Geyik Cafe

size iyi eğlenceler uyuyacaklara iyi uykular. uyumamak için direnenlere kolaylıklar :huh:

ben uyuyayım :biggrin: yorucu bir gündü.

vayyyyyyyyyyy vala buna sevindım sizde yorula biliyorsunuz yanı sizde iyi gecelr iyi uykular esenlık içinde kalın

forumu ben mi ayakta tutuyorum :biggrin:

bu gün çok yoruldum ve sabah okula gitmem gerek : )

Allaha emanet olun. : )

hoşgeldin.

ciddi olamazsın :saskin 8 gün boyunca hiç uyumadın mı :saskin

cok ciddiyim =) uyumadım hic... yapmam gereken seyLer var... onLarı bitireyim bi uyuacam sanırım 2-3 gün uyanmam :001_rolleyes:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5134714' Alıntı:
bir psikopat daha amanın

yok abla latife yaptım latif mi oldu

piskoyLa aLakası ne ya :001_huh: :)

sLm arda,

Bu rekor çok tehlikeli.Tecrübelerimden söyleyeyim; yorulan beynin dinlenmediği zaman hapşırmaya başlıyorsun.Çünkü hapşırdığın zaman birkaç saniye beyin duruyo ve dinleniyo..Umarım bu evreye girmemişsindir..=)

Bende bi türlü uyku düzenini tutturamadım.İnsan geceLeri daha rahat oluyo sanki..O yüzden yatmak istemiyorsun..=)

sürekLi yormuorum beynimi dinLendirme metotLarı uyquLuorum meraq etme :)

cok ciddiyim =) uyumadım hic... yapmam gereken seyLer var... onLarı bitireyim bi uyuacam sanırım 2-3 gün uyanmam :001_rolleyes:

piskoyLa aLakası ne ya :001_huh: :)

sürekLi yormuorum beynimi dinLendirme metotLarı uyquLuorum meraq etme :)

selam olsun millet
kolay gelsin abla size

vala ben zebanılerın yattıgını bilmiyordum yatarsa zebanı olmaskı :)

Allah yardımcın olsun ne diyeyim. o kadar süre uykusuzluğu düşünemiyorum. inşallah bir an önce biter de uyursun. ama 2-3 gün deliksiz uyuyabileceğini sanmıyorum :huh:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5134720' Alıntı:
vayyyyyyyyyyy vala buna sevindım sizde yorula biliyorsunuz yanı sizde iyi gecelr iyi uykular esenlık içinde kalın

niye ben yorulamaz mıyım :(

Manyaklar Basmış Burayı :huh:

Gece Uykusu Bambaşka :biggrin

sabah sabah uyunurmu be demi mesutt :p

Allah yardımcın olsun ne diyeyim. o kadar süre uykusuzluğu düşünemiyorum. inşallah bir an önce biter de uyursun. ama 2-3 gün deliksiz uyuyabileceğini sanmıyorum :huh:

niye ben yorulamaz mıyım :(

siz ve yorulmak bir yasıma daha girdim oldum 24 :) :durdurun :sneaky2:

ya bu cafeye girmek için uyelik kartı lazım sizlerın kartlarınız varmı ki :) :huh:

Ben Bu Cafenin İlk Üyelerindenim Var Tabi :p

iyide yonetim degişti her sene aynı biletle inonuye girebiliyon mu :)

burak HypéRioN arakdaşa cafe için uylık akrtı ver benım imzan ve muhrum olsun :)))

yonetımde değişim olsu ben artık personelden sorumluyum :)):p

hipc.jpg

üya kartı hazır

ya burak o kırmızıalrdan klamasmı olardan matbada yaptıralım gercei onalr isyna için di:)

bunu HypéRioN a postalıyayım özelden :))

bende istiyom dostum hani bana yokmu :):)

aidat odemen lazım dostum veya kafeye guzel bir şark köşesi yap :)))

burak arkadasada aynında bir tanne ver bizden olsun bu kartlar olamdan giremssıznı içeriye akılı geciş sistemş var :p

Geri