HeLLSPoRT
нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
ekLendin renkdas. . .
Sevgili Hackhell üyeleri Bazı Sebeplerden Dolayı Evdeki Internet Kesildi O Yüzden Fb Ve Bjk Gibi Bölümlere Bakamıorum Lütfen Kusura Bakmayın...
Seyyid
hadi beyler, bi sinerji yaratalımkardeşim beni de ekle sana zahmet.
Bence Grup Olayı Mantıklı Ama Benim Görüşüm Burda Gruba Üye Olan Arkadaslar Olarak İstanbulda Veya Deplasmanda Aynı Şehirden Bir Arada Tribünde Organizasyon da Toplansa Çok Güzel Olur Kanımca.. Hackhell Gfb Gibi Bişi Yani....
Uşak Gfb Temsilcilik Yetkilisi Olarak HH Gfb Grubunda Olmakdan Mutluluk Duyarım.
:clap:clap:clapGENÇFENERBAHÇELİLER:clap:clap:clap
![]()
beni de eklersen sevinirim
Genç Fenerbahçeliler Bir Tribün Gurbudur. Forum Sitesinde de Bu Bünyede Toplanmak Güzel Ama Laf Olsun Die de Gruba Katılmak Bence Güzel Degil Kimse Yanlış Anlamasın. Gfb nin Değerini Amacını Bilen Değerlerine Sahip Çıkan Bi Gfb'li Olarak Böyle Düşünmekteyim.
Mesela Grupta Beste Yarışmaları Yapabiliriz. Uygun Gördüğümüz Besteyi Gfb den Yetkili Kardeşlerime Sunup Begendikleri Takdirde Tribünlerde Hep Beraber Söyleyebiliriz Belki. Kadıköy veya Deplasmana Gittiğimiz Maçlardan Anılarımızı Resimlerimizi Paylaşabiliriz. Benim Görüşlerim Bunlar Yani Anlatmak İstediğim Laf Olsun Die Gruba Girmek Mantıksızdır.
Unutmayın. Fenerbahce Haftasonu Eğlencesi Değil, Yaşam Biçimidir.
Hepinize Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum. Görüşlerimi İlettim Ters veya Olumlu Her Türlü Tepkiye de Açığım. Sonucta Olay Tek Bünye Altında Toplanmaksa