi yanlış biliormuşum?????:O:O:O

illuminati' Alıntı:
saolunda bişeyi anlamadım demişinki klasik-akustik-elektro çalabilirim fark ne????hepsinde mantık ve sistem aynı die biliyorum yoksa 8 yıldır benmi yanlış biliormuşum?????:O:O:O

aslında farklarını çaldığın anda daha net anlarsın kardeşim...mesela klasik gitarda distorsion yapabilirmisin yada böyle bir tekniğe sahipmisin?yada akustik gitarla eşlik ettiğin parçalara klasik gitarla eşlik etmeye çalıştığında nasıl komik bir parça çıktığını bi düşün?yada yada elektro gitarda attığın soloların kaçını klasik gitarda atabilirsin?bu örnekleri arttırmak olası gitar çalmayı bilen birisi açısından!!!benim sana bir tavsiyem olucak 8yıldır gitar çalmak değil de bilerek çalmak senin müzik kabileyitini daha fazla geliştirir;)neyse ben yinede konuna destek veriyorum

tartışma ortamı olmasın ama sana şunu söliim distörsin için ben ayrıyeten çalıştırıom insanları yani gitarla uyum sağlatmak için onun dersini daha süper şekilde veriorm (artı solo atarken elektroda sadece alt perdeleri kullanırsın yani burada sorun akorlarda bitio Em akoru tüm gitarlarda aynıdır Em diince birisi la birisi si anlamaz:D)

Geri