Geyik Cafe

insallah diyelim ama hiç niyetiniz yok herhalde sıradan insanlar gibi yatmaya :p

sıradan olsaydınız çoktan yatmıs olurdunuz bir hanım efendinin bu saate pc basında olması ne akdar sırdan değise okdar sıradan degilsiniz sizde

ben ole bişi demedim ki :blush: sadece bir hanım efendının bu saate pc basında olası sıradan bir şey değil ve hanım efendiliğinize dil uzatacak kadar uzun boylu değilim

uyku sizi cagırıyor bence bu sesı dinleyin :rolleyes:

eger netten izleyeceksenız pers presi önereyım :)

istila diye bir film vardı izlemişmisinzi bilmiyorum ama fildeki karekter yatmamak için ugrasıyordu :)

uzaylıların vücuduna verdiği bir madde uyuyunca aktif hale geçiyordu sanırım o nedenle oğlu hatta kalbine adrenalin enjekte eymişti sanırım. :saskin

pc deki karanlıklar ülkesini izleyeceğim. yarıda bırakırım büyük ihtimalle. net o kadar hızlı ki hızlı çekim izletir :p

pers prensini indirdim ama baya büyük bir dosya olduğu için rardan çıkaracak yer yok pc de o nedenle bekliyor :biggrin: harici hard disk sorunlu pc yi boşaltamıyorum tıka basa dolu :biggrin:

istila dediğiniz film di

karanlıklar ülkesine hiç bakmadım

hd mi indiriyorsunuz yer yok altarafı 700mb lik filim eger hd ise 4gb yi bulur

siz bende daha psikopat cıktınız aynı sorun bende de var boş dvd alıp filmleri dvdleri yazdırıyorum :)

sadece film değil ki 4,5 GB lık müzik 20 GB lık resim programlar okulla ilgili şeyler anlayacağın çok şey var :saskin

genelde 600-700 en fazla 800 MB oluyor filmlerde bu 4 GB falandı sanırım

karanlıklar ülkesi vampirlerle kurt adamlar hakkında bir seri film (3 film halinde)

demek hd indirmissiniz 4 gb görüntüsü ve sesi çok güzel olur

tam filminizi bulmususnuz :)

evet pers prensini sonunda bitrebildim artık darsı karanlıkar ülkesnın basına bakalım o filmi ne zaman seyredecem :))

sizi daha fazla rahatsız etmıyeyım sizde filiminizi seyredin :biggrin:

yok estağfurullah. daha önce izlediğim için fazla dikkat etmem gerekmiyor. ama geç oldu uyuyacaksın sanırım :p

yok gec değil daha erken bu saate yatılamz kı :))

ben niye sizin kadar uykusuzluğa dayanıklı değilmiyim

okadarını bilemem ama öğleden sonra saat 1 veya 2 gibi artık olduğum yerde yatarım ve dunyanın en tatlı uykusudur o hafif kafa aşagıya düşer ilkinip uyanırsın bir kaç saniye sonra tekrar yatarsın :blush:

evde olsam yatarımda hep arabadayken basıma geliyor ve arabadayken hiç yatamam ben ama bir gece hiç uyumadan dediğim saatlerde birde yolculuk yaparsam oluyor bir ara şöfür benı uyandırdı geldik diye :)

kısa yol değil de uzun yolculuklarda hiç affetmem valla uyurum. koltuğa kıvrılıp duraktan durağa uyanıyorum :biggrin:

Geri