Geyik Cafe

Møñàr¢hïè'i Bırakalım bırakalım aklı başına gelir

yok ya benim hatrıma verın bu sefer beden izin aldın :)

Ha şöyle be zaten tek başına kaldıydı at koşturuyordu hizayada gelir be.Møñàr¢hïè sen nerlerdeydin ya devirelim şu cadıyı

Ha şöyle be zaten tek başına kaldıydı at koşturuyordu hizayada gelir be.Møñàr¢hïè sen nerlerdeydin ya devirelim şu cadıyı

walla ısler yogun evde nette gıttı bedava netım vardı adam sıfre koymus sımdı yenı adsl alıcam bakalım su nısan bı gecsın sonra dusunucez cadı bıldıgımız cadı :d cafenın melegı o :D vazgecılmezı

Haklısın şeytanda bir melek dimi :biggrin: olsun biz kulağını çekelimde :laugh:

everbody Selam Yavvv =)

Burak Demek Askerlik Ankara'ya Çıktı Valla Ne Yalan Söyleyeyim Doğma Büyüme İstanbulluyum Memleketim Ankara Ama Fasla Sevmem Ankaraya 110 KM Uzaklıkta Beypazarı Var Meşhurdur İşte Orası Benim Köyüm :)
Hadi Hayırlısı Olsun Burak Ama Askerlik Bakımından Ankara İçin İyi Değil Diyorlar Bir Çok Arkadaşım Orada Yapmış İdi Askerliğini Çok Disiplinli Bir Yer Diyorlar ...
Neyse Hakkında Hayırlısı Olsun Kardeşim =)

ßurak ӡ5;5134358' Alıntı:
etimeskutta yapanlar çok rahat diyor kıyak geçiyo diyorlar bakıcaz artık :)

İçini Karartmak İstemem Burak
Ama Bu Günler Senin İçin Cicim Ayların Olsun Yavvv :biggrin:
Askere Gidince Rahatına Bakarsın Ha Ha :)
Her İşte Bir Hayr Vardır Burak Rahat Yada Zor Vatanı Korumaya Gidiyorsun Allah Hepinizin Yar Ve Yardımcısı Olsun Kardeşim =)

Yine tekrarlıyayım Burak ankara zordur çünkü tüm üst rütbe orada olduğu için her zaman denetleme diye diken üstünde olursun.Sık dişi alt tarafı 3 ay dimi

Kütük nereydi senin Burak denizci olsan iyi olurmuş aslında.Antalya falan çıksaydı kebab olurdu hani : ))

etimesgut tankçı dır benim bildiğim burak tankçımısın

ALEYKÜM SELAM ..hoş geldiniz ... efemmm:::9:):).

Aleyküm Selam _Venüs_ ...
_Venüs_ Ve kent55 Hoş Geldiniz Efemm :)
Bu Lafı ( Efemm ) Bir Yerden Hatırlayacam Yavvv :biggrin:

Hoş geldiniz : ))

Burak asker konvoyunu şimdiden çıkardın her halde yolla dışarıdan en büyük asker sesleri geliyor :biggrin:

Askerin Kralı ( Burak ) Hackhell'i Olur Yavvv =)
En Büyük Asker Bisim Asker Efemm ...

Korkuttuk işte askerimiz kaçmış : ))

Geri