Geyik Cafe

Hayırlı Geceler skorpion : )
Bende Çıkıyorum Arkadaşlar =)
Herkese Hayırlı Geceler Vede Sahurlar Olsun Allaha Emanet Olun ( :

ey vallah abi sana da hayırlı geceler hayırlı sahurlar ALLAH A EMANET OL

sana da hayırlı geceler, hayırlı sahurlar. Allaha emanet ol. : )

ben de birazdan çıkarım herhalde. son sahurlar artık. : )

ben cıkmıyorum valla benı kovamassınız :)

sanada kolay gelsin abla

bende kaçayım belki sonra gelirim gene

hadi Allaha emanet olun

mehmet abi sanada iyi sahurlar

zincir gibisiniz bir gittimi herkes gidiyor sende ALLAH A EMANET OL BURAK ESENLIK İÇİNDE KAL ama ben gitmeycem

iyi güzel ama gitmek istemeyende mecbur gidiyor

yapacak bir şey olmuyor ki seydiali. gitmek zorunda kalıyoruz. ya uykudan ya da ramazan ayı boyunca sahur hazırlığından dolayı. :crying:

bir sahur kaldı : )

aglamayın hemen ya : ) o zaman bir anlasma yapalım birinin işimi çıktı o gelinceye dek herkes bir yerlere gitsin ilk giden kişiin gelceği saate herkes geri gelsin :biggrin:

valla zincir gibi olmuş toplanırlar yine dayanamazlar herkese iyi geceler iyi sahurlar
daha burdayım

bizde burdayız :)

hoşgeldin japon. : )

öyle bir şey her halukarda bozulur sanırım. :huh: benim işim çıksa sizin işiniz olmuyor ben geldiğimde aramızdan birinin işi çıkıyor. o zaman hiç bir araya gelinmez :biggrin:

oda dogru valla var olan sistemle gidecez o vakit :biggrin:

sistemimiz sen çok yaşa :durdurun

ve ömürden bir gun daha gitti valla yasalnıyoruz haberimzi yok :biggrin:

öyle. şu ders bir bitse şu okul bir bitse yaz tatili bir gelse... söyleyip duruyoruz her giden gün ömürden bir günü daha alıyor. Allah sağlıklı bir ömür versi inşallah. önemli olan o.

Evet gercekten önemli olan o rabbim hayırlı saglıklı mutluk ve huzur dolu bir ömür nasip etsin

inşallah hepimize sağlık ve mutluluk versin allahım...

uykum geldi ben giderim allaha emanet olun iyi sabahlar herkeze kedinize iyi bakın....

Geri