Geyik Mizah & Fıkralar & +18 Geyikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
Geyik & Mizah & Eglence bölümünün Alt Forumu Geyik&Mizah & Fıkralar & +18 Geyikler e Asistan Mod Adayıym...

Bölüm Mod.ları İşlerinden Dolayı Yeterince İlgilenemiyorlar.Yardım Etmeye Hazırım:p

(-) ve (+) Oylarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...

Günde onlarca konu acılıyor ve coguda verilen konu oluyor...Bölümün temızlıgı ıcınn 1 calışkan moda ihtiyac oldugunu düşünüyorum buda senden daha iyi biri olamaz...
+1905

bence ben daha ii olurdum ama önümüzü gençlere açamamız lazım +10 seni mod yaptım:D

Geyik&Mizah yönetiminde Madness ve seni birLikte görmek isterim...
+

Hakkında Hayırlısı Kardeşim +1905

Tradegy ve Skyangel fazla online olamıyorlar herhalde . ( tam bilmiyorum )

Ama bölüm son günlerde ( belki hafta ) Çok yoğun şekilde aynı konular sürekli +18 lerde 1 kişinin 10'larca Fıkrayı c/p yaparak bölümü maf etmesi Vs. leri Göz önünde bulundurarak.

Önceden de + olan oyumu Tekrarlıyorum .
Benden + Hakkında Hayırlısı .

hayırlı olsun kardeşim
+++++++

Bölümle ilgilenen arkadaşları takip ediyorum ve görüyorum senin geyik mizah bölümüne ilgin gayet iyi..
Arama yapma konusunda da başarılısın.. Sürekli verilen konulara linkleri veriyorsun..
Konu sayında benim için yeterlidir.. Bölümde yanımda görmek istediğim arkadaşlardan birisin..

Hakettiğini düşünüyorum ve destekliyorum..

fikrim değişmiş değil.

+19 Spi0n.

O bölümü fazlasıyla hakkediyorsun...
Bölüm modları cok offline...
Bölüm yogun surekli aynı konular acılır durur...
Sen Locked iyi yaparsın :p

Uygundur + 2008

ßana göre hakkeden bir üyesin ßölüm modLarıda oLumLu ßakarLarsa [+ 1903 ] hayırlısı olsun..!!

|ву єя¢є|;2812816' Alıntı:
Günde onlarca konu acılıyor ve coguda verilen konu oluyor...Bölümün temızlıgı ıcınn 1 calışkan moda ihtiyac oldugunu düşünüyorum buda senden daha iyi biri olamaz...
+1905

ainen katılıyorum ... +

+ 1 HayırLısı oLsun mustAfa :goz:

YaLnız bu madness La aranzdaki sorunu biçözseydiniz daha iyi oLurdu.
(Edit; yazım yanLışı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri