GFB 7/24 Sohbet BaşLığı ✰✰✰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HEPİMİZ KARDEŞIZ ßU KAVGA NE DİYE ??

ßUYRUN SİZE GELSIN BU ŞARKI.. ORTAMI TATLIYA BAGLAYALIM.. :D

[VIDEO]fdatMsRZCQc&feature=related[/VIDEO]​

Neyse dai sorun kaLdıysada msn'de haLLedin artık.Bu başLığa yakışmıyor :goz:

kardeşim sizin teamınız yokmu

ne var bizim konuda gezip duruyorsunuz

gidin sohbetinizi teamınızda yapın

Fenerbahçe aşkı ne kadar büyükmüş
içinizde gizli kalmış, çıkarın açığa gelin Fenerbahçeye

hayırdır bana atılan lafı sen neden üstüne alınıyorsun da cewap weriyorsun? utanmasanız foruma da sahip çıkacaksınız, ağa oldunuz hepiniz başımıza be, fenerbahçe bölümüne başkası post atamaz die bi kaide mi war, bu konu açılıp sabite alınırken böyle bir kural mı konuldu ? saçmalamaktan öteye yol gidemiyorsunuz, laf olsun torba dolsun başka icraatınız yok ..

herhes kendi çöplüğüne
Hakan abin seni arıyormuş
Biz kendi sorunlarımızı aramızda hallederiz
İlgisi olmayanlara düşmez kardeş kavgası

yyıldıray dikkat ediyorum gereksiz arayışlar ve kaşıntılar içindesin. Hayatımda futbol bölümü ile işim olmaz. Ama ahlaksızca laflar ediyorsun ve benim ismimi kullanıyorsun. Hakkın yok. İzinde vermem. Haberin olsun...

Valla senle alakası olmayan bir konuyu neden üstüne alındın anlamadım
üsteki postlara bakarsan benle ilgisi olduğu açık
ben foruma sahip çıkmadım, artı bu forumun popüler olmasına yardımcı sadece bir userim
sizde userleri istediğim gibi fırçalarım zihniyetinden uzak durun

bana yazılan agresif lafına ben tşk ediyorum, sen konudan adam kowalıyorsun daha ne olsun ?
userlara tutumum ortadadır, durduk yere cırlamam ben ..

konuyu da uzatmayalım, sohbetinize kaldığınız yerden sakince dewam lütfen ..

herhes kendi çöplüğüne
Hakan abin seni arıyormuş
Biz kendi sorunlarımızı aramızda hallederiz
İlgisi olmayanlara düşmez kardeş kavgası

ßak YıLdıray,ßen Sana Forumun Hiç ßi Yerınde Laf Atmadıqım HaLde Konuyu ßaşka YerLere Çekip DikkatLeri Üzerine TopLamaya ÇaLışıyorsun..

ßu Forumda KişiLere ÖzeL Hiç ßir İş YapıLmadı.. YapıLsaydı ßen DefaLarca ßan Yemez Evet Koçum Harıkasın Devam Et Diyip Poh Poh'LarLardı ßeni.. Sanane Kardeşım ßenım Aramın Hakan Abi iLe İyi oLmasından ??

Ayrıca Sen İşi O Kadar Abartmıssın Kı Önce SenınLe Aynı Takımı Tutan Adama Laf Atıyorsun,Sonrada SmodLa Tartışıyorsun.. PoLat aLemdarLıgın Lüzümü Yok..​

arkdaşlar olmuyor , kadınlar gibi çeşmebaşı kavgası yapmayın

Ya kavga etmeye gerek baştan sona kdr okudum.
Yıldıray abi biraz sakin ol bırak ne yaparlarsa yapsınlar
infatuate abla ve fyonb yanlış anlaşılma daha fazla kavga etmeyin Lütfen

Gereksiz MesajLar siLindi!

Şu tartışma iLe iLgiLi bundan sonra atıLan tüm postLar siLinecek!

yyildirayy aßi MozoLe Kanka yakışmıyor size nedir ßu Fener ßeşiktaş Kavgası YapmayıN ALLah aŞkına Lütfen. ßide ReeL Görüşüp tanıştık Oturduk ßir masada Yemek yedik DONDurma yaLadık :hhmanD

Ayıp Harßiden. Mert ve YıLdıray aßi 10 dakikanız var GüzeL GüZeL Muhabbet etmezseniz. İkinizide ßirdaha n TANIYORUm derim Ne Tanıdım Nede oLdugunuz Yere ugrarım.. Ayıptır ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri