GFB 7/24 Sohbet BaşLığı ✰✰✰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßiz saygı gösterirsek onlarda gösterir merak etme soner :goz: ama demiyorum ki biz saygısızlık etmişiz ;)

cvp veriyoruz olan yine bize oluyor :)

ℓσя∂;4523947' Alıntı:
ßiz saygı gösterirsek onlarda gösterir merak etme soner :goz: ama demiyorum ki biz saygısızlık etmişiz ;)

cvp veriyoruz olan yine bize oluyor :)

Tamam yoLunu çizmişsin devam et . . .

Yakında Üstünde Siyah/Beyaz Forma GörmeyeLim . . .​

ßiz dönek deqiliz soner ;) sizin için diyorum .

DeğiLiz Tabii . . .

ALemin KraLı Fenerbahçe Varken Baska TutuLacak Adam Gibi bi takım Göremiyorum Ben :D

o zmn bel altı vurma :goz:

diyeceqin ne tabiri caizse laf sokmak ama dikkatli olmak lazım :goz:
yani ben sizi düşünüyorum al iki kişi ban yedi neden her konuya girdikleri ve konuların içine ettikleri için .

sizin için diyorum yarın bigün ban yemeyin böyle boş şeyler yüzünden :goz:

Kadir Sakın oL Kardeşım.. ßazı InsanLara Göre Takım Tutmak Dıqer Takıma Hakaret Etmektır.. Şimdi YanLış ßişey DıyecekLer Canın SıkıLacak ßoşu ßoşuna.. ßırak Tartışma KimseyLe..

AraLarında ßi Seni Tanıyor ßi Seni Seviyorum.. MoreLını ßozma ßoşu ßoşuna.. :goz:

ya burda tartışmanın bi anlamı yok msne gelin konusalım :)

boş yere kavga etmeye gerek yok.İstiyen döner istiyen dönmez burası o kişiye kalmış.Boş yer birbirinizi kırmayın.Bir tartışmaya diğer kişilerin girip alevelendirmesinede gerek yok. Birde dikkat edin birilerinin etkisi altında kalıp başkasıyla aranızı açmayın ;)

Herkes kendisine nasıl davranılması istiyosa oda diğerlerine öğle davransın bakın bakalım forumda sorun kalacak mı? =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri