GFB 7/24 Sohbet BaşLığı ✰✰✰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine ne oldu ya iyiki bi kaç saat pc basında olamadık bi piknik yaptırmadınız yaa :D

[söz meclisten dışarı :goz:]

Tüm Fenerbahce Camiasının KandiLi Mübarek oLsun :goz:

EyvaLLah Hüso, Seninde KandiLin Mübarek OLsun.

Bu Arada, Ben Takıma Bir Tane Defans Oyuncusu ALınısın Derim. Birde ÖnLibero Ne Dersiniz?

iyi olur keske lugano gibi birini bulsak defans göbeğine abi ...

EyvaLLah Hüso, Seninde KandiLin Mübarek OLsun.

Bu Arada, Ben Takıma Bir Tane Defans Oyuncusu ALınısın Derim. Birde ÖnLibero Ne Dersiniz?

Bence ön Libero ya gerek yok . . .
Zaten eLimizde Emre , Cristian , SeLcuk war. . .
M.topuz da o mevkide oynayan biLen bir topcu. . .

Ama defans Lazım :goz:

Selamın aleyküm gençlik =)

Kısa bi reklam arasından sonra yine beraberiz

nerde kalmıştık:D

χ∂αηтє23χ;4529835' Alıntı:
özlediniz mi bizi :D

Ben ösledim.Çooook.

Bu arada yazılanları okudum iki günde millet birbirine girmiş.Bizim burdaki toplanmamızın tek amacı bütün Fenerbahçelileri tek bi çatı altında toplamak Fenerbahçe aşkını sevgisini taraftarının gücünü gösterisini göstermektir.

Bu yolda bizle beraber yürüyecekler bizimle olsun.Bizi her yerde savunup gerektiğinde korkmadan delikanlıca lafını söylecekler bizim yanımızda dursun.İstemeyen varsa söylesin adını silelim burayda gelmesin birdaha.

Lafımı kimse yanlış anlamasın.Kimseye bir lafım sözüm yok.Bunu herkes için ve hepimiz için söylüyorum.

Ben ösledim.Çooook.

Bu arada yazılanları okudum iki günde millet birbirine girmiş.Bizim burdaki toplanmamızın tek amacı bütün Fenerbahçelileri tek bi çatı altında toplamak Fenerbahçe aşkını sevgisini taraftarının gücünü gösterisini göstermektir.

Bu yolda bizle beraber yürüyecekler bizimle olsun.Bizi her yerde savunup gerektiğinde korkmadan delikanlıca lafını söylecekler bizim yanımızda dursun.İstemeyen varsa söylesin adını silelim burayda gelmesin birdaha.

Lafımı kimse yanlış anlamasın.Kimseye bir lafım sözüm yok.Bunu herkes için ve hepimiz için söylüyorum.

birader sana özel mesaj atmıştım ya .. bakmadın mı ona =)

msn ile ilgili . eklesene beni

χ∂αηтє23χ;4529853' Alıntı:
birader sana özel mesaj atmıştım ya .. bakmadın mı ona =)

msn ile ilgili . eklesene beni

dostum pardon şimdi dikkatimi çekti.

Ekliyorum hemen.

EyvaLLah:ter:

DikkatLi OLaLim Bundan Sonra Kimseyi Sevindirmeyelim:durdurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri