Geyik Cafe

bakın işte bu sorunun cevabını bende bilmiyorum bir yadan iyiyim bir yadan canım sıkılıyor bir yanda durgunum bir yadnan iyi değilim

abi hoş geldin hayırlı kandıller

hemde çok :p selam mıllet

a selam
hayır diyelim hayır olur insallah
sebebi varmı yokmu varsa ne bende bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum abla

insallah

birini silme kararım ve aldıgım diger kararlar keşke 24 saat ten daha fazla gecerli olsa : )

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5138782' Alıntı:
insallah

birini silme kararım ve aldıgım diger kararlar keşke 24 saat ten daha fazla gecerli olsa : )

birini silme kararı aldıysan iyi düşünüp almalısın. kararı verdikten sonra da geri dönme bence. : )

en kötü karar kararsızlıktır bunu untma ... mutlaka bir kararın olsun ... ama karar alırkende iyice düşün sonra al kararı ...

sileceğim insanların bana bir yararı olmuyor ama silemıyorum sorun orda silmek için konusuyorum ve daha cok baglanıp geliyorum işte bir sile bilsem nerdeyse sıfır dert sıfır tasa çunku insalrla ugrasmaktan onların yerıne sıkılmaktan kendımızi unuttuk benım bir derdim sıkıntım yok olsa bile şimdi hatırlamıyorum : )

kararı aldım abi yapamadım yapamıyorum

sen kararı almamışsın karar seni almış ... :) sen zaten sevdiğin için bu kararsızlık kalbinin sesini dinle her zaman .... o seni herzaman doğru yola çıkarır ....

bişi oldugu yok abi

aleykume selam hoş geldin yenı uye

ola bilir ben yenı uye oalbilirm proplem yok :)

hem sen cafenın yenı uyesısın

Geri