Geyik Cafe

çok iyi etmiş adam

güle güle ahmet esenlık içinde kal

ya gecen ekmek alamya gittim en yakın firinda sıra vardı bende birazdaha ilerdekine gittim ekmek varmı dedim dediki var bekledim son 2 tane ekmek kalmıs fırından taze taze cıktı ekmekler adam paket yaptı bir bayan içeriye girdin hissettim ekmekleri alcak bişi demdim adam ban uzattı falan baktım bayan dediki ya ben once geldım fırıncı yuzme baktı ver ablaya gitsin dedim ben nasılsa bulrum bir yerden ekmek :) sonra birkaç yere daha gittim ekmek yok :biggrin: son evin yakınındakı fırındı oraya gittim baktım kımsecikler klamamıs aldım ekmekleri eve geldim ezan okundu :)))

atmlerden para yatırma olayı iyide bizim peder ilakı makbuz isterim diyiyor diye sıra beklıyoruz :)

güle güle rabbim yar ve yardımcın olsun esenlık içinde kal

saglam olcakmıs yarın bir proplem cıkarsa elimzide belge olsun diye 1998 ait makbuzlar var evde :)

herhaşde bir donem bir fatura yatrımıs ama elinde makbuz oalmadıgı için bişi ispat edememiş ve tekrar yatırmıs aynı faturayı o guden sonra makbuz topluyor

bende gittim hepinize iyi sabahlar kendinize iyi bakın

sende güle güel git ALLAH A EMANET OLS ESENLİK İÇİNDE KAL

eskıden kara duzen vardı şimdi oled eğilki atm daha iyi bence anında hesabı göruyon net biliyon hesabı : )

sagolsun bir banka nasıl yapmısa bilmiyorum ama eksik yatırmıs ama makbuzta tam gözükmüş sureklı eksık yatırılmıs 1 lira 50 kurus veya 5 lira gibi eksik yatırmıs tam 8 ay sonra bankadan bilgi geldı 750 lira borc varmiş her ay 50 lirada yatırmasan da o kadar para etmiyor nasıl bir faiz çalısmı anlamadım elde makbuz olamsına ragmen parayı yatırdık :biggrin:

amin hayırlısı olsun sakınılan göze çöp batar şimdi 100 lira borc varsa 110 lira yatırıyor daha garantı olsun diye :biggrin:

amin bende istiare namazı kılıp yatayım bakayım ne olacak hakımda size şimdiden iyi uykular hayırlı gunler ALLAH A emanet olsun görüşmek üzere : )

selam millet nasılsınız

Sanada Selam Olsun Mehmet ( :
Herkes Oruçlu Olduğundan Cafe Gündüzleri Boş Kalmış Mehmet :)
Bayram Üzeri Akşam İş Patlaması Olur Herlade :biggrin:

sizede selam olsun abi

yok abi oruc yiyenelr avrsa ayrı bölüm :)

ama tabi ben tavsiye etmiyorum gunduz burasının tadi yok çunku sizler yoksunuz

mblar ibrahım hoş geldin

Geri