Geyik&Mizah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
veirlen konuları ii buluosun o böLüme konu açamaz oLdum =)....

benden + 1903 hayırLısı oLsun....!

[+] HyrLısı oLsun.. :goz:

+1 HayırLı OLsun ;)

ßöLüm moderatörü OLumLu ßakmı$...ßencede OLumsuz ßir Durum Yok.
[+]

bence süpersin en cok sana gülüyorum benım tatlı ufak kardeşim sen bunu coktan hakettin fikirlerim bu yondeeeeeeeee
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
insanları güldürmeyi cok iyi başardıgın için.....................

öncelikle sevdigim bir kişisin ve bu bölümde mod olmanı çok isterim...ama objektif ve taradsız bakacak olursak da zaten bence bu görevi hak ediyosun güzel paylaşımların var konulara hakimiyetin ve konu takibin mükemmel forumda da sevilen birisin artı yöneticlerinde senin hakkında olumlu düşünmüş bence bu tek başına yetrli degil ama bir artı benin için yani modluga karar vermede bölüm modlarının da oyunu almam güzel ve bana göre en önemlisi benim olumlu oy verdigim diger 2 kişinin konunsunun kapanmış olması yüzünden senin bu konuyu dogru zamanda açtıgını düşünüyorum umarım hakkında hayırlısı olur başarılar dilerim......

+1905 :goz:

zaten bölüm modu bazı mod arkadaşlarımız + vermişler..bendende + çalışır bu sıra pek takılmasamda demekki ilgili birisin..[+]

hehe bekLenen başvuru sonunda geLdi..!!:hhmanD

Hak ediosun,olgunluğunla,paylaşımlarınla,diğer üyelerle olan ilişkilerinle hak ediosun..

benden +1923,hayırLısı oLsun spi0n..:hhmanD
[/B]

+-+-+-+--++-+--+-+-+-++--+-+-++-+++++-+---+++--++-++-+--++ artı ve eksileri say sonucu al kardes hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri