GFB 7/24 Sohbet BaşLığı ✰✰✰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hersene kasıma denk gelirdi bu sene ekime denk geldi.Kasımda başiktaşla oynuyoz:D

ya bunları 7-0 yensek çıkarlar biz sizi milattan önce 2000 li yıllarda 8-0 yendik derler :):):)

Ben o 7-0 a inanmıyorum.Çünkü gerçek olma ihtimalini vermiyorum.O işte bi bit yeniği var niyemi:

2rnfqms.jpg

Kaynak:http://www.ua59.com/forum/showthread.php?t=45

Hersene kasıma denk gelirdi bu sene ekime denk geldi.Kasımda başiktaşla oynuyoz:D

Ben o 7-0 a inanmıyorum.Çünkü gerçek olma ihtimalini vermiyorum.O işte bi bit yeniği var niyemi:

İnanan zaten sadece kendileri
bize kanıt gösterecekler
6-0 ın kanıtı gibi :)

olabılır nıye olmasın :D walla bu fener nabacagı bellı olmaz :D

sLm kardeşlerim abilerim :p

teşekürler sanada :melek

nasıl keyifler yerinde dimi fenerimiz yendi bu akşam (:) izleyen var mı takım form tuttu mu =Pp

nasıl keyifler yerinde dimi fenerimiz yendi bu akşam (:) izleyen var mı takım form tuttu mu =Pp

Maçta hoşuma giden 2 şey vardı biri santosun golü diğeri carlosun pası.Maçın 5-1 bitmesi normal.Golüde penaltıdan attılar zaten.Karşımızda Real madrid yoktu.Takım rayına oturunca çok daha iyi olacaktır.

Bu arada aramıza hoşgeldin dostum.

Maçta hoşuma giden 2 şey vardı biri santosun golü diğeri carlosun pası.Maçın 5-1 bitmesi normal.Golüde penaltıdan attılar zaten.Karşımızda Real madrid yoktu.Takım rayına oturunca çok daha iyi olacaktır.

Bu arada aramıza hoşgeldin dostum.

Maçın özetini izledim biraz önce :)) ceza sahası içine atılan paslar gayet bilinçli o dikkatimi çekti gerçekten.İlerde daha da iyi olacak inş :))

bu arada ben aslında eski bi üyeyim bazı nedenlerden giremedim foruma ama uzaktan hep takip ettim bilirim yani herkesi =Pp ama sen çaktırma ::dilCocuk:

Maçın özetini izledim biraz önce :)) ceza sahası içine atılan paslar gayet bilinçli o dikkatimi çekti gerçekten.İlerde daha da iyi olacak inş :))

bu arada ben aslında eski bi üyeyim bazı nedenlerden giremedim foruma ama uzaktan hep takip ettim bilirim yani herkesi =Pp ama sen çaktırma ::dilCocuk:

Hiç çaktırmam.Sende hiç çaktırmıyon kardeş maşallahın var:D

Santos'un GoLü gercekten cok hostu.
İnş daha güzeLLerini avrupada ve Ligde atcak.

Foruma Katılır Katılmaz iLk olarakk FENERBAHÇE bölümüne geldimm.. Tüm FENERBAHÇELİ Kardeşlerime selamlarr :)))

Fenerbahçe herşey demektir. Bu yüzden herkes FENERBAHÇELİ olamaz.
:goz:

Aramıza hosgeLdin kardeşim. . .

Aramıza hoşgeldin =))

Zuhahahaa bu arada 70 olmuşuz:D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri