tuhaf olaylar dedim karşılaşma mı onlar mı bilemem artık ne olduğunu. birinde 6-7 yaşlarında falandım. ramazandı yine annemler sahura kalkmışlardı sanırım yani diğer odanın ışığı yanıyordu. birini gördüm önce ellerini uzattı gel der gibi bir kadındı ama tanımıyordum. ben de biraz doğruldum sonra kızarak üzerime yürüdü ben de yorganın altına girdim. bir daha da bakmadım. o zaman çok korkmuştum. hala ne olduğunu bilmem rüya da değildi.
ikincisi bir iki sene önceydi. bir güvercin vardı hastaydı. malum bahçe kedilerle dolu ben de kafese koydum odama bıraktım. sabaha karşı uyuyordum. bir an kulağımın dibinden bir şeyin geçtiğini hissettim. hafif bir rüzgar vurdu saçımı da biraz çekildi gibi gözümü açtım duvara doğru dönüktüm duvarda bir ışık vardı ama belli belirsiz çok az farkediliyordu. gözümü açtıktan hemen sonra güvercin çırpınmaya başladı. can çekişiyor gibi. normalde öyle bir ses duyduğumda kalkıp bakardım bir çok hayvanın ölmesine şahitlik etmişimdir. elden hiç bir şey gelmiyor. ama az önce olan olaydan sonra cesaret edip de kalkamadım açıkçası :saskin bir de bu çok korkutmuştu beni. bir sonraki gün o saatlerde o duvara baktığımda pencereden hiç bir şekilde o duvara ışık yansımıyordu. pencereye ters bir yerdeydi çünkü.