Geyik Cafe

buyrun afiyet olsun

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5150372' Alıntı:
masallahınız var abi yanınıza kim gelse sönük kalır : )

tamam abla ben cay getireyim içermiyiz

eyw :D yengenden güzelim kandırdı benı bu guzellıgımle gözler mavi uzun boy var daha ne :d nerde bulacak böle adamı

ne siz yengenın aynısı bula bilirsini nede o sizin bir benzerinizi bulamaz :) rabbim sizi her daim mutlu huzurlu saglıklı etsin

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5150387' Alıntı:
ne siz yengenın aynısı bula bilirsini nede o sizin bir benzerinizi bulamaz :) rabbim sizi her daim mutlu huzurlu saglıklı etsin

eyw sagol tabıkı kader ıkımızı yollarımızda kesiştirdi inşallah hep böle mutlu oluruz bakalım zaman göstericek :D darısı bekarların başına inşallah (sonsuzluga :=) )

insallah hayırlısı ile olur : ) bu işide burda da sıraya koyduysanız bana sıra gelmez :p

eyw :D yengenden güzelim kandırdı benı bu guzellıgımle gözler mavi uzun boy var daha ne :d nerde bulacak böle adamı

ay pek de mütevaziyymmmiiişşşşş :001_unsure: :p

Allah huzur versin. güzellik ömür boyu sürmüyor. üstelik babamın bir sözü vardır "güzele 3 ayda doyulur huyu güzel olana ömür boyu doyulmaz" diye. : )

eyw sagol tabıkı kader ıkımızı yollarımızda kesiştirdi inşallah hep böle mutlu oluruz bakalım zaman göstericek :D darısı bekarların başına inşallah (sonsuzluga :=) )

iyi dileğin için sağol ama ben almayayım böyle iyiyim. :biggrin:

ay pek de mütevaziyymmmiiişşşşş :001_unsure: :p

Allah huzur versin. güzellik ömür boyu sürmüyor. üstelik babamın bir sözü vardır "güzele 3 ayda doyulur huyu güzel olana ömür boyu doyulmaz" diye. : )

iyi dileğin için sağol ama ben almayayım böyle iyiyim. :biggrin:

bende öle diyordum evlenmem dıodum ama bak kader işte karşımıza cıktı hayırlısıyla nısan yaptık kader kısmet bugun yarın denk gelır bırı hayır dıyemezsın tanırsın zamanla anlarsın evlılıgın ne kadar guzel bısı oldugunu :D herseyın hayırlısı olsun hakkında hıc bellı olmuyor

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5150393' Alıntı:
insallah hayırlısı ile olur : ) bu işide burda da sıraya koyduysanız bana sıra gelmez :p

herşeyin hayırlısı kardeşim nasip kısmet işi bakarsın yarın olmuş hemen kader ....herşey

niye abla birileri gelsin ceyız sandıgını almaya bizde sandıgı veremeyelim yuklu para alalım sonra sandıgı verelim : ) sonra sizide vermeyelim :biggrin:

hayırlısı olsun insallah her işte her zaman

Allahın takdirine karşı gelinmez elbette o ayrı ama evlilik bana çok uzak. : )

seydiali bir sandık parası yüzünden mi beni evlendireceksin :eek:ha :huh: :p

neyse kapatalım bu konuyu daha daha nasılsınız :biggrin:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5150402' Alıntı:
niye abla birileri gelsin ceyız sandıgını almaya bizde sandıgı veremeyelim yuklu para alalım sonra sandıgı verelim : ) sonra sizide vermeyelim :biggrin:

hayırlısı olsun insallah her işte her zaman

abla dikat etiysenız sizi vermiyoruz ve sizi alacak her kim ise kendisini özel bir sınava tabi tutacaz ole elini kolunu sallayrak gelip sizi alamaz

aşması gereken 5 sınav olacak : ) ve bu sıvaları gece bilen olurmu bilmiyorum

hamdolsun bizler iyiyiz sen nasılsın insallah :biggrin:

sınavları merak ettim doğrusu :huh: bilahare konuşalım bakalım nelermiş bunlar :p

ben de iyiyim çok şükür. : )

bilhare bir aramı demek ? yoksa vakti gelicemi demek : )

ben gerekli sekilde sizi bilgilendirim cevaparı bir tek ben bilirim cevaparı size vermem

rabbim iyliği sıhahti daim etsin bir sıcak cay içelim

sonra anlamında : )

cevapları istemiyorum zaten. sınavların ne olduğunu merak ettim. :biggrin: hiç meraklı değilim :hadiordan :p

amin cümlemizin inşallah.

çay için sağol : )

Allahın takdirine karşı gelinmez elbette o ayrı ama evlilik bana çok uzak. : )

seydiali bir sandık parası yüzünden mi beni evlendireceksin :eek:ha :huh: :p

Güzel Fikir Seni Evlilik Belki Yola Getirir ELi Sopalı Bi Koca Bulursak Sana Dırdır oranında %70 Düşüş Yaşarız :biggrin::laugh:

ablanın dilinden bu akdar rahtsızsanız nıye konusuyorsunuz ki

bilahare

afiyet olsun

şimdilik şu kadarını bilin gercekten isteyip istemdiğini test edecez sonra diger sınavlar
kimi yerde benden gücü kimi yerde mantık pratık zeka kimi yerde duygu kimi yerdede sevgisini konusturacak : ) ve her sınavdam tam puan almalı belki sizin için bir iki sözlu notu veririz : )

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5150468' Alıntı:
ablanın dilinden bu akdar rahtsızsanız nıye konusuyorsunuz ki

bilahare

afiyet olsun

şimdilik şu kadarını bilin gercekten isteyip istemdiğini test edecez sonra diger sınavlar
kimi yerde benden gücü kimi yerde mantık pratık zeka kimi yerde duygu kimi yerdede sevgisini konusturacak : ) ve her sınavdam tam puan almalı belki sizin için bir iki sözlu notu veririz : )

bir terslik olmazsa sonra gelirim seydiali çıkmam lazım. Allaha emanet ol : )

güle güle abla basım üstüne ey vallah sizde ALLAH a emanet olun

Geri