Geyik Cafe

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5136918' Alıntı:
ne demek ya yanlız neden TÜRK lokumu diye bir tabir kulandınzı onu anlamadım zaten lokum TÜRK lere ait başka bir milletin lokumu vrda biz mı bilmiyoruz :smile:

hacı çok güldüm Allah iyiliğini versin :D TÜRK kahvesi dedi yha ağız/kelime sürekliliği olsa gerek :)

yine ben :huh:

bu gün bir istikrar tutturamadım bir gelip bir gidiyorum :saskin

yeni gelenler hoşgeldiler. gidenler hoşçakalın. Allah rahatlık versin

iyide envai çeşit kahve var AMA TÜRK kahvesi faklıdır içmeden once agız yıkansın ve tadı alsın diye bir yudum su içersin kahve bittikten sonrada yıne su içersin agızdaki acı telve tanı alsın diye ve asıl kahve ocakta değil közde yapılır :)))

yanı o yzuden TÜRK kahvesi kulanıla bilinir ama lokum zaten bize ait bir tat yanı basına TÜRK getirmek ingiliz veya alman lokumuda mı vAr diye düşündürür

abla nerdesiniz siz

sürekli bir şeyler çıkıyor rahat olamadım bir türlü. bir de bu laptop tan nefret ediyorum. bana pc mi verecek kimse yok mu :(

ya tamam mehmet agiz aliskanligi iste hata ettim kabul hem burda ben baska ülkelerinde lokumlari oldugunu gördüm her ne kadar türkiyenki gibi olmasada en azindan görünüsü ayni ondan öyle demis bulundum :crying:yoksa bende biliyom bize yani türklere ait oldugunu

Turkish DeLight Diyorun Başka Birşey Demiyorun Yavvv :)

sürekli bir şeyler çıkıyor rahat olamadım bir türlü. bir de bu laptop tan nefret ediyorum. bana pc mi verecek kimse yok mu :(

Satayım müdürüm çift cekirdek 2,5hz o.c'li olarak 3 h.z'ye cıkıyor 2 gb 800hz ram ati hd 4830 ekran kartı ondada o.c var ne dersin

Satayım müdürüm çift cekirdek 2,5hz o.c'li olarak 3 h.z'ye cıkıyor 2 gb 800hz ram ati hd 4830 ekran kartı ondada o.c var ne dersin

şu an pc falan alamam :biggrin: inşaat yeterince masraflı önce onu bitirmem lazım : ) teşekkür ederim yine de.

bu arada pc den anlamam malesef. kardeşim alıyor ben kullanıyorum :p

ya tamam mehmet agiz aliskanligi iste hata ettim kabul hem burda ben baska ülkelerinde lokumlari oldugunu gördüm her ne kadar türkiyenki gibi olmasada en azindan görünüsü ayni ondan öyle demis bulundum :crying:yoksa bende biliyom bize yani türklere ait oldugunu
estagfirullah ya bişi demedim kı sadece bana ilgiç geldi onadan tepki verdım ama madem başka ulkelerınde lokumalrı var ozaman TÜRK LOKUMU diyecez :001_rolleyes:

Turkish DeLight Diyorun Başka Birşey Demiyorun Yavvv :)

abi şöle bol antep fıstıklı olanalrından oalcaktı şimdi :durdurun

leptop zaten malanet bişi hiç bulasmayın siizn pc nizin neyı var şikayetı nedir :)

Millet Bizim Dım Dımcı Geldi Sizin Ki Gelmedi Mi Daha :biggrin:
Karnım Da Açıkmıştı Yavvv Ha Ha :)

Mehmet Msn'de Bir Ara Bana Adresini Ver Kardeşim Sana En Kralından Çifte Kavrulmuş Antep Fıstıklı Lokum Gönderecem Ahanda Sana Söz Kardeşim ( :

Müdürüm kendini zora cekme at bi format soft ware sorunsa hemen geçer hardwarese bilemem laptoplar nalet bişeydir araba kullanana motora bin demek gibi bişeydir laptop alışmamışsan eziyet edersin kendine

Millet Bizim Dım Dımcı Geldi Sizin Ki Gelmedi Mi Daha :biggrin:
Karnım Da Açıkmıştı Yavvv Ha Ha :)

Mehmet Msn'de Bir Ara Bana Adresini Ver Kardeşim Sana En Kralından Çifte Kavrulmuş Antep Fıstıklı Lokum Gönderecem Ahanda Sana Söz Kardeşim ( :

ah ah malesef bizim buralara gelen olmuyor süleyman :smile:

ey vallah abi rabbim razı olsun biz turkiyedeyiz hersekilde kalıtelısıni buluyoruz da almayda bulunurmu onu bilem onun için ben hakkımı zeynep e veriyorum ona gonderin :001_rolleyes:

ah ah malesef bizim buralara gelen olmuyor süleyman :smile:

Önce Sana Söz Verdim Mehmet Sana Gönderecem Kardeşim Lamı Cimi Yok =)

Impossible Is Nothing Zeyneb ( :
İstedikten Sonra Niye Olmasın Zeyneb Sen İste Yeter Ki :smile:
Zeynebe'de Gönderirim Zor Değil Ki ( :

tsk ederim mehmet eskiden pek bulunmuyordu ama simdilerde artik türk firmalari el atti allaha sükür getiriyorlar her ne kadar türkiyeminki gibi olmasada fena olmuyor tadlari ama yinede demen bile yeter onun icin cok tskler :smile:

Önce Sana Söz Verdim Mehmet Sana Gönderecem Kardeşim Lamı Cimi Yok =)

Impossible Is Nothing Zeyneb ( :
İstedikten Sonra Niye Olmasın Zeyneb Sen İste Yeter Ki :smile:
Zeynebe'de Gönderirim Zor Değil Ki ( :

tsk ederim mehmet eskiden pek bulunmuyordu ama simdilerde artik türk firmalari el atti allaha sükür getiriyorlar her ne kadar türkiyeminki gibi olmasada fena olmuyor tadlari ama yinede demen bile yeter onun icin cok tskler :smile:

ALLAH razı olsun hepnizden rica derim tesekur ederim :001_rolleyes:
abi sen artık lokumu gonderirsin ben alırım sonra zeynep gile gideriz cay ile beraber yeriz lokunmları :durdurun

Bir laf vardır ''Davulun sesi uzaktan hoş gelir'' diye benim dımdımcı geliyor ben ufaktan kaçıyorum hepinize Allaha ısmarladık diyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5136965' Alıntı:
ALLAH razı olsun hepnizden rica derim tesekur ederim :001_rolleyes:
abi sen artık lokumu gonderirsin ben alırım sonra zeynep gile gideriz cay ile beraber yeriz lokunmları :durdurun

evet neden olmasin nasil olsa 2 adim yer almanya demi :durdurun

ey vallah ahmet sanada iyi geceler hayırlı sahurlar ALLAH A EMANET OL

tabi ya kapıkule almanya yanlız tek sorun almanca bilmiyoruz :)

Geri