GFB 7/24 Sohbet BaşLığı ✰✰✰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde sabıttekı konuları guncelleyecek Fenerlı arkadaşlar arıyorum bilginize =) yada degısık ılgı cekıcı konular varsa aklınızda acın Sabıte alalım..

bende ilgilenebilirim zevkleeeee ben bu konuyu görmemiştim saolsun DaredeviLL arkadaşmız hatırlattı

Beyler Burası Baya Bi Boş Kalmış Bi Hareket Getirmemiz İcab Etmiyor mu Sizce de ? Görüş ve Fikilerimizi Paylaştırıp Burayı Tekrar Aktif Hale Getirelim

Beyler Burası Baya Bi Boş Kalmış Bi Hareket Getirmemiz İcab Etmiyor mu Sizce de ? Görüş ve Fikilerimizi Paylaştırıp Burayı Tekrar Aktif Hale Getirelim

bencede netım olsa ayaklandırırdık :D baya yakında gelecek ınsallah :D

katılıyorum arkadaşlar her türlüsüne varım :D bişeyler yapmak lazım

maçtan önce hareket zamanı haydi beyler...baksanız bjk li arkadaslar hep aynı avatarı kullanıyolar bu bile bi aktivitedir yani bizde bi avatar yapalım kendi grubumuz adına onu kullansın tüm fenerbahceliler...forumumuzuda boş bırakmayalım

maçtan önce hareket zamanı haydi beyler...baksanız bjk li arkadaslar hep aynı avatarı kullanıyolar bu bile bi aktivitedir yani bizde bi avatar yapalım kendi grubumuz adına onu kullansın tüm fenerbahceliler...forumumuzuda boş bırakmayalım

Selam :)
Çok sessiz buralar sanki

yapalım valla ben anlamıyorum fazla o işlerden bilen bi fenerli kardeşimiz ilgilenirse zevkle avatarı taşırız yanii

evet çok sessiz nerde genç fenerli arkadaşlar..

çabuk abi gelsin millet şu avatarı işini çözmek lazım tasarımları sunsun arkadaşlarımız

Anuu kim var burda =)

Sanada günaydın çiçeği burnunda moderatör :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri