Gidiyorum Hackhell-----Naser

naser

Forum Aslanı
Reaction score
0
ALi Sami Yen Stadı!!! Eski Acık Tribünü......
Ewet arkadaslar yarın saat 22:30 da Tokat otobusune binip Vatan Borcumu odemeye gıdıyorum... Hepınızden ayrılacagıma cok uzgunum Hackhell vazgecılmezımdı. Kımınız gıdecegıme sevınır kımınız uzulursunuz.. Hepınızın canı sagolsın sızlerı cok sevdım... Gercek bır dost kadar yakınsınız. Sizleri cok sevdım Ama 15 ay hackhell den uzak kalıcam. Galatasarayımdan uzak kalıcam ... Vatan bana Galatasaray Bolumu sızlere emanet:) Eger ıcınızde sızı kıracak uzecek bır harekette bulunduyssam cok ozur dılerım... Belkı buraya gırdıgım son dakıkalar... Belkı yazdıklarınızı bıle goremıycem ama Aklım hep burda olcakkk.... Ahhh Ahh Cımbomum derken ozlemını cekerken Hackhell e de Bır off cekıcem .... uzatmak ıstemıyorum zaten cok koyuyor ınsana :( Hepınıze tesekkur ederım burda bana yakın dostluklar kazandıran dostlarım kendınıze cok ıyı bakın... Hepınızı cok sevıyorum....:(

sağ salım gıder gelırısın ınsallah. ALLAH yolunu acık etsın.
askerlık vatan a olan en buyuk borcumuz . şimdiden hayırlı teskereler dılıyorum.

hayırlı teskereler kardeş güle güle git vatan borcu bu her şeyin önüne geçer.

naser kendine iyi bak

Seni unutmayız biz 15 ayda ;)

Hayırlı teskereler ;)

Eyw Kardeşim | Güle Güle... :(

Hayırlısıyla git gel.. Hayırlı tezkereler... ; )

hayırlı tezkereler arkadaşım..

sana şimdiden hayırlı teskereler kardeş. çarşı izinlerinde beraber oluruz nasıl olsa dimi?

hayırlı tezkereler kardeşim galatasaray ve hackhell bize emanet sende ALLAHA emanet ol;) çarşı iznine cıkınca post atmıyanın......;)

korkma len topu topu bi 15 ay su gibi geçer hem biz seni unutmayız 15 ayda hep burda olucaksın korkma hayırlı teskereler

sayılı gündür cabuk geçer dostum terar aramızda olman dilegiyle

ALLaha Emanetsin...Biraz BekLe BenDe GeLiyom...

canım kardeşim allah yolunu açık etsin çarşı izinlerinde gir bi cafeye hasretini gider Allahın izniyle görevini tamammla yanımıza tekrar dön hayırlı tezkereler

nere gidersen git yaw bizene alla alla....
zati hiç sewmem seni..
babanıda sewmezdim bilirsin...;)

dostum şaka bi yana umarım kısa zamanda tekrar görüşürüz...senin gibi arkadaşlar kolay bulunmuyo...;(
askerden dönünce söz seni ilk ben götürcem..........:D
kendine çok ama çok ii bakman dileğiyle....

güle güle naser seni bekliyor olcass

Allah her daim yanınızda olsun.Hayırlı teskerelere inşAllah

Biz kimleri unutmadık senide unutmayız.
Hayırlı tezereler kardeş.

Geri