Geyik Cafe

güle güle burak ALLAH a emanet ol esenlık içinde kal

ßurak ӡ5;5127939' Alıntı:

dikkat et abla mutfakta seni bekliyor olmasınlar :)

Allah korusun. öyle tuhaf olaylarla bir kaç defa karşılaştım aslında. ikisinde baya korkmuştum :saskin

tuhaf olaylar dedim karşılaşma mı onlar mı bilemem artık ne olduğunu. birinde 6-7 yaşlarında falandım. ramazandı yine annemler sahura kalkmışlardı sanırım yani diğer odanın ışığı yanıyordu. birini gördüm önce ellerini uzattı gel der gibi bir kadındı ama tanımıyordum. ben de biraz doğruldum sonra kızarak üzerime yürüdü ben de yorganın altına girdim. bir daha da bakmadım. o zaman çok korkmuştum. hala ne olduğunu bilmem rüya da değildi.

ikincisi bir iki sene önceydi. bir güvercin vardı hastaydı. malum bahçe kedilerle dolu ben de kafese koydum odama bıraktım. sabaha karşı uyuyordum. bir an kulağımın dibinden bir şeyin geçtiğini hissettim. hafif bir rüzgar vurdu saçımı da biraz çekildi gibi gözümü açtım duvara doğru dönüktüm duvarda bir ışık vardı ama belli belirsiz çok az farkediliyordu. gözümü açtıktan hemen sonra güvercin çırpınmaya başladı. can çekişiyor gibi. normalde öyle bir ses duyduğumda kalkıp bakardım bir çok hayvanın ölmesine şahitlik etmişimdir. elden hiç bir şey gelmiyor. ama az önce olan olaydan sonra cesaret edip de kalkamadım açıkçası :saskin bir de bu çok korkutmuştu beni. bir sonraki gün o saatlerde o duvara baktığımda pencereden hiç bir şekilde o duvara ışık yansımıyordu. pencereye ters bir yerdeydi çünkü.

Allaha Şükür Böyle Şeyler İle Karşılaşmadım İnşaAllah Allah Karşılaştırmasın Amin =)
Yalnıs
Bu Güne Kadar 3-4 Kere Karabasan Denk Geldi Her Seferinde Çok Korkmuş İdim ...

:( bune ya size resmen gorunmüşler ilk gördüğünüz bayan beyaz bir elbiseyemi sahipti hatırlıyormususnuz

RABBİM SİZİ YARATTIKLARININ ŞERRINDEN KORUSUN

ikici olaydada olemsı gereken ve engel olamaya calsıtıgınız ve kedilerın rıskı olan guvercini korumanız pek yarralı olmamıs denge bu olsa gerek resmen hayvanın canın alındıgını gormussunuz :sad:

bizim evde oldukalrını daha once söylemiştim benim kuzen sabah namzına kaltıgında karsındakı çekyatta 3 veya 4 yaaşlarında bır kız çoçugu görmüş ve kız çoçugu hem ayakarını salyormus hemde kuzene gel demiş gulerek bizim kuzende yorganı kafasına cekip sabaha kadar dua ederek uyuklamıs

yanı çok oluyor eniştem hayatında birkez bizde yattı dahada yatmadı amcam anlattı aksam ses gelmiş uyanmış bakmıskı eniştem dayak yiyor ve benı dovemeyın dıye bagıryor uyandırmıs elini yüzünü yıkmıslar yuzu gozlerı falan şişmiş ve taaktı yokmuş yürümeye eniştem zaten sadece elini yüzünü yıkadıgını hatırlıyor

evet kaaptalım evdekierin hepsi yattı bende şimdi hiç ugrasaman onalrla :)

Hayırlı Sabahlar Zeyneb Allaha Emanet Ol ( :

esenlık içinde kal ALLAHA EMANET OL ARAdA SOHBETE KATIL YA

hamd olsun iyiyzi ya siz nasılsınız bu arada ya siz niye pembe cafeyı sahıp lendınız kı :)

aynı soru size erkeklerın geyik cafesinde sizin ne işiniz var :)

acıkcası baktım orada bir yogunluk var burda yoktu orayı karıstırınca o yugunluk burayada kaydı

burası erkeklerin cafesi olsaydı ben neden ortağı oldum? sormazlar mı sana :p

yoğunluk sohbet etmek isteyen insanların varlığından kaynaklanır. burada çok sohbet başlıkları açıldı. neredeler şimdi? kapandılar. nedeni ise artık ilgi görmemeleri ya da yerine yanisinin açılması. mesela herteldende gececiler vardı ve 12 den sonra çoğunlukla faaliyete geçerdi ardından 7/24 açıldı ardından non sleep açıldı. biri açılınca diğeri kapandı. ilgi buraya dönünce o da sabitten indirildi.

açıkçası eskiden çok daha iyiydi diyebilirim. sohbet eden çok insan vardı. öyle ki her sayfayı yenilediğimde 4-5 kişi birden yazmış oluyordu. şimdi ise çok durgun. farklı farklı sebeplerden bir çok kişi artık foruma bile girmiyor. girse bile işine yarayanı alıp çıkıyor.

islam ve insandaki başlıkta öyle. az sohbetler dönmedi orada da.

bu durumda forum genelinde bir proplem var isnalrın sohbete edecekelrı bir yer varsa ikincisin ne gerek var geyik cefe su an durgun sayılmaz ki bunun büyük bir sebebi yine sizsiniz siz burda olamasanız kımse buraya gelmez ki sohbete renk katacak birileri gerek renk olmasa bir yerde sohbet kilitleniyor : )

Geri