Geyik & Mizah =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidicem dedin
daha çok paylaşım yaptın
yani paylaşımlarının hepsi son 1 ay içerisinde belki de bu yüzden az gözüküyor
ben - yada + yorum yapmak istemiorm
sonuçta karar yönetim..

hayırlısı neyse o olsun benden +

deecay' Alıntı:
Yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Yeterli Olduğumu Düşünüyorum
Yönetimin Cevabını Bekliyorum
Saygılarımla..

:hhman:​
hayırlısı
olursa olur olmassa daha HH li çok günün var..

Yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Yeterli Olduğumu Düşünüyorum
Yönetimin Cevabını Bekliyorum
Saygılarımla..

:hhman:​

biraz geç mi kaldım ben

geyik mizah, forum oyunları, duygusallık romantizm falan filan gibi bölümlerde mod olabilmek için mesaj sayısının yada konu sayısının önemli oldugunu düşünmüyorum
yani çok olsada yeterli olmaz

nedenini sorarsanız söliyim, o bölümlerde paylasım yapıp konu acmak mı kolaydır
yoksa bir döküman, program, video paylasıp konu acmak mı kolaydır?

yani sinema bölümünde konu acmak dikkate alınabilir belki oylamada ama bu bölümlerde alınmamalı

tabii ki bunlar benim fikrimdir. son kararı adminlerimiz vericektir.
yöneticilik için şuan erken diyorum

+1.:.:.:.:.:.:

bence daima -1

edit:bide +1 verenlere çift teşekkürü özellikle basıyosun gözümden kaçmıyo bu şekildemi mod olmayı düşünüyosun :eek:

edit2:şunu da ekliyim başka bi siteye üye olan üstelik öyle bi siteki o sitede yoğun paylaşımları bile olan bi insanı yönetimde kesinlikle görmek istemiyorum hackhell'e J@CK@L'lar gerek .........

edit3:benm yaptığıma da isterseniz yalakalık deyin gerçek bu :)

HH İçin HayırLısı OLsun... Bence Sen Oraya Çok Yakışırsın ;) +1907

güzel iş yapıon son olanlara güldüm iyi, ihtiyacım vardı :D
+9876

crazyboy_9999' Alıntı:
bence daima -1

edit:bide +1 verenlere çift teşekkürü özellikle basıyosun gözümden kaçmıyo bu şekildemi mod olmayı düşünüyosun :eek:

edit2:şunu da ekliyim başka bi siteye üye olan üstelik öyle bi siteki o sitede yoğun paylaşımları bile olan bi insanı yönetimde kesinlikle görmek istemiyorum hackhell'e J@CK@L'lar gerek .........

edit3:benm yaptığıma da isterseniz yalakalık deyin gerçek bu :)

Öncelikle Şunu Söyleyeyim Bu çift teşekkür olayı gözüne biraz fazla kaçmış tesadüf dicem ama gerçekten öle sadece tuşa bir kere basıyorum sayfayı yenilediğimde bir tane görünüyor neden olduğunu bilmiyorum ama kimseye + verdiği için çift teşekkür etmem kardeşim bunun bana bişey kazadıracağını düşünecek kadar salak değilim bu sadece senin düşüncen ama yanlış düşünmüşsün onuda söyliimm konunun başındada aynı şey söylendi ve ben yine aynı şeyi söylemiştim oradada.. ;]

Hangi siteye üyeyim ve yoğun paylaşımlarım war kardeşim supermod'luk yaptığım siteyi kastediosan o siteye haftada bir kere ya bakıyorum ya bakmıyorum dikkat edersen butun paylaşımlarım site açıldığı 1-2 gün içerisinde yapmıştım..
Ayrıca adminler dahil olmak üzere kimse siteyle ilgilenmiyor yani öyle bir siteyi örnek vermen saçma takılan kimse yok malum sitede..

Hackhell'e J@CK@L'lar gerektii doğru bilip bilmeden tanımadan kafana göre bişeyler yazmaman gerekir.. ;]

deecay' Alıntı:
Öncelikle Şunu Söyleyeyim Bu çift teşekkür olayı gözüne biraz fazla kaçmış tesadüf dicem ama gerçekten öle sadece tuşa bir kere basıyorum sayfayı yenilediğimde bir tane görünüyor neden olduğunu bilmiyorum ama kimseye + verdiği için çift teşekkür etmem kardeşim bunun bana bişey kazadıracağını düşünecek kadar salak değilim bu sadece senin düşüncen ama yanlış düşünmüşsün onuda söyliimm konunun başındada aynı şey söylendi ve ben yine aynı şeyi söylemiştim oradada.. ;]

Hangi siteye üyeyim ve yoğun paylaşımlarım war kardeşim supermod'luk yaptığım siteyi kastediosan o siteye haftada bir kere ya bakıyorum ya bakmıyorum dikkat edersen butun paylaşımlarım site açıldığı 1-2 gün içerisinde yapmıştım..
Ayrıca adminler dahil olmak üzere kimse siteyle ilgilenmiyor yani öyle bir siteyi örnek vermen saçma takılan kimse yok malum sitede..

Hackhell'e J@CK@L'lar gerektii doğru bilip bilmeden tanımadan kafana göre bişeyler yazmaman gerekir.. ;]

gerginliğe gerek yok

çift tesekkur olayının isteyerek yapılmadığını biliyoruz, gereksiz bi suçlama olmuş

lütfen sadece oy kullanıp kısaca nedenini belirtin yine diyaloğa dönüşmesin

eleştirileri haksız görürseniz pm atabilirsiniz

deecay' Alıntı:

kastettiğim site o site değildi ama neyse oylama devam edebilir ben fazla tanımıyorum arkadaşı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri