Geyik Cafe

hiç sanmıyom:):)

ben burdayım ama siparişleri hep siz getirmişsiniz beni işten mi attıracaksınız :)

tesekkurler arkadaşlar

yok işten atılmadın :biggrin: bu gün kalabalık ben de bakayım dedim. elim hızlıdır :hadiordan :tongue_smilie: (bir de net hızlı olsa :saskin )

zeyna nerde ya bir göründü kayboldu :saskin

ekmek_kadayifi.jpg

hoşgeldiniz zeyna, bluday buyrun ekmek kadayıflarınız.
HoşßuLdum Teşekkür Ederim SonsuzLuğa...Ekmek Kadayıfı Harika Görünüyo Oyh Oyh :)

şimdi tatlının üstüne iyi bi nargile gider heralde :):)Seydiali tömbekileri hazırla hadi :):)

Ne Dömbekçi De Mi Gelecek Mustafa :biggrin:
Halil İpraham Sofrası Kadar Bereketli Olur Bizim Soframız İnşaAllah ( :

Ben Almayayım Mustafa Hayatım Da İlk Kez Nargile İçitim Onda Da Nargileyi Söndürdüm :)
Meğersem Kömürü Üzerine Koyunca Körüklemek Gerekiyormuş Ben Tam Tersi İçeri Doğru Üfleyince Nargile Yalan Oldu Yavvv :biggrin:
Ben En Güzeli Nikotin İçeyin :)

bu ne ya hepsi nargileci ben giderim burdan ben ozon dostuyum yarın demeyın hava çok sıcak :)))

nargileden ozona bir şey olmaz seydiali. hava kirliliğini önlemek lazım sanai bacalarından çıkanlar, ekzoz dumanları, bacalardan çıkan dumanlar. kullandığımız buzdolabı bile etkiliyorken nargileden bir şey olmaz :biggrin:

tömbeki :):) gelin hepinize nargile benden :):) samsun'a ama ha

oraya ben nasıl geleceğim ortak. :(

tömbeki :):) gelin hepinize nargile benden :):) samsun'a ama ha

Samsun Uzak kent Gel Orta Yolu Bulalım İstanbul Samsun Arası Ankarada Buluşalın Hem Memleket Hasreti Gideririm Yavvv :)
Gerçi Ben Nargile İçmiyon Ama Sise Servis Yaparın Yavvv :)

ORTAK SEN GELMEK İSTE YETERKİ UÇAK VAR OTOBÜS VAR TREN VAR GEMİ VAR :):)

ZEYNA GELİRSEN MUTLAKA YAPICAM SANA KENDİ ELLERİMLE

bluday1979 VALLA ORAYA DA BEN GELEMEM VE ORDA PARAYLA :):)

patron hoş gelmissin

bunlar atacam dısarıya

Para Kısmını Karıştırma kent Ayarlarıs Bir Şeyler Kimse Duymasın Agaya Beleş :biggrin:
Sağlık Olsun O Zaman kent Benim Yolum Samsuna Düşer İse Nargile İçmiyon Hala Satılıyor İse Bana Bir Paket Kent Ismarlarsın Yavvv :)

Geri