Gidiyorum Hackhell-----Naser

Sayili Gün çabuk Geçer Takma Kafana Sağsalim Git Gel!...

İyi yolculuklar arkadaşım.Sana Hayırlı teskereler dilerim.

Türklerin Türküsü

Dilek yolunda ölmek Türklere olmaz tasa,
Türk'e boyun eğdirir yalnız türeyle yasa;
Yedi ordu birleşip kaşımızda parlasa
Onu kanla söndürür parçalarız, yeneriz.

Biz Turfanı yarattık uyku uyurken Batı
Nuh doğmadan kişnedi ordularımızın atı.
Sorsan şöyle diyecek gök denilen şu çatı:
Türk gücü bir yıldırım, Türk bilgisi bir deniz.

Delinse yer, çökse gök,yansa, kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz...

Vatan senden hizmet bekler.

naser yeri geldi konunu kiltledim..yeri geldi msjını editledim...
ama senin taraftarlığına ve dürüstlüğüne hep inandım belki hiç tanılmadık ama inan bana Gs bölümünün yöneticisi gibi bişeydin..
hayırlı teskereler Gs bölümü bize emanet..

dostum koyu bi Fenerli olarak senin fair play ruhunu hep takdir etmişimdir:) gülegüle git gülegüle gel..çarşı izinlerinde uğrarsın:)iyi teskereler..

Allah yolunu açık etsin dostum..

Güle Güle Git, Güle Güle Gel kardeşim
Hayırlı Tezkereler...

güle güle git, güle güle gel.. bizler burdayız..

kardeş hayırlı teskereler diyelim..
darısı bizim başımıza...
:D
kal sağlıcakla....

Hadi bakalım Hayırlı Teskereler.Vatan Borcunu öde. :D

Allah a emanet hakkını Helal et.... Benden yana bişey varsa Helal olsun... Vatan borcu ......... Allah yardımcın olsun

Hepinizden allah razı olsun majesties cok sagol.. Ister konumu edıtle ıster sil ... Ben de senın durustlugune inandim.. Gs bolumunun yonetıcısı degıldım aslında ... Renktaslarımın haklarını en fair play ortamında korudum... Bu gece burdayım son gecem sızlerle

Hayırlı tezkereler Naser Kardeş ...!
Kasımda Bende Geliom ;)

Cree Bende SenınLe Gelıyorum 24:11:2006 Da :) Tertip :)
Naser Kendine Cok Dikkat et Sen Koyu Gs Li Ben Koyu Fb Li Olsam Da hep Senı Sevmişimdir bilirsin... Umutsuzluga Kapıldıgında bizleri Hatırla.. CaresizLige Düştügüde Arkanda Oldugumuzu Bil Yeter.. Kalbimiz SenınLe Umrım Belki Bir Gun Bir Yerde Karsılasırız... Asla Korkma Ölüm Ölümden KorkanLarı Sever Sen Mert ol Dürüst Ol! Ölsende Bu Vatan için bizler İçin Öleceksin.. Ama Dikkat Et Ölme...

Kasımda Bende Geliyorum Benı De BekLe Erkenden Ölme Ölürsek Beraber Ölelim..

Bu Arada Hayırlı TeskereLer :=) Darısı Cree Ve Benım Basıma :eek:)

AressKruger' Alıntı:
Cree Bende SenınLe Gelıyorum 24:11:2006 Da :) Tertip :)
Naser Kendine Cok Dikkat et Sen Koyu Gs Li Ben Koyu Fb Li Olsam Da hep Senı Sevmişimdir bilirsin... Umutsuzluga Kapıldıgında bizleri Hatırla.. CaresizLige Düştügüde Arkanda Oldugumuzu Bil Yeter.. Kalbimiz SenınLe Umrım Belki Bir Gun Bir Yerde Karsılasırız... Asla Korkma Ölüm Ölümden KorkanLarı Sever Sen Mert ol Dürüst Ol! Ölsende Bu Vatan için bizler İçin Öleceksin.. Ama Dikkat Et Ölme...

Kasımda Bende Geliyorum Benı De BekLe Erkenden Ölme Ölürsek Beraber Ölelim..

Bu Arada Hayırlı TeskereLer :=) Darısı Cree Ve Benım Basıma :eek:)
kardesım cok sagol ölürsek vatan için ölelim " niyazi " olmayalım....
Kasımk da beklerım bugece hep burdayım belkı Hackhell Radyo yayını da yapıcam ... Bu son gecem sızlerle olcak... Sızlerle konusmak moral verıyor bana...

Ulen Alt Tarafı 450 Gun Ne Olacak... Takma Kafana BunaLım Yapma Tatile Gidiyormus Gibi dusun ! Alla Alla Naser Cocukmusun Lan :) Gidicez Gelicez İşte Action yapıcaz Spor Yapıcaz... bişiye İhtiyacın Olursa Maddi Manevi.. Pm At ok Canım kardesım Uzme Kendını Buda Gececek Geleceksın Senı Kar-Haneye Goturecez Cree ile :) Evlenecen Takma sen Askerlıgı

Allah'ın izniyle o günler de çabuk geçecektir be naser , yolun açık olsun Allah'a emanet ol

hayırlı yolculuklar kardeşim allah utandırmasın.........................ha giderken eşyalarını kontrol et sülüsünü unutma

Geri