Geyik Cafe

Nerde olsun adam dayanamadı kaçtı kim dayanır bu cadıya : )

Ha müdürüm akşam temizlik vardı herthalde ne kadar konu varsa hop geri dönüşüme yollamışın
O değilde birde resimler ölü demişinde malum aradan 2 sene geçince resimlerin silinmesi doğal yani : )

Altın üyelik

http://www.hackhell.com/duyurular/690691-altin-uye-olmaya-hazir-misiniz.html

burada anlatılmış dare. ya 10 000 ve üzeri teşekkürün olacak ya da 15 aktif üyeyi foruma kazandıracaksın. Altın üye olduktan sonra özel bölüm açıldı oraya girebiliyorsun. : )

seydiali iyi yarın gelir sanırım.

o geri dönüşüme yolladığım sadece 2 sayfadan çıkan konulardı. ölü oldukları için zaten bölümden çıkarıyorum hayatta olanları neden çıkarayım :biggrin:

Ne bilem ne buluyosan siliyon sandımda yani akşam kızdında kendini işe adadın sandım :biggrin:

selam millet

jason -ahmet ben kacar bizim buralrda sabah oldu artik sizde olmadimi :biggrin::laugh:

bilmem geziyoruz öyle sen ne yapıyorsun?

bir de altın üyeler özel bölümde değil de burada kavga ederiz ne olacak ki :tongue_smilie:

bakıomda mod olmusun hayırlı olsun 2 gun gelmedık dıe neler yapmısınız ooohh mansallah :D ederız ben artık hep burdayım netım geldı artık

bakıomda mod olmusun hayırlı olsun 2 gun gelmedık dıe neler yapmısınız ooohh mansallah :D ederız ben artık hep burdayım netım geldı artık

hadi hayırlı olsun. tepemden ayrılmazsın artık :hadiordan

herkese merhaba. : )

:D sagol :D senınde hayırlı olsun yıldızların :D hehe

teşekkür ederim. : )

iş nasıl gidiyor. yine gece gündüz demeden çalışıyor musun

sen bozdun ortaklığı :( gittin başka yere dükkan açtın :)

ya ben ortaklığı bozmadım ek iş aldım hayat zor :( :p

bırak daı bunlar hep böle kız mılletı degılmı :D

kız milleti kadar kafana taş düşsün emi :Sopa :hadiordan

işe devam sonsuzluga geceye gıdıcem gene calısmak zorundayız bunu sende bılıosun

Geri