Geyik Cafe

oo sinemada izledim alt yazı olarak güzeldi ve derger okadar ugrasmanıza

film hakkında olumlu yorumlar duydum ve şimdilik iyi gibi görünüyor. : ) izlediğim türkçe dublaj

bende yürkçe dublajını indirdim ama daha izlemedim altyazı da bazı sahneleri kaçırıyorsun anlamıyorsun

isterseniz film min sonunu söyliyeyim izlemekten kurtulan :)

abla size yi seyirler ALLAH a amanet olun görüşmek üzere hayırlı sabahlar şimdiden iiyi uykular

kusura bakma filme daldım :saskin

film akıl oyunlarına benziyormuş öyle yazıyordu bazı yorumlarda. bu daha da ilginçleştiriyor filmi. : )

sana da iyi uykular Allaha emanet ol.

Günaydin :smile:

Son sahurumuzuda yaptik 29 gece nasil gecti hemencecik :blushing:

Allah herkesin orucunu kabul etsin:smile:

kusura bakma filme daldım :saskin

film akıl oyunlarına benziyormuş öyle yazıyordu bazı yorumlarda. bu daha da ilginçleştiriyor filmi. : )

sana da iyi uykular Allaha emanet ol.
sorundeğil zaten uykum avrdı :)
ey vallah abla akıl oyunlarını seyrettım oda güzel bir filimde ama ben hiç biri birlerine benzedikelrini düşünmüyorum

günaydın hoş gelmiş siniz
amin cümlemizin inbadetkerni dualarını rabbim kabul ettsın hayırlı bolluk ve breket içinde nice ramzanları birlikte geciririz insallah : )

Amin eftalay inşallah. : )

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5141269' Alıntı:
sorundeğil zaten uykum avrdı :)
ey vallah abla akıl oyunlarını seyrettım oda güzel bir filimde ama ben hiç biri birlerine benzedikelrini düşünmüyorum

aslına bakarsan benziyorlar. şimdi daha ayrıntılı yorum yaparım da izlemeyenler için pek hoş olmaz bu : ) ama izlemeyenler için tavsiye ederim gerçekten güzel bir film. : )

merhaba gürcan. : )

hoşgeldin skorpion : )

anladım abla hoş geldin gürcan abi hoş geldın zeynep ya bn yın uykuya dalmısısm kusura bakmayın

hosbuldum sonsuzluga :smile:hsbuldum seydiali :smile:gerci ben sana küstüm bana bayram sekeri vermemisin herkese vermisin beni unutmusun :hadiordan

url

url

buyrun şekerler. çeşit çeşit renk renk. isteye istediğini istediği kadar alabilir :biggrin:

iyi akşamlar arkadaşlar keyifler nasıl ....

iyi aksamlar komsu :) hoş gelmissin
iyi digerlim iyi olalım

url

url

buyrun şekerler. çeşit çeşit renk renk. isteye istediğini istediği kadar alabilir :biggrin:

abla orada ülker süpriz var kent misbon var yürkan hanımın göbegi var :)
biizm iranın helvalı şekeri var tırtıla benzeyen :) ender var artı solen var
altakı resmdeki şekererdede veysel karanı hazretelrının turbesinde her gecende aldıgım şekerler aklıma geldı :)

Selamün Aleyküm Millet ( :
Tekrardan Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun Efemm =)
Ben Yavaşdan Gelir Gelmes Kaçayın Malum Bu Gün Bayram :)
Sabah Erken Kalkıp El Öpücem Cebimi Para İle Doldurucam Paranın Hepsi İle Şeker Ve Çikolata Alacam, Birde Bol Bol Kız Kaçıran Alacam Hey Gidi Çocukluk Günleri Heyy Ha Ha :biggrin:
Herkese Hayırlı Geceler Efemm : )

Geri