Geyik Cafe

Eightttttt Yakarın Lem Bu Gezegeni Pembe Tişört Mişört Yok Abicim :biggrin:
Hadi Konuyu Değiştirelin Biras Elf'ler Nerede Bu Gün Gördünüz Mü Onları Yavvv :)

ya ben ruyamda gordum ama varya ole bir tırstım gercek olsa okadar olurda ya

turbe.jpg

Seydi baba türbesi hizmete girmiştir tüm halka duyrulur :durdurun

ßurak ӡ5;5127914' Alıntı:
turbe.jpg

Seydi baba türbesi hizmete girmiştir tüm halka duyrulur :durdurun

güzel olmus kapıya yaz kı gece goremıyordu akranlıktan doalayı :))

rüyana girsinler diye ben yolladım. :biggrin:

burak ölmüş gitmiş adamları hiç karıştırmasak :(

evet ahaklısınız ama benım k-nekadar korktugumu bil bilseniz gercekten gorsem ancak odkar korkardım :001_unsure:

Türbedeki Büyük Zaatları Sadece Aracı Edebilirsiniz =)
Belki Bizim Duamız Kabul Olmayabilir Ama Orada Yatan Zaatın Yüzü Suyu Hürmetine Duamız Kabul Olabilir.
Onun Dışında Türbelere Mum Yakmak,Tülbent Bağlamak,Para Atmak Yok Bilmem Ne Bunlar Hurafe Kısmına Giriyor İşte.
Allahın Evliya Kulları Her Zaman Olmuştur Dünya Döndükçe De Olmaya Devam Edecektir Ölü Yada Diri Fark Etmez.
Evliya Olan Bu İnsanları İlahlaştırmadıktan Sonra Duamıza Ortak Edebiliris Önemli Olan Bu Kısım Ama Maalesef Cahil İnsanlarımız Çok ( :
Sap İle Samanı Ayırt Etmek Lasım Diyorun =)

Türbedeki Büyük Zaatları Sadece Aracı Edebilirsiniz =)
Belki Bizim Duamız Kabul Olmayabilir Ama Orada Yatan Zaatın Yüzü Suyu Hürmetine Duamız Kabul Olabilir.
Onun Dışında Türbelere Mum Yakmak,Tülbent Bağlamak,Para Atmak Yok Bilmem Ne Bunlar Hurafe Kısmına Giriyor İşte.
Allahın Evliya Kulları Her Zaman Olmuştur Dünya Döndükçe De Olmaya Devam Edecektir Ölü Yada Diri Fark Etmez.
Evliya Olan Bu İnsanları İlahlaştırmadıktan Sonra Duamıza Ortak Edebiliris Önemli Olan Bu Kısım Ama Maalesef Cahil İnsanlarımız Çok ( :
Sap İle Samanı Ayırt Etmek Lasım Diyorun =)

abime katılara sunları soylıyeyım bende evliyalar ALLAH doslatları bunalrdan ayrdım talep etmek güzledir ama medet ummak ne kadar dogrudur duamızı ALLAHA ULASTIRMAK İÇİN bu alimlerimziden erenelrimziden evliyalrımzdan yardım talap edebilirzi nede başbakana ile bir bizim görüşmemiz vardır birde bülent arıncın hangisi daha etkılı olur tabiki bulent görüşmesi

ßurak ӡ5;5127919' Alıntı:
ELFLER BÖYLEYSE PROBLEM YOK :)
elf6oy9.jpg

luisroyotheresnomorewineg5.jpg

zaten ebnde böle bişi gordum o yuzden korktum :(

Bence Bu Konuyu Kapatalın ( Evliya ) Arkadaşlar ...
Çok İnce Konular Kısmına Giriyor Sevap İşlediğimiz Yok Durduk Yere Günahada Girmeyelin Diyorun ...
İvett Millet Daha Daha Nasılsınız Yavvv Çoluk Çocuk Tombalak İyidirler İnşaAllah :biggrin:

peygamber efendimiz bile Allaha dua ederek birşeyler istemiş evliyalardan bir araba ev veya başka birşey istemek hangi akla hizmet acaba

insanlar bir de bunu anlayabilse. gerçi her söyleyen evet öyledir diyor ama yatan adama kurban bile kesenler varmış. bana sağlık ver bana ev ver bana araba ver. direkt şirke gidiyorlar haberleri yok. adam konuşsa kovacak. kendisini de günaha sokacaklar.

elf=cin demekse pek bunlara benzemiyor demektir. :biggrin:

Allah korusun bir gün bana kendilerini gösterecekler o zaman kalpten giderim herhalde :saskin

insanlar bir de bunu anlayabilse. gerçi her söyleyen evet öyledir diyor ama yatan adama kurban bile kesenler varmış. bana sağlık ver bana ev ver bana araba ver. direkt şirke gidiyorlar haberleri yok. adam konuşsa kovacak. kendisini de günaha sokacaklar.

elf=cin demekse pek bunlara benzemiyor demektir. :biggrin:

Allah korusun bir gün bana kendilerini gösterecekler o zaman kalpten giderim herhalde :saskin

size bişi olmaz insallah olan yine onalra oalcak elinzide merdana ile :tongue_smilie:

aklıma geldi bir yerde göbeklı baba vardı genc bayanaşr orada bebekelrı olsun diye göbek atıyorlardı sloganda buydsu alsaan bir göbek ver bana bir bebek :)

bikere kilisede dilek tutmuşlardı

kendilerini bukadar aptal yerine düşürüyolar ya

neyse türbe türbe diye diye tırsmaya başladım ben

başka bir muhabbet açalım

Ettiğim Zaman Anında Bulan Ettiğini De Anlayan Biriyin =)
Evi Yakıyordum Az Kalsın Ocakda Unuttum Cezveyi Allah Korudu Gece Gece FesubhanAllah ...

gecmiş olsun abi rabbim kötüsünden saklasın

cinelr iyi di :)

Allah korusun bluday. demek ki artık türbelerden bahsetmeyeceğiz. :huh:

elf diyelim biz onlara seydiali :biggrin:

sahur zamanı sonra gelirim. : ) Allaha emanet olun

kolay gelsin abla

biz oanra elfde dsek iyi satte olsunda desek 3 harfllı de desek biliyoalr kendılerını :)

abi kemal sunalın bi filmi vardı hani

sosyete şaban orda cinci hoca vardı davul çalarak

kışkış cinler kışkış, yallah cinler yallah, cin çık cin çık diyorduya

o hocayımı çağırsak ne yapsak :biggrin:

dikkat et abla mutfakta seni bekliyor olmasınlar :)

gerek yok ben varımburada aam en guzeli receb ivedik in hocasını çagırmak

sen diger cafedki gorevi yaptın mı burak

Geri