Geyik& Mizah BöLümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde Aktif Bir Arkadaşımızsın.:
Kod:
KOCAMAN BİR +1905

mcnamaranın konusuna döndürmeyin işi, oyunuzu kullanın we çıkın, gereksiz postlar silindi we editlendi ..

+53 ErdaL Bey,HayırLı oLsun..
O böLümü hakeden insanLar varsa eğer onLar da adayLık koysun,atanmayı bekLemesinLer..

ben bölüme gecici olarak geldim görevi alırkende böyle istedim.

bölümü hakeden baskaları varsa iki modu rahatlıkla kaldıracak bir bölüm hatta 3. bir modu bile kaldırabilirken

1-neden eskiden madness tek iken basvuru yapılmadı?
2-neden bölüm modsuz kaldıgında basvuru yapılmadı?
3-ayrıca kimin neyi hak edip etmedigi cok muallak bir konudur..
4-farazi konusmanın anlamı yok mevcut basvuru hakkında ve basvuran kişi hakkında konusmak en dogrusudur ve hep böyle yapılmalıdır modluk basvuruları..

velhasılı kelam MODLUĞU hakediyorsun umarım hakkını alırsın. +1905

sorularım ve yorumlarım cevap verilkecek nitelikte degildir hepsinin cevabı bellidir
dolayısıyla kimse alıntı yapıp cevap vermesin önemle rica olunur..

...+ 571...Hakediyorsun

Hakkında hayırlısı olur inşaallah.

inşallah olursun..Hakediyorsun..

+ 98534575

Daha fazla hakeden varsa buyrun gelsin başvurusunu yapsın.Biz kimin hakettiğini bilemeyiz.

Bölümle ilgisi, devamlılığı ve çalışkanlığı olan birisine oyumuz her zaman + dır.

+61 Hayırlı olsun.

pardon da beni konuşturacaklar =)

şimdi modluk belli şeyleri gereketirir diyenler için diyorum evet gerektirir mesela kibar olmayı gerektirir düzgün bir dille anlatmayı gerektirir bazı şeyleri... ( balık baştan kokarmış )neyse vs vs bir çok şey mod olurken vardı da şimdi mı kaybettiniz bu yetenegi...volkan da + vermiş düşünmeye gerek yok hakan abi yoksa onun yerine gayet de iyi yapabilceğini düşünüyorum bu açıdan
+ teknik öğretmen

cevaplamasın kimse yazdıgmı konuyu baltalamasın.. lafım gidecegi yere bi şekilde gider.... üstüne de kimse gereksiz alınmasın...

bende erdal abime + veriyorum. bunu hakettiğini düşünüyorum.dürüstlüğü,çalışkanlığı ve bölüme katkısı ortada . hayırlı olsun.+10+​

emek herşeydir
hakkının hakkı hakkıya
+1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri