GFB 7/24 Sohbet BaşLığı ✰✰✰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sisli Bir Gece Yarısında
Issız Bir Sokak Ortasında
Kırık Bir Lambanın Altında
Dalmısız Sevdalara
Neler Geçti Kalbimden Bilsen
Yaşlar Damladı Gözlerimden
Anladımki Ölene Kadar
FENERBAHÇE Düşmeyecek Dilimden

yyildirayy aßi MozoLe Kanka yakışmıyor size nedir ßu Fener ßeşiktaş Kavgası YapmayıN ALLah aŞkına Lütfen. ßide ReeL Görüşüp tanıştık Oturduk ßir masada Yemek yedik DONDurma yaLadık :hhmanD

Ayıp Harßiden. Mert ve YıLdıray aßi 10 dakikanız var GüzeL GüZeL Muhabbet etmezseniz. İkinizide ßirdaha n TANIYORUm derim Ne Tanıdım Nede oLdugunuz Yere ugrarım.. Ayıptır ya..

ayip ayip hem dondurma yaliyorsunuz hemde beni cagirmiyorsunuz :durdurun

yyildirayy aßi MozoLe Kanka yakışmıyor size nedir ßu Fener ßeşiktaş Kavgası YapmayıN ALLah aŞkına Lütfen. ßide ReeL Görüşüp tanıştık Oturduk ßir masada Yemek yedik DONDurma yaLadık :hhmanD

Ayıp Harßiden. Mert ve YıLdıray aßi 10 dakikanız var GüzeL GüZeL Muhabbet etmezseniz. İkinizide ßirdaha n TANIYORUm derim Ne Tanıdım Nede oLdugunuz Yere ugrarım.. Ayıptır ya..

Özgür ben konuyu kapattım
sen olayı bilmiyorsun
erdal mod adayı oldu artı oy verdim diye bunları yapıyorlar

Neler olmuş burda yaa iki dakika boş bırakmaya gelmiyo:D

Herkez forumda istediği yere istedini yazar.Kimse kimse yasak koyamaz.Ancaaak:

Gelirde yanan ateşin üstüne benzin dökerseniz alev sizide içine alır.

Biz gidip başka bir posta konu açtığımızda yemediğimiz küfür bile kalmadı ayrıca kışkırtıyo diye üstüne ban yedik.

Bu yüzden herkezin kendi postunda gezmesi buranın karışmaması için daha sağlıklı olacaktır.Burdakilerinde diğer postlara aynı şekilde tabiki.Fenerbahçe postuna ortalığı germeden istediğinizi yazın.Ama teamin içine yazmayın.Çünkü pimi çekilmiş bi bomba burası ve mandalınıda bırakmak için bahane arıyo herkes.İyi bi durum değil bunu kabul ediyoruz ama aylardır gergin bi ortam var ve bu olayların bu hadde gelmesinde tek bir takım taraftarının suçu yok.

Kimse üstüne kötü birşey alınmasın kimseye lafım yok ortaya konuşuyorum.Çünkü her iki tarafında yeri geldiğinde bile benimde suçum var.

Sadece herkez kendisine yapılmasını istemediği birşeyi tahammül edemediği birşeyi başkasına yapmasın.

iyi forumlar..

Biz gidip başka bir posta konu açtığımızda yemediğimiz küfür bile kalmadı ayrıca kışkırtıyo diye üstüne ban yedik.

Bu yüzden herkezin kendi postunda gezmesi buranın karışmaması için daha sağlıklı olacaktır.Burdakilerinde diğer postlara aynı şekilde tabiki.Fenerbahçe postuna ortalığı germeden istediğinizi yazın.Ama teamin içine yazmayın.Çünkü pimi çekilmiş bi bomba burası ve mandalınıda bırakmak için bahane arıyo herkes.İyi bi durum değil bunu kabul ediyoruz ama aylardır gergin bi ortam var ve bu olayların bu hadde gelmesinde tek bir takım taraftarının suçu yok.

Kimse üstüne kötü birşey alınmasın kimseye lafım yok ortaya konuşuyorum.Çünkü her iki tarafında yeri geldiğinde bile benimde suçum var.

Sadece herkez kendisine yapılmasını istemediği birşeyi tahammül edemediği birşeyi başkasına yapmasın.

iyi forumlar..

birader roman gibi yazmışsın :D

iyi forumlar..

güzell olmuş ...

Ben daha bu güne kadar bjk nın teamına girip bir kelime bile yazmadım vede bunlar ne konuşuyor diye merak edip bakmadım
bunlar merak edip bakmayı bırak ajan gibi konudan çıkmıyorlar vede istedikleri zaman istediklerini yazıyorlar
laf söyleyincede biz suçlu oluyoruz

Ben daha bu güne kadar bjk nın teamına girip bir kelime bile yazmadım vede bunlar ne konuşuyor diye merak edip bakmadım
bunlar merak edip bakmayı bırak ajan gibi konudan çıkmıyorlar vede istedikleri zaman istediklerini yazıyorlar
laf söyleyincede biz suçlu oluyoruz

Tamam abi kapat gitsin.Bırak gezsinler.Ortalığı karıştırıp kışkırtıcı birşey yazarlarsa cevap verme.Konuşur giderler.Şikayet başlığına yaz orda gerekeni yapıyorlar.

Eğer onlar bu kadar Fenerbahçeden nefret edip hala burdan çıkmıyorlarsa bence buna kızma sadece gülümse ve tadını çıkar.

Anlatmak istediklerimi anladığını umuyorum.Burdaki tek bir konu var oda

Fenerbahçe Aşkı..

Boşverin Siz, İşinize Bakın.

Yarın DenizLide İşimiz Zor. Demedi Demeyin.

KoşmazLarsa ALmayız. Koşan Adam Sayısı Az. Defansta Tandem OynayanLar, DikkatLi OLmazsa Çok Pozisyon Veririz. Defansa Takviye Şart. İnş. ALırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri