Geyik Cafe

Buyur Başla O Zaman :p

Hemende Başlıyo :p
Sana Bırakırmıyım Ben Onları

selamun aleykum cematı musluman

yoklama yapalım ya kım gelmemisse yok yazalım

bu arda herkes hoş gelmiş

SeydiaLi başkan benim geyik cafe kartı kayboLmuştu.Yenisini rica ediyorum..=)

ben sana 0 vermeyeyim de :hadiordan

hoşbuldum. : )

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5137044' Alıntı:
selam millet nasılsınız bugun

uyumsızluktan değil karnın acılması bios omrunu tamamlamıs ayarları kaydemıyor :)
ama format atmak temiz bir pcye kavusmak demekyır sızde xp cd ile onarmayı dneyın düzelir veya ugrasın biraz atın formatı gittsin

herseyı yapıyorsunuz bir pc ile başa cıkamıyorsunuz :sneaky2:
hani yenı bir pc alacaksanız herkese onerdiğim bişi ilk işlemci anakart ve ram alın zaten hdd cdrom kasa var daha sonra bir ekran akrtı ile son noktayı koyun :)

acıkcası bende leptopu sevmiyorum kalvyesını sevmiyorum evdekı kalvyede leptop tipi yazmak zor oluyor :durdurun

benim pc de uyumsuzluk var seydiali. işlemci P5 anakart P5 uyumlu P4 uyumlu dediğine bakma işte format esnasında bir yeri görmüyor. onu gösterdiğinde başka bir yeri görmüyor. o nedenle de format atılırken kardeşim kabloların yerlerini değiştiriyor. neyi nereye takıyor sorma isimlerini bilmiyorum :biggrin:

pc yle başa çıkamıyorum ne yapayım :( onun hakkından da kadeşim geliyor da son günlerde işleri çok 12 den önce eve gelmiyor o nedenle de kaldı bakalım. ben de laptop a kaldım :(

kime sıfır veriyor sunuz bana mı :(

rabbim kolaylık versin kerdeşinize

sizde leptoba mouse ile klavye alın rahat rahat kulanın :)

allah beter etsin :lol: herkese iyi akşamlar

iyi aksamlar

bu ne hiddet celal bune bedua :huh:

allah beter etsin :lol: herkese iyi akşamlar

benden beddua alma istersen :goz:

sana 0 vermedim seydiali. inflames bana 0 vermiş :hadiordan

amin işi gerçekten zor. hafta sonu tatilleri bile yok.

mause ve klavyeyi Allah izin verirse diğer pc me alacağım. onun mause da bozuldu :biggrin: yıllardır aynı mause kullanılıyor.

analdım abla rabbim size bir kese altın bulmayı hayırlsı ile nasıp etsın :)

Geri