Geyik mizah bölümündeki sıkıntı ne zaman düzelecek?___

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forum kurallarını anlamadın mı daha hala DrMcNamara üyeler haklı bile olsa ilgili modlar varken üyelerin bi önemi yoktur.derdini nasıl anlatırsan anlat hepsi hikaye.aynı şey LOOPUSED arkadaş için de geçerli .Ancak gün gelir devran döner kimsenin yaptığı haksızlık ta yanına kalmaz. sallayın gitsin :)))

Leke, Şikayet BaşLığına Mesaj Yazan Sensin.Körmüyüm Diyende Sensin.

İşyerindeyim Şu An, Aynı Serverden 24 PC BesLeniyo Benim Ağda Berbat.Yok ÖyLe. Yazdığın Mesajın Arkasında Duracaksın.Senin Konunun KapatıLıp KapatıLması Umurumda DeğiL.Sana O Zamanda SöyLedim.Gayem Çifte Standartnızı Ortaya Koymaktı.

Bak Çok İddiaLıyım.Eğer Bir Resimden FazLa BenzerLik Yoksa O Verdiğim LinkLerde Formu Terkederim.Bir Dahada Girmem.Süresiz Banlanacak Suçu İşlerim. Sen Peki Benim Dediğim Gibiyse ModLuğu Bırakacağına Bu Kadar İnsanın Huzurunda Söz Veriyormusun. Ben Hak Yemem Leke Efendi. Hakkımıda Yedirmem. MücadeLem Bundandır Zaten. Hadi Göreyim Sözünün Eriysen.

http://www.hackhell.com/18-geyikler/579496-hayvanlardan-grup-toplantisi-20-a.html

Bu Senin Konun Leke

http://www.hackhell.com/18-geyikler/384800-hayvanlar-azarsa.html
http://www.hackhell.com/18-geyikler/522097-ayip-degilonlarda-ciftlesebilir-yaa-_____18hayvanlar.html

Buda 3 Linkten YaLnızca İkisi.Üç Tane Resim Var.Senin KonunLa ALakaLı.Diğer Linke TenezzüL BiLe Etmiyorum.Bu Sana Yeter.Birşeyin Arkasına Düşmüyorsak, Yeteri Kadar Düşmanımız OLduğundandır.Deseydin Senin YaptıkLarınıda EkLerdim Buraya.

Şimdi SmodLar veya Admin Baksın.Yaygara Koparıp Zeytinyağı Gibi Suyun Üzeirne Çıkan Kim?

Bak Çok İddiaLıyım.Eğer Bir Resimden FazLa BenzerLik Yoksa O Verdiğim LinkLerde Formu Terkederim.Bir Dahada Girmem.Süresiz Banlanacak Suçu İşlerim. Sen Peki Benim Dediğim Gibiyse ModLuğu Bırakacağına Bu Kadar İnsanın Huzurunda Söz Veriyormusun. Ben Hak Yemem Leke Efendi. Hakkımıda Yedirmem. MücadeLem Bundandır Zaten. Hadi Göreyim Sözünün Eriysen.

Ben kimsenin Hakkını yediğimi düşünmüyorum .
Verdim linkleride .
Daha ne yazmamı istiyorsunki ?

Sizin Demenizle Görevimi bırakmam .
Buna Adminler Karar verir Siz Değil .

Ben kimsenin Hakkını yediğimi düşünmüyorum .
Verdim linkleride .
Daha ne yazmamı istiyorsunki ?

Sizin Demenizle Görevimi bırakmam .
Buna Adminler Karar verir Siz Değil .

YaLan SöyLemek Hak Yemektir Leke. İşte YaLanın Bir Resim Var Diyordun.Ben Körmüyümde Göremiyorum Diyordun.Madnesse Arka Çıkmak Adına YaLan SöyLüyorsun. YaLancıdan Yönetici OLursa, BöyLe OLur.

DrMcnamara konuya şikayetini yazdın. Şikayetinle mutlaka ilgilenecektir. Yeter artık bu 14. postun. İnsanın canını zorla sıkma. Hakaretten başka bir şey yapmıyorsun. Komik oluyormuşuz. Birine verdiğim sözden dolayı bu laflarını yiyorum. Yoksa ben sana hem komik olmanın hemde senin haddini bildirmenin ne olduğunu iyi bilirim.

Şimdi bu konudan çek git. Sus ki adam sansınlar...

DrMcnamara konuya şikayetini yazdın. Şikayetinle mutlaka ilgilenecektir. Yeter artık bu 14. postun. İnsanın canını zorla sıkma. Hakaretten başka bir şey yapmıyorsun. Komik oluyormuşuz. Birine verdiğim sözden dolayı bu laflarını yiyorum. Yoksa ben sana hem komik olmanın hemde senin haddini bildirmenin ne olduğunu iyi bilirim.

Şimdi bu konudan çek git. Sus ki adam sansınlar...

Ben Adamım Madness efendi.Şikayetimi yaptım. Sabah 07:00'dan Beri OnLine OLduğum HaLde Konuya Tek Post Atmadım.Taki Leke GeLip Bana Sataşana kadar, Madem sataştı. KarşıLığını ALacak. İddiaLarına Cevap Veriyorum.Senin Gocunduğun Ne OLaki?

Hakaretten Başka Bir Şey BiLimiyormuşum? KimLe Karıştırdın Beni.

''ÇekiL Git Karşımdan. Adammmıısn.Adi Herif'' BunLar Hakarettir. Varmı MesajLarımda BöyLe CümLeLer.İşine Bak. BenLe Uğraşma

YaLan SöyLemek Hak Yemektir Leke. İşte YaLanın Bir Resim Var Diyordun.Ben Körmüyümde Göremiyorum Diyordun.Madnesse Arka Çıkmak Adına YaLan SöyLüyorsun. YaLancıdan Yönetici OLursa, BöyLe OLur.

Şimdi Çetelesini Tuttun mu kaç Resim aynı ?
1 Değil 3 mü ?
:durdurun

Söz Geçen Şikayetinizdeki - Teşekkür - Olayı Gibi bu konuda da birşey yaparım .
Hepsini Editlerim resimlerin Yeterki Sen mutlu ol .
:goz:
[/SIZE]

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/583938-eminemin-ustune-melek-dustu.html

Dün açtığım konuda .

Deniz Benim konuma mesaj yazdı .
Bende hemen konuyu Editledim .

Bizde çifte standart yoktu .
O mesajınada Teşekkür Ettim .
Bizde Emeğe Saygısızlık yoktur .

Deniz Sonra kendi mesajını kendi silmiş .
:victory

Ben Silmedim - Silmezdim De - Kalırdı konuda .
Yani herkes bilse ne olur Benim 2 Bin sarışın paylaştımı konuda .
Sonra zaten direk Editledim Başka resim ekledim .
Yani senin dediğin gibi - ÇiFTe - Standart yapsaydım - Denizin - Mesajını siler
Konudan Resimleride çıkartmazdım .
Yani - ÇİFTE - Standart var derken biraz Gerçekçi olalım .

Şimdi Çetelesini Tuttun mu kaç Resim aynı ?
1 Değil 3 mü ?
:durdurun

Söz Geçen Şikayetinizdeki - Teşekkür - Olayı Gibi bu konuda da birşey yaparım .
Hepsini Editlerim resimlerin Yeterki Sen mutlu ol .
[/SIZE]

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/583938-eminemin-ustune-melek-dustu.html

Dün açtığım konuda .

Deniz Benim konuma mesaj yazdı .
Bende hemen konuyu Editledim .

Bizde çifte standart yoktu .
O mesajınada Teşekkür Ettim .
Bizde Emeğe Saygısızlık yoktur .

Deniz Sonra kendi mesajını kendi silmiş .
:victory

Ben Silmedim - Silmezdim De - Kalırdı konuda .
Yani herkes bilse ne olur Benim 2 Bin sarışın paylaştımı konuda .
Sonra zaten direk Editledim Başka resim ekledim .
Yani senin dediğin gibi - ÇiFTe - Standart yapsaydım - Denizin - Mesajını siler
Konudan Resimleride çıkartmazdım .
Yani - ÇİFTE - Standart var derken biraz Gerçekçi olalım .

İyide Kardeşim.Çiftestandartı Bana Yaptığını Düşünüyorum.Sana O ÖzeL MesajLarda Konumu Aynı GerekçeLerLe, Verdiğin LinkLe Arasında Çok AyrıLıkLar OLduğu HaLde Kapattığını, Eğer KuraL UyguLamasının Bunu Gerektiriyorsa Seninde Aynı KuraLasızLığı İşLediğini SöyLedim.Kapattığın Konuyu ŞikayetLere BiLe Yazmadım. Çünkü Benim Sorunum Sen DeğiLsin.Çoğu Zaman Madness Yapmakta DeğerLendirmeLeri, SeninLe Çok Az Karşı Karşıya KaLdık.

Mod Arkadaşını DestekLersin.Doğru OLan Budur. Takım Arkadaşındır. Ama Onu DestekLerken Benide Haksız Yere İtham Etmeyeceksin.Bir Resim Aynı Diye Bu Kadar İnsanın İçerisinde YaLan SöyLeyerek Beni YaLancı Durumuna Düşüremezsin.

ÖzeL MesajLarındada Aynı Tutumu SergiLedin. ''Ben Körmüyüm'' Diyerek. Kim Körmüş. Baksın Herkes.İLk SöyLeminin Arkasında Dur ve GüLme İkonu EkLe Mesajına

İncelenip, değerlendirilmek üzere kapatılmıştır...

DrMcNamara avukatsın sanırım.. Loop la beraber yüzde 99'u boş attığınız postların.
Yönetimi beğenmeyen çeksin gitsin sizinle mi uğraşıcaz. Bu nedir ya! Tavizi modlara değil sizin gibi üyelere veriyoruz. Bunca arıza çıkarmanıza rağmen sizi tamamen uzaklaştırmıyoruz.

Daha geçen açılan konuya bir daha modları özel mesajla şikayet edin bize yazdım. Demek ki okuduğunu anlayacak kadar değilsiniz daha..

Sıkıntı giderilir merak etmeyin.. Burada sıkıntı yaratan 6 kişiden 2'si sizsiniz. O 6 kişiye süpriz yapmaya zorlamayın artık. 1,156,176 kişiden küsüratı kaldırtmayın. diğer 1,156,170 üyenin sıkıntısı yok çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri