Allah sağ kanattakilerinyardımcısı olsunDOssss!!!Santooooosssss...!!!
allah sağ beklerın yardımcısı olsun [1 DOS (t ) SANTOS ]
SoηєR!uм;4483935' Alıntı:
BeyLer Tanınmamıs Diye Kafa Yormayın Sakın !!!
YasLı Adam ALacağımıza O Paray 2 Genç Dinamo ALdık . . .
Wederson Uğur mu Tercihimiz oLacak > Dos Santosmu (=
MaLdonado - Josicomu > OLiveiramı (=
Süper AdamLar !!!
SoηєR!uм;4483935' Alıntı:
BeyLer Tanınmamıs Diye Kafa Yormayın Sakın !!!
YasLı Adam ALacağımıza O Paray 2 Genç Dinamo ALdık . . .
Wederson Uğur mu Tercihimiz oLacak > Dos Santosmu (=
MaLdonado - Josicomu > OLiveiramı (=
Süper AdamLar !!!
Ya bu adı sanı duyulmamış mevzusu benim çok komiğime gitti.Diğer takımlar Ronaldinho Messi felanmı aldıda bizim haberimiz yok.Bi Ferrari duydum sadece oda araba markasından dolayı tanıdık geldi
Bu Ferrari taksiden çıkma değildir inşallah
![]()
ban yemeyi ne çabuk özledin postlarına dikkat et kimse Fenerbahçenin veya diğer takımların yaptığı transferlerle alay geçmedi tartışma yaratan hep sen oluyosun daha yavaş :goz:
Gfb attıgın postlara dıkkat et kardeşım.. spor geneldede karşıma cıktın az edebını takın tamam mı.. ??Hangi bölüm olursa olsun beşiktaşımıza veya beşiktaşımızda oynayan oyuncumuza laf ettirmeyiz.. Herkez haddini bilsin..
Tamam kardeşim sorry.Ama burda iki futbolcu alınmış herkes güzel güzel konuşurken biri geliyo yok adı sanı duyulmamış yada buna benzer bi açıklamayı pat die ortaya sokarsa burda ortalık karışır.Biz Beşiktaşın veya Galatasarayın yada herhangi bi takımın aldığı hangi futbolcuya gidipte böyle bir açıklamada bulunduk.Yada ben gelsem böyle bi açıklamayı senin takımına karşı yapsam tepkin ne olurdu?
GFB_DeLLyoqLan sakin abi tamam üstte de daha sakin olucam demişsin daha niye diretiyosun konu uzamasın süper transferl gümbür gümbür geliyoruz keyfini çıkar:goz:
Cevap vermeden modlara bildir inan onlar geregi neyse yaparlar.. hem bölelikle ne sizin be bizim başımız agrır.. Yoksa siz bizim takıma biz sizin takıma sabaha kadar hakaret ederiz ama elimize bişey geçmez boşa zaman kaybı.. Hakaret edicek bi mevzuda yok zaten.. Şuanda beşiktaş varsa fenerbahce ve galatasaray sayesınde,fenerbahce varsa beşiktaş ve galatasaray sayesınde.. ne demek ıstedıgımı umarım anlamışsındır.. iyi geceler herkeze rahatsızlık verdıysek affola bi konuda rahatsızlık duydum burdan iletmek ıstedım....