GFB 7/24 Sohbet BaşLığı ✰✰✰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya yıldıray abi onları düşünen de kabahat al ban yediler ne oldu bayram oldu bazılarına !

Gittikçe çirkinleşiyor bu işler.Millet birilerinin ayağını kaydırmak için neler yapıyor.

Bu bölümün adı GFB ise diğer takım taraftarlarının ne işi var?

O Zaman Hep birLiktee !!!

6rrlm9.jpg

Susacaksınız !!!​

A09195619.jpg

876507516_small.jpg

tuncayhareketli.gif

SoηєR!uм;4524115' Alıntı:

O Zaman Hep birLiktee !!!

6rrlm9.jpg

Susacaksınız !!!​

Susmassanız Sustururlar

ßkz .

[VIDEO]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/r8PMlQAodl4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/r8PMlQAodl4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/VIDEO]

ya bu millet nasıl seviniyor boş boş şeylere :D biri banlandı die uçuyor sanki xD

BeyLer sakin oLun eski msjLara baktım birbirinize girmişsiniz.
Cocukca işLer yapmayın. . .

Bu başLığı aramızda güzeL sıcak bir ortam oLsun diye açtık.
Siz kavga ediyorsun.Lütfen tekrarı yaşanmasın. . .

Eğer bir bjk'Lı veya G.SarayLı konuyu sabote etmeye çaLışırsa.Bunu sizin desteğiniz oLmadan
başaramaz.Siz cevap vermesseniz.Kendi kendine saçmaLayıp gitmiş oLur.Eğer siz adamın konuyu
sabote etmesini sağLayıp tartısırsanız k.bakmayın ama sdc konuyu karıstıran adam değiL.Ona verende
ceza aLır.OnLine spor modu geneLde oLuyor.Birimizin onLine oLmadıgı vakit cok azdır!
Yazın şikayet başLığına siLeLim.Yada ben onLine isem msn'den söyLeyin anında siLim.Çoğunuzda
msn adresim war zaten :goz:

Bir daha böyLe bir oLay tekrarLanmasın Lütfen.TekrarLanırsa zaten gereğini ben değiL smodLar
yapacak. . .

Yeni arkadasLar aramıza hosgeLdiniz. . .

Bu arada 75 kişi oLduk =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri