Giderim Kafasına 8 tane Sıkarım

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Ergenekon sanıklarından Hayrettin Ertekin, "komutanım" diye hitap ettiği kişiye, "Ben olsam, giderim, o Diyarbakır Belediye Başkanı'nın alnına 8 tane sıkarım" diyor.

jsdf6b.jpg

Ergenekon soruşturmasının delil dosyalarından 418. klasörde, "Turgut Özal'ın kuyumcusu" olarak bilinen Hayrettin Ertekin'in, 'Komutanım' diye hitap ettiği Yalçın Ölçer adlı kişiyle 3 Ocak 2008 tarihinde yaptığı görüşmenin deşifresinde, Ergenekon örgütünün, bir dönem Gebze - Ankara hattında, Kürt işadamlarının öldürülmesi olaylarından bilgisi olduğuna dair ibarelere dikkat çekildi. Yalçın Ölçer'e, Diyarbakır'da PKK'nın yaptığı bombalı saldırıyı değerlendiren Hayrettin Ertekin'in, 'Komutanım, bunların kökünü kazımak lazım' diyerek sarf ettiği sözler şöyle aktarıldı:

'Ben olsam, giderim, o Diyarbakır Belediye Başkanı'nın alnına 8 tane sıkarım. Silahı alıp dağa çıkarım. O gün de gelecek. Komutanım bizim geçmişte yaptıklarımızı az çok biliyorsunuz. O ekibi tekrar oraya yollayın. Tekrar huzur gelir bölgeye. Ben diyorum ki Ankara - İstanbul - Gebze hattı açılmadan bu işler olmaz. Bana vereceksiniz tekrar. Bu bana verilmediği müddetçe hiçbirşey olmaz komutanım.'

ßugün

Bu işler böyle olmaz ki hem o belediye başkanı seçilmiş bi insan bu açıklama suç teşkil ediyor şimdi o insan isterse kişisel dava açabilir bunun yanında kamu görevlisi sıfatı taşıdığından kamu davasıda açabilir

NERDE O GÜNLER???... Allah'ına kurban o işi yapanın. Ellerinden öperim...

Bu işler böyle olmaz ki hem o belediye başkanı seçilmiş bi insan bu açıklama suç teşkil ediyor şimdi o insan isterse kişisel dava açabilir bunun yanında kamu görevlisi sıfatı taşıdığından kamu davasıda açabilir

Hitler'in partiside % 70 oyla seçilmişti... Ama birileri öldürmek gereğini duydu neden olabilir sence... Aradaki benzerliği bul bakalım...

ben helal olsun derım yapabilene ama su vasıfla helal lsun derdım eger o kısının tetorıslere hızmet verdıgınden dolayı bu hareketı yaparsa helal olsun derım yok oda bır takım teror teskıl edecekse o zaman tabıkı ayıplarım

İşte bu kadar düşencesiz zihniyet. Adamı öldürüp kahraman yapacaklar başımıza daha çok başımız ağrayacak. Karşısına oy alacak halka biliçlendirecek teşklantlanacak siyasi güç karşıarılarına çıkmaktan sa kestirme yol öldür gitsin. Çalışta onu başarısız haler getir. Seçimlerde de aynı zihiyet Sivas tan öteye miting yapamayan kafalar.

Laflar faşistçe ama Osman Baydemr'in yediği naneler faşistçe değil ha? cfenl mantıklı birisin biraz düşün...

bak osman baydemir hurra demedim. osman baydemiri günahım kadar sevmem. sadece devlettin bazı kademelerinin böyle faşistçe düşüncelerini olması faşistce basbaya tekrar yollayalım dediği tim jitem jitem işini yapıyordu tamam ama jitem maskesi altında da bir çok masum insanda yada jitemde kilerle menfaat çaışması olanlar öldürüldü devletle bi alıp veremediği olmadığı halde. git at hapis haneye baydemiri müebbet ver yada sırf onun için idam cezasını getir. vicdanım gık demez. ama bush bile böyle bi faşist düşünceyle öldürülürse vicdanım rahat olmaz. benim dediğim bu kardeşim

yani osman ak kaşık demedim her kim olursa olsun böyle bişey toplumu yıpratır. sen sokakta ki simitçiyi bile yargılamadan öldürürsen bu faşistlik olur. faşist bile olsa faşistçe davranmak bu ahaliye yakışmaz

teşekkürler

OrHUN_BEY terbiyesizliğin lüzumu yok seviyeyi bozdugun için cezalısın!

Geri