...:::Git İş İşten Geçmeden:::...

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Altın Üye
Reaction score
0
2hgerrn.png

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit, Günahıma girmeden, katilim olmadan git!
Git de şen şakrak geçen günlerine gün ekle, Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle.

35bytjb.jpg

Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar, Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar.
Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar.

25ktw6v.jpg

Hadi git, benden sana dilediğince izin, Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin.
Kahrımın nedenini söylesem irkilirler; Çünkü herkes beni Kays, seni Leyla bilirler.

2n9fdcg.jpg

Sanırlar ki sen beni biricik yar saymıştın; Oysaki hep yedekte, hep elde var saymıştın.
Hadi git, ne bir adres, ne bir hatıra bırak, Zannetme ki, pişmanlık, mutluluk kadar ırak!

2db9ev6.jpg

Sanma ki fasl-ı bahar geldiğim gibi gitmez, Sanma ki hüsranını görmeye ömrüm yetmez.
Her darbene tahammül edecektir bedenim, Gururum mani olur perişanıma benim.

2irwtw3.jpg

Yari Ferhat olanın ellerle ülfeti ne? Şirin ol katlanayım dağ gibi külfetine.
Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka, Sana gül bahçesini kim açar benden başka!

11s1j78.jpg

Hercai arılara meyhanedir çiçekler, Kim bilir şerefinden kaç kadeh içecekler!
Mademki aşk tablosunun takdirinden acizsin, Git de çağdaş ressamlar modern resimler çizsin.

5mfz0y.jpg

Ne vedaya gerek var, ne de mektuba hacet, Git de Allah aşkına bir selama muhtaç et!
Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan! Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan!

2zhl4dk.jpg

Kopsun nerden inceyse artık bu bağ, bu düğüm! Her gece daha berbat, daha vahim gördüğüm.
Korkulu düşlerimi yorumdan kaçırıyorum; Sırf sana üzülüyor, sırf sana acıyorum!

2nhg9c3.jpg

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git! ...

çok hoşuma gitti teşekkürler

Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar, Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar.

çok güsel olmuş.. gönlüne sağlık....:vur

rahatsızsan pm den atarsın yazmam sinir olmanda beni alakdar etmez şekil yapma şekilcocuk şeklin bana işlemez...

senin şiirne yazdık kötümü olduk...

Eğer Okumadan.. Anlamadan Teşekkür Veya Yorum Yazacaksan İstemiyorum Git Başka Konuda Post'unu Yükselt

Klavye Erkeği

Eğer Okumadan.. Anlamadan Teşekkür Veya Yorum Yazacaksan İstemiyorum Git Başka Konuda Post'unu Yükselt

Klavye Erkeği

ben herseyi okurum merak etme okudum dielim ille alıntı yapıpmı yazmam gerekio bak şiir listesine hosuna gden herkez genellikle o şekilde cevap veriyo ... post atmak konuya ilgidir bunu anlayabiliosundur umarım ayrıca sadece post atmıorum dikkat edersen süreklide konu acıorum benim hakkımda yorum yaparkende bidaha kendi konunla ilgili yorum yap genele girme ..rahatsızsanda pm den mesaj at ordan çöz burası sohbet odası değil ..farkındaysan bi sen rahatsızsın...

ii forumlar...

güzel olmasına güzel olmuş , berhudar ol ama keşke orjinal söz sahibini de belrtseydin..

Günahıma girmeden, katilim olmadan git! ...

tek kelimeyle harika olmuş hocam eline koluna sağlık sözler anlamlarıyla kafiyeleriyle süper uyumlu hayran kaldım resmen şiire...çook teşekkürler...

Günahıma girmeden, katilim olmadan git! ..

Babaya slm..Vay b e orhan baba..Teşekkürler...

aglıcam :hhuzgun sevipte sevilmemek ne kotu şey Allahım

Cemal Safi her zaman favorimdir
emeğine sağlık

Geri