Geyik Cafe

vah vah vah kafası şişmiş beyefendimizin :hadiordan

çocuklarım beni sever özellikle konuş diyorlar. konuşmam onlara müzik gibi geliyor :tongue_smilie:

neyse hadi acıdım sana fazla uğraşmayayım :p

nasılsın neler yapyorsun nişanı yaptın mı? : )

a.s hoşgeldin japon kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

nısanım yarın sonsuzluga kısmetse akcaylı kardeslerımı beklerım zeytınlıye cumartesı gecesı

abi hayırılı olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun

hayırlısı ile insallah : )

a selam hepnız hoş geldiniz

vay :biggrin:

nasılsınız iyisiniz iyi : )

bakın şimdi bende iyi oldum : ) bize bir bardak çay getirin

cay1.jpg

buyrun afiyet olsun :)

bak bende elim boş gelemdim tesekkuler : )

buyrun afiyet osun

o nedemek ya elimemi yapıstı

sadece sag tıka yapıştı :)))

ee anlat bakalım ne avr ne yok ne çok ne az kim var kim yok :)

asil haberler sende Mehmet forumun demirbasi sensin anlat bakalimda bizde dinliyek neler olup bitti ayrica zahmet olmadigi icin sana tskler elin bos gelmedin :lol:

bak şimdi hiç olmadı bunu gercektende ikram etseydim yinede gerek yok bence tesekküre zaten bunlar yenilmek için yapılıyor tatalmak için katlanılan her fedakarlık zahmet olamaz : )

demek demir baş olunca haberler bende oluyor ozaman gelin nickimden sizi siteye girin siz anlatın haberleri :biggrin:

a.slm hsg тнєĵøкєя

ya sagol ya mehmet beni güldürdün aksam aksam allahta seni güldürsün hani sen hep forumdasinya ondan demistim ben senin kadar basaramam ki demirbas olmayi :lol:

тнєĵøкєя;5147840' Alıntı:
a selam hoş geldin özgür nasılsın
a.slm hsg тнєĵøкєя

ya sagol ya mehmet beni güldürdün aksam aksam allahta seni güldürsün hani sen hep forumdasinya ondan demistim ben senin kadar basaramam ki demirbas olmayi :lol:
tesekkur ederim ALLAH RAZI OLSUN
acıkcası su demir bası gorunce aklıma nasrettın hocanın kavuk meselesi geldi :lol:

amin cümlemizi ve demirbaş olunca basımız göge ermiyor valla onu bilin
ve demir baş olamak basit

Geri