Geyik Cafe

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5128950' Alıntı:
abi padlıcanı koze atalım :))

Aynen Öyle Mehmet
Valide Sultan Yapmış Sağ Olsun Köz Olmadığı İçin Doğalgaz Üstü Padılcan On Numara Valla :)

250 tane dedinizde bizde size yanlıs anlamayın receb ivedik gibi sayın desek saya bilirmisniz : )

abla RABBİM CAN SAGLIGI VERSIN YA ne yapcaksınız elektirgi neti : )

abi evdekierl konserve yaptıkalrında bende giderim ocagın yanıa kendime biberi domatesimi padlıcanımı pişiririm :)

Ben Kaçar Millet =)
Allaha Emanet Olun Hayırlı Geceler Vede Sahurlar Efemm =)
Mehmedim Görüşürüz : )

güle güle abi esenlık içinde kalın ALLAH A emanet olun

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5128955' Alıntı:
250 tane dedinizde bizde size yanlıs anlamayın receb ivedik gibi sayın desek saya bilirmisniz : )

abla RABBİM CAN SAGLIGI VERSIN YA ne yapcaksınız elektirgi neti : )

abi evdekierl konserve yaptıkalrında bende giderim ocagın yanıa kendime biberi domatesimi padlıcanımı pişiririm :)

say desen sayamam çünkü ben de bilmiyorum :biggrin:

ama bu kadar çok çeşidi olan tek sebze olsa gerek. :huh:

iyi uykular bluday.

geriye kaldı 249 tane :)

ole ya sulu orlak yapılan butun yemekerın içndeki baş kahraman :) padlıcan

gürcan abi hoş gelmişsin

ben kendi adıma iyiyim sizi sormalı
bu cafye ilk giridiğimde bu koca cafede 3 kişi vardı gürcan abi ilhan abi ve abla siz :)

ben de kendi adıma iyiyim çok şükür. sen nasılsın neler yapıyorsun. hiç gelmiyorsun neredeyse

beni demirbaş listesine ekleyin seydiali :huh:

abla listeden herhalde haberiniz yok liste basısınzı benım listeye girmem lazım

ben artık musadenızı istıyeyim ayakta yatmak pek hoşuma gitmedi :)

ALLAH A EMANET OLUN ESENLIK İÇİNDE KALIN HAYIRLI SABAHALR HAYIRLI GUNLER İYİ UYKULAR ŞİMDİDEN ALLAH IN RAHMETI BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN : )

ben de kendi adıma iyiyim çok şükür. sen nasılsın neler yapıyorsun. hiç gelmiyorsun neredeyse

beni demirbaş listesine ekleyin seydiali :huh:

ıyı sagol sonsuzluga ıs guc devam walla ısteyım surunmeye devam walla sızlerı sormalı ozledım hepınızı gercekten iyi geceler seydiali

Allah kolaylık versin. bu saatte işte zor olsa gerek. gerçi tam bana göre aslında. :biggrin: dersleri geceye almıyorlar ki :p

okul diyince aklıma geldi çok az kaldı ya :huh:

Geri